ελπίζω βλέποντας τον house ευτυχισμένο να μη χαλάσει η ΠΑΡΑ πολύ καλή εντύπωση π έχω για τη σειρά .
Στην 5η σεζον το χαν κουρασει…η 6η ηταν αρκετα καλυτερη και ελπιζω να συνεχισουν ετσι. Και αν και οντως το καλυτερο series finale θα ταν αυτο που λεει ο crimson Idol, δε θα με χαλαγε να τελειωνε στην 6η η σειρα, με το ιδιο φιναλε, να φευγαν με ψηλα το κεφαλι. Τωρα θα δουμε, αλλα ειλικρινα δεν εχω πολλες απαιτησεις απο το House πλεον. Για μενα ας κανουν και την 7η και ας το ληξουν.
αφήστε τα love story και πιάστε τα χάπια…!!
πες τα ρε κριμσον ! δν θέλουμε αγάπες , θέλουμε ετοιμοθάνατους ασθενείς …
Αυτή η σειρά αξίζει το unhappy ending,την μιζέρια που κουβαλάει και ο House σαν χαρακτήρας…
και πιστεύω πως αυτό θα κάνουν,θα πιάσει ένα peak η ευτυχία του και στο series finale θα τελειώσει και αυτή…ίσως και με θάνατο
ακριβως το ιδιο πιστευω…
επισης εχει αρχισει να με πιανει και μια ψυχωση οτι μπορει να παθω τπτ και να μην προλαβω να δω το φιναλε…:lol::lol::lol::lol:
αυτή η σειρά σε κάνει αισιόδοξο.
20 Σεπτεμβρίου ξεκινάει. Τελευταία season η 7η; Έχει ακούσει κανείς τίποτα;
Δεν ξέρω άμα ακούγεται αλλά επίσημα δεν είναι (ακόμα) η τελευταία.
Ξεκινάει σήμερα. Αναμένουμε:)
τι μαλακια να ανεβαζουνε το 720ρ πρωτα, δεν εχω ΧΩΡΟ αδερφε
Σε λίγες ωρίτσες γυρνάω σπίτι και με τη μία στο streaming site
στην 720άρα μου δίνουν και δώρο ένα μικρό κομμάτι μεγέθους 157. τι ειν τούτο?
sample?
Πρώτο επεισόδιο λοιπόν.
[SPOILER]Καμία σχέση με της προηγούμενης season, γενικά σου δίνει στοιχεία για το πως θα πάει αυτό ο κύκλος. Προσωπικά μου άρεσε. Αν και όχι κατάλληλο για πρώτο επεισόδιο. Από ότι κατάλαβα δεν θα είναι ο κλασικός House, των 6 τελευταίων seasons, δεν θα είναι αυτός ο μισάνθρωπος μπάσταρδος που ήταν. Μου αρέσει αυτό, καθώς βλέπεις και μια εξέλιξη του χαρακτήρα, ότι προχωράει σε καινούργια πράγματα, δεν μένει στάσιμος. Για μένα είναι μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων και μπορώ να πω ότι άργησαν κιόλας.
Wilson κορυφή για τα 2-3 λεπτά που τον είδαμε. Πολύ καλές ατάκες House για το video που ήθελε να κάνει με Κάντυ, αλλά και λύθηκα στα γέλια που έκανε τον τηλεφωνητή χαχα.
Σούπερ spoiler δλδ και για αυτούς που είδαν το επεισόδιο
Η 13 θα μας φύγει για λίγο:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(, αλλά θα επιστρέψει από όσο διάβασα…[/SPOILER]
Συμφωνάω σε όλα με τον αποπάνω.
Μούφα.Λάθος.Πολύ μεγάλη μούφα.
Καταρχάς στο πρώτο τέταρτο του επεισοδίου νόμιζα ότι έβλεπα Grey’s Anatomy. Το ξέραμε ότι το πρώτο επεισόδιο θα έχει και μπόλικους έρωτες και σιρόπια αλλά δεν είχε και τίποτα άλλο.Το παράλληλο στόρυ με το κλείσιμο του μισού νοσοκομείου απλά για να συμπληρωθεί χρόνος.Με τέτοια πρεμιέρα δεν ξέρω τι να περιμένω από αυτή τη σεζόν. Πάντως παρηγορούμαι από το γεγονός ότι υπήρξαν και πολύ χειρότερα επεισόδια(ειδικά στην 5η σεζόν).
Κακο Επεισοδιο.
Βαρετό… [-X
Συμφωνώ με τους 3 τελευταίους απλά φοβόμουν να το γράψω μήπως φάω κράξιμο.