House MD

δυνατό φινάλε. δε θα με χάλαγε να τέλειωνε σήμερα ο house γενικά.

πολυ καλο…αλλα δεν περιμενα κ τιποτα λιγοτερο…
ε οχι να τελειωνε κ σήμερα!!!κανονικα εγω προτεινω να τελειωσει οταν πεθανει απο γηρατεια ο Hugh Laurie!!!:stuck_out_tongue:

edit:βρηκα και ποιος θα γυρισει “τα χρόνια της νιότης”(οπως με τον σουπερμαν) μετα που θα πεθανει…

[SPOILER]

8)8)ε???[/SPOILER]

Πολύ καλό επεισόδιο.Εμένα δεν με χάλασε καθόλου η διάρκεια,ίσα-ίσα,διήρκησε όσο έπρεπε για να σε κάνει να ανατωτιέσαι τι θα γίνει μετά.η 13 πεθαίνει?αν όχι,γιατί ζήτησε άδεια?τι θα γίνει με House και Cuddy?

Άντε τώρα να περιμένουμε τόσους μήνες…

Όντως δυνατό επεισόδιο, ίσως όχι για φινάλε, αλλά και πάλι δυνατό.

[SPOILER]Πιο πολύ δίνω βάση, σε αυτά που είπε η Caddy στον House, γενικά ο διάλογος τους. Στο τέλος πίστεψα ότι ήταν παραίσθηση η Caddy:lol: και την ώρα που το σκεφτόμουν ρωτάει και ο House:lol::lol: Ότι θα πάρει τα χάπια και άντε πάλι από την αρχή. Ευτυχώς δεν έγινε.

Επίσης εσείς σεναριογράφοι κανονίστε να μην έχουμε 13 στην επόμενη season…:lightsabre::lightsabre::lightsabre:[/SPOILER]

Εγώ περίμενα διαφορετικό φινάλε πάντως.

Στο στυλ των προηγούμενων σεζόν, όχι “happy ending”.

^ναι και γω το ιδιο

και επισης πως στο χελλ μπηκε μεσα στο σπιτι η καντυ ολοι εχουνε κανει κλεφτες??..μηπως ειναι υποπτο???:-k

Αν δεν κάνω λάθος, ο House μπήκε στο σπίτι και το τελευταίο που σκέφτηκε ήταν να κλείσει τη πόρτα:p

Για μένα θα ήταν εκπληκτικό να τελείωναν έτσι την σειρά. Νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα της άλλωστε… Εκτός αν στην επόμενη σεζόν ο House παρατήσει την ιατρική και ακολουθήσει την πραγματική του κλίση, αυτή του ντετέκτιβ…:stuck_out_tongue:

τελειωσα κ εγώ τη σεζόν κ μπορώ να πω πως απογοητεύτηκα

[SPOILER]
α. σκοτώνουν την 13 - ή θα της δώσουν 5-6 επεισόδια ακόμα. πάντως αν το καλοσκεφτεις λογικό, γιατι εκεί που για μια ολόκληρη σεζόν κλαίγαμε που πέθαινε, ξαφνικά δεν ξαναασχολήθηκε κανείς. μέχρι σήμερα

β. αποδόμησαν τον χαρακτήρα κάντυ. κριμα. η σκηνή στα χαλασματα που τον ξεχέζει, πρέπει να ειναι απο τις πιο τρου που έχουμε δει. και στο καπάκι μια κάντυ, που έχει παιδι κ ένα άντρα να την στηρίζει, αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα?? γιατι ? επειδη ειδε τον χάουζ να δακρύζει? υπερβολικό κ μελό, κόντρα στον χαρακτήρα κάντυ. αν ήθελαν, ας το γύριζαν αλλιώς.

γ. αφου ο χαουζ δεν πήρε τα χάπια, τον ξεζούμισαν σαν χαρακτήρα και βλεπω τελευταια σεζον να την πηγαίνουμε καρότσι με αγάπες κ μαλώματα με κάντυ. στην πραγματικότητα μονο αυτο δεν εχει γινει. καλό θα ηταν να την ληξουν τη σειρά, αν κ οι ατάκες που λέγονται δεν υπάρχουν. θα μας λείψει[/SPOILER]

ΧΜμ δεν ξέρω εμένα μου φάνηκε καλύτερη από 4 και 5.
Γενικά είχαν σε όλο το διάστημα πολλές ωραίες σκηνές και φυσικά άπειρες ατάκες. Το ιδανικό και για μένα ήταν να το λήξουν τώρα. Βασικά δεν θέλω να σκέφτομαι όπως είπες τσακωμούς και τέτοια και στο τέλος, τον δούμε να παίρνει κανά vicodin πάλι…

Για μένα όσο γαμάτη σεζόν ήταν, τόσο απογοητευτικό φινάλε είχε.

εγώ σαν περίεργος που είμαι θα γούσταρα αυτό το επεισόδιο να μην ήταν απλώς season finale, αλλα series finale.

για series finale θα μου άρεσε και εμένα. δεν ήταν όμως

η σεζον ηταν τρομερη αλλα το τελος ηταν λαθος απο πολλες αποψεις…
η μεταστροφη της καντυ εγινε υπερβολικα γρηγορα(ειπαμε οτι επρεπε να ειναι μεγαλυτερο το επεισόδιο)
η σκηνη στο τελος με αφηφε τρελα αδιαφορο…

και κατι αλλο που λετε…

[SIZE=“5”]ΚΑΛΑ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ…??
ΚΑΛΥΤΕΡΟ series finale ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο HOUSE ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ…
[/SIZE]

Αυτο ακριβως

Δε μπορει απο τη μια να ειναι με τον αλλον για ποσο καιρο να ετοιμαζονται να παντρευτουν και σε 1 μερα να τα ξεχασει ολα και να παει στον χαουζ
Αν ηθελαν να τελειωσουν ετσι τη χρονια ας το εκαναν λιγο πιο αργα αυτο με την καντι οχι στο πι και φι

Ναι μεν, αλλά:

Πόσο γαμώ θα ήταν η Κάντι να γυρίσει στον άλλον στην αρχή της σεζόν και ο House να προσπαθεί όλη τη χρονιά να τους χαλάσει το γάμο, όπως ο Χανκ Μούντι? Και να πηδήξει και την ανήλικη αδερφή του του ντετέκτιβ!

Επίσης:

Δε νομίζω πως η σειρά θα μείνει στιγμή δίχως όμορφη γιατρό. Με λίγα λόγια ή η 13 θα βγάλει όλη τη σεζόν ή θα φέρουν άλλη κουκλάρα, που δε σας χάλασε!

στο τελος θα παίξουμε την κολοκυθιά

o laurie μιλά για τη νέα σεζόν κ την … εξέλιξη του τελευταίου επεισοδίου

όποιος το ψήνει…

[SPOILER]Hard as it is to imagine, next season on House, Doc Crankypants may be ? gasp! ? happy. At least happy-ish. In fact, in the premiere, we?ll see him smiling, laughing and canoodling on the beach with at-long-last lady love Cuddy. Clearly, this can only mean one thing: The relationship is doomed, right? ?I don?t think [so], necessarily,? Hugh Laurie tells me. ?But let?s face it, neither of these characters has a clean license.

??Buckle up,?? he adds, ?would be my advice.?

Lisa Edelstein, who plays House?s significant other, shares her co-star?s trepidation. ?I was terrified of saying ?I love you,?? she admits. ?But I think that in that final scene of season six, Cuddy makes that clear that she?s ready to go for it.?

Laurie is ready, too, weird as it may feel to him. ?Even the appearance of happiness [in House] has taken some getting used to,? he says. ?I had a week of happiness training before the season started up, and I?m whistling more than usual.?

Is his small-screen counterpart whistling more than he did, say, when he was with Sela Ward?s Stacy? ?I?ve always thought of House as a romantic, and I don?t think romantics are much given to comparing,? Laurie demurs. ?But speaking as a friend of House, he seems to be attracted to strong women. He likes to get as good as he gives ? and I mean that in as many senses as are suitable for a family readership.?

Your thoughts? Can Huddy make it work? Or is the beginning of their romance the end of House as we know (and love) it? Sound off below![/SPOILER]

βρε αφήστε τις αγαπες και πιάστε τα χαπια.!!

απο ενα σημειο και μετα με κουρασε πολυ αυτη η σειρα…μονοτονια…