εντάξει μωρέ… μην αγχώνεστε. Το πρώτο επεισόδιο της σεζόν ήταν. Και σε αυτό και στο Lost έπρεπε να θυσιάσουν τη διασκέδαση για χάρη του σεναρίου και να βάλουν τις βάσεις για τα επόμενα επεισόδια. Do not worry…
Ιδιαίτερο επεισόδιο το 16 για τον House, όπου τον βλέπουμε για πρώτη φορά όπως στο Black Adder.
ΣΠΟΙΛΕΡΣ
Νταξ, άμα είναι να την παθαίνουμε κι από editors, απλά δε ξαναμπαίνω στο γαμωθρεντ
όπως μπορεί να είδες, έχουμε δώσει εντολή κ διορθώνουμε κ ότι πρέπει/χρειάζεται
τώρα από την άλλη αν δεν αντέχεις τόσο πολύ, να μην σε πιέσουμε κ πάθεις κ τπτ…:roll:
Aπ τα τελευταία 1000 ας πούμε ποστ σου, έχεις κανένα που να μη περιέχει ειρωνία ή εξυπνάδες? Μπα.
Ας το, μην απαντήσεις, House MD λέγεται το τοπικ, ας μείνει εκεί
όχι
γιαυτό μαρέσει ο χάουζ. ταιριάζουμε
sorry τοφτιαξα. Απλά θεώρησα ότι το Black Adder λειτουργούσε σαν Spoiler tag από μόνο του.
ρηπόρτ γαμώτο!!! Κάντε ρηπόρτ! Κάθε φορά που βλέπω ένα ποστ που θα έπρεπε να είναι ρηπόρτ, αγχώνομαι γιατί ένας Θεός ξέρει πόσα ακόμα τέτοια ποστ υπάρχουν στο φόρουμ και που δε τα έχουμε χαμπάρι για να κάνουμε τα μοντερελίκια.
Εντάξει, δεν ήταν τίποτα σημαντικό το σπόιλερ του τζέστερ. Δεν είναι καν θέμα της υπόθεσης.
Σημαντικό δεν ήταν, αλλά όπως και να’χει, εμένα μου χάλασε την έκπληξη.
Ρηπορτς κάνω, όταν έχω διάθεση και δεν είμαι ξενερωμένος από αυτό που διάβασα
Χαίρομαι που άλλα περίμενα από Καρβου και άλλα διάβασα πάντως
Εγώ το βλέπω στο σταρ και έχω πωρωθέι.Ξέρετε ποια σεζόν δείχνει το στάρ?και επίσης,που μπορώ να βρω τις άλλες σεζόν με υπότιτλους στα ελληνικά?
Δείχνει την 4η season.Τώρα μπορείς να βρεις στο mininova αν δεν κάνω λάθος τις πρώτες 3 seasons με subs.
Now playing: Three Days Grace - Take Me Under
via FoxyTunes
Υποτιτλοι υπαρχουν στο tvsubtitles.net,αλλα της 3ης που βλεπω εγω τωρα ειναι σκατα ο συγχρονισμος.
Οι σεζον υπαρχουν ολες σε τορρεντς.
ήμουν τυχερός που πρόλαβα το greektvsubs τελικά.Μπορεί να βρεις και στους Ελληνικούς tracker τίποτα,δεν έχω ψάξει για να σου πω με σιγουριά.
Now playing: Edguy - Sacrifice
via FoxyTunes
υπότιτλοι παίζουν και στο http://www.greeksubtitlesproject.com. Έχει μέχρι και τα τελευταία και συγχρονισμός μια χαρά γενικά.
Κάποια φάση θα το έλεγα. Δεν αντέχω άλλο.
Είμαστε οι γενιά του house.
Βγηκε το καινουριο.Θα το δω το βραδυ,εχω μαθημα τωρα γαμωτο.
Ορματε.
Και εγώ θα το δω όταν βγουν οι subs γιατί χωρίς ,δεν το παλεύω με την καμία…
Now playing: Streetlight Manifesto - 9mm and a Three Piece Suit
via FoxyTunes
Ιδέα μου ή είναι το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν;
Μην τα κάνεις αυτά ωρέ άνθρωπε!!!
εγώ μετά το σημερινό επεισόδιο δεν θα ξαναφάω ζαμπόν:roll: