House MD

Βαρετουτσικο και αγαπουλης φλωρος Χαουζ,μπλιαχ.

Και δεν μας εδειξε και τα βυζια της Καντυ.

με το στανιο λιγο λο-κω:D

συμφωναω παντως,καμμια σχεση με το εκπληκτικο(και διπλο) περσινο πρωτο επεισοδιο[-X

πραγματι αθλιο το επεισοδιο

Είμαι σίγουρος ότι η όλη φάση δεν παίζει να καρατήσει πολύ και θα επιστρέψουμε στα κανονικά παλιά καλά επισόδεια!! :smiley: :smiley:

Το μονο που κραταω απο το επισοδειο ειναι ο Wilson. Κατα τα αλλα στηριζει το “επρεπε να το ληξουν περσι”. Ακομα και να γινει καμια καλη και φτιαξει η σεζον, ας ειναι η τελευταια, δεν εχει κατι να δωσει πλεον η σειρα…εκτος αν καταφερουν με βουντου/επικλησεις/ανθρωποθυσιες και ξερω γω τι αλλο να γραψουν επισοδεια αναλογα της 3ης σεζον πχ.

μην μου λέτε τέτοια…
και δεν το έχω δει ακόμη…
κατάλαβα τι μουφα θα βγάλανε…:frowning:

το είδα χτες βράδυ . ανάμεικτα συναισθήματα . μ τη σπάει π όλη η σειρά έχει αρχίσει να στήνεται γύρω από την ερωτική ζωή χαους κ κάντι κ δίνει όλο κ λιγότερη έμφαση στους ασθενείς … άσε π προτιμάω πικρόχολο κ κυνικό χαους από τον ερωτιάρη … ελπίζω να το καταλάβουν σύντομα οι σεναριογράφοι κ να μας δώσουν αυτό π ζητάμε ! τσαντισμένη Καντι , ζαβολιάρη χαους και ετοιμοθάνατους ασθενείς ! :wink:

Εγώ εδώ διαφωνώ λίγο. Αν θες πικρόχολο, κυνικό House και στρίγγλα Candy βλέπεις τις 3 πρώτες σεζόν. Βασικά πιστεύω θα ήταν βαρετό να βλέπεις επί 7 χρόνια το ίδιο και το ίδιο πράγμα. Όπως προείπα για μένα είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Νταξ όπως το βλέπει κανείς εννοείτε.

ναι αλλά την κάθε σειρά τη βλέπεις για κάποιους λόγους . αν θέλω να δω ίντριγκες κ ξεκατίνιασμα ας πούμε δν θα δω το μικρό σπίτι στο λιβάδι … ίσως η πεπατημένη να κούραζε κιόλας , ποιος ξέρει , αλλά μπορεί να τα κατέφερναν κ καλύτερα …

Νταξ το σκότωσα λίγοοοοο… Cuddy

πολύ ωραίο…μου θύμισε κάτι από melrose place και beverly hills…παλιές καλές εποχές…

[SPOILER][SIZE=“6”]ΑΜΑ ΘΑ ΓΑΜΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΩΛΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΕΓΩ…!!!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΣΕΖΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ HOUSE ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΤΑ ΕΡΗΠΕΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΤΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΗ , ΑΥΤΟ ΞΕΠΛΕΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ.!! ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΣΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΑΣΚΙΚΟΦ…
[/SIZE]

η μόνη παρηγοριά ήταν στο τέλος που δεν το πιστεύουν και ο μαστουρωμένος γιατρός…

*μια σκηνή με την καντυ να μην έχει ρούχα καλά είναι…άντε δυο για τους μπανηστιρτζηδες…αλλά 20 λεπτά να την έχεις με τον κώλο, με το βυζί και με την πλάτη είναι βλακεία.!!

ελπίζω να μην με κάνει η σεζόν να αρχίσω να λέω πάλι ότι η σειρά έπρεπε να τελειώσει όταν μπήκε ο house στο ψυχιατρείο…[/SPOILER]

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥCIC το πρώτο.
Ο Χάουζ να τα παρατήσει όλα και να κυνηγήσει την 13. Άντε, ας αρχίσει και τα Vicodin παλι. Αρκεί να μη μείνει με την Cuddy.

Αγαπάμε μίζερο, σεξιστή, αντιπαθητικό και εξαρτημένο από Vicodin House!!! :smiley: :smiley:

Νταξ, το χτεσινο καλουτσικο με φανηκε σε σχεση με το προηγουμενο.

Eιχε και clinic hours \μ/

το πρωτο δεν ηταν “δυνατο” αλλα καπως επρεπε να αρχισουν να λενε αυτα που εχουν σκεφτει για τη συνεχεια…νταξ…ριλαξ να πουμε!
το δευτερο μολις το’δα και μια χαρα μ’αρεσετα σπασανε τα παππουδια!!!:lol:

Μια χαρά το δεύτερο, σαφώς πιο πάνω από το πρώτο.

[SPOILER]
Να έχω πεθάνει στα γέλια με τους παππούδες και στις 4 σκηνές που τους είδαμε, αλλά και στο γραφείο του wilson που προσπαθούσαν να τον πείσουν ότι τα έχουν και εκείνος δεν τους πίστευε χαχα

Γενικά στο επεισόδιο ήθελαν να αποφασίσουν τι θα κάνουμε με τη σχέση/δουλεία τους και να βρουν ένα τρόπο να μην επηρεάζει να ένα το άλλο, και τα κατάφεραν πιστεύω στο τέλος. Η ιατρική υπόθεση όχι τίποτα το σπουδαίο, αλλά στο τέλος με συγκίνησε λίγο να πω την αλήθεια:oops::oops:

Your ass is wellshaped:lol::lol:[/SPOILER]

είδα και εγώ…!

[SPOILER]πολύ καλύτερο απο το προηγούμενο…αν και είχε το δίλημμα με τα παιδιά οπότε ήταν κάπως εύκολο να σε συμπαρασύρει…
αλλά και το πρόβλημα τον χαουζ/καντυ στα θέματα του νοσοκομείου αναδείχτηκαν καλά…

*το βλέμμα του γουιλσον όταν έπιασε η καντυ τα παπαρια του χαουζ για να πιστει , ήταν ολα τα λεφτά. :smiley:
**μπορούμε να ελπίζουμε…νομίζω[/SPOILER]

Θα στρώσει ρε μια χαρά σίγουρα

Σίγουρα θα αναγκαστούν να χωρίσουν για το νοσοκομείο. Και για τους δύο η δουλειά είναι πιο πάνω από τη σχέση έχω την εντύπωση και γι’άυτό μάλλον δε θα κρατήσει και πολή η φάση!! Και ευελπιστώ σε έναν ακόμα χειρότερο House!!!

Μ’άρεσε το σημερινό…
Είχε μελό πάλι αλλά για μένα κράτησε την στάνταρ ποιότητα της σειράς