[SPOILER]Τι τελος ηταν αυτο γαμω?Χανει την οραση του ο Χαουζ?Μην το κοβετε ετσι ρε γαμημενοι!
Παντως πλησιαζει το τελος της σεζον,αρα τα επομενα επεισοδια προβλεπονται ακομα πιο γαματα.Και προβλεπω καποιος/καποιοι απο την ομαδα να μας φευγουν.
Στο τελος της σεζον πιστευω θα πεθανει καποιος.Και η Καμερον ειναι τπ φαβορι για μενα.Μετα παει ο Γουιλσον(:().[/SPOILER]
Ίσως το καλύτερο επεισόδιο για αυτήν την season.Στο τέλος έμεινα βλάκας. Νομίζω θα έχουμε House για άλλες 2 season αν δεν κάνω λάθος.Δεν περίμενα ποτέ να παρουσιάσουν μέσα από τα μάτια του ασθενή την όλη φάση.Γενικά είναι από τις λίγες σειρές που δεν έχουν κάνει κοιλιά, με πάρα πολύ καλά επεισόδια πάντα
[SPOILER]:(Ρε πραγματικά πήγα να κλάψω ειδικά στο τέλος.Νταξ δεν το περίμενα με την καμία αυτό.Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκαναν.Ο Kutner μου άρεσε πιο πολύ από την 13 και τον άλλον.Μπορούσαν να διώξουν έναν από αυτούς(όχι την 13 όμως8)).
Επίσης επιτέλους ο House το είπε: Livin’ in misery sucks marginally less than dyin’ in it.
Εμείς το ξέραμε αρά ήταν καιρός να το ακούσουμε και από τον ίδιο.
Η ιατρική υπόθεση τελείως αδιάφορη.
Άντε να δούμε την μας ετοιμάζει ακόμα αυτή η πάρα μα πάρα πολύ καλή season.
οποιος παρει γραμμη τι καταλαβε ο house στο κλασσικο του κανω παυση και δεν λεω τπτ σε κανεναν αλλα παω να δωσω τη λυση…να κανει pause και να το γραψει στο <<το βρηκα πρωτος!!!>> για να δουμε ποσο ξενερα θα πεσει μετα!!!χααχαχχαχα 8)
Το τέλος με τρόμαξε λίγο να πω την αλήθεια.Είχα διαβάσει ότι η CTB θα έκανε την εμφάνιση της, αλλά όχι έτσι.
Είχε αρκετό γέλιο,απίστευτες ατάκες, και φυσικά το δίδυμο House - Wilson δεν υπάρχει.You manipulative bitch!
[SPOILER]Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο!
Παίζει να είναι το καλύτερο της season και ένα από τα καλύτερα γενικά!
1)Θέλω ο House να μου κάνει το πάρτυ μου!
2)Η Karamel είναι Θ-Ε-Α!Μ-Ο-Υ-Ν-Α-Ρ-Α!ΚΛΠ!
3)O Wilson όπως πάντα θέουλας!Δεν υπήρχε η σκηνή στο πάρτυ!
4)Επίσης αγαπάμε 13 για πάντα!Όλα τα λεφτά το βλέμα της στο στριπτιτζάδικο!
5)Ο House θέλει να σκοτώσει το Chase!Ήμαρτον!
Περιμένουμε τα επόμενα επεισόδια με μεγάλο ενδιαφέρον!Αν είναι τόσο καλά όσο αυτό νταξ HOUSE FOR EVAH!![/SPOILER]