Έλα ντε. Εγώ ψήνομαι να τα πάρω να τα διαβάσω όλα αλλά μετά θα χάσω όλη την αγωνία της σειράς!!!
Λέω να τα διαβάσω μετά την σειρά ξέροντας το τέλος απλά εννοείται ότι δεν θα ξέρω όλες τις λεπτομέριες!!!
Έλα ντε. Εγώ ψήνομαι να τα πάρω να τα διαβάσω όλα αλλά μετά θα χάσω όλη την αγωνία της σειράς!!!
Λέω να τα διαβάσω μετά την σειρά ξέροντας το τέλος απλά εννοείται ότι δεν θα ξέρω όλες τις λεπτομέριες!!!
εγω εχω ξεκινησει το πρωτο βιβλιο ακι το διαβαζω. τελειωνω τον α’ τομο. ειμαι λιγο πισω, αλλα οκ. μολις τελειωσω συνεχιζω κανονικα, δεν μπορω να περιμενω μονο τη σειρα… :lol:
Παιδιά εγω σας προτείνω ανεπιφύλακτρα τα βιβλία! Η σειρά δεν ξέρετε καν πως θα πάει και πότε θα βγαίνουν. Συν οτι όπως και να έχει η εμπειρία στα βιβλία είναι ακόμα πιο ολοκληρωτική! Χάνετε αρκετά πράγματα όσο πιστή και να είναι η σειρά!! Η αγωνία στα βιβλία είναι ακόμα μεγαλύτερη! Άπειρες φορές με έχω πιάσει να δίνω αγώνα με την περιέργια μου για να μην διαβάσω λίγες σειρές πιο κάτω τι θα γίνει!
ισχυει αυτο
[SPOILER]οπως πχ το ονειρο του μπραν με την κουρουνα εμ το τριτο ματι που του μιλαει, το οποιο ειναι τελη λεπτομερεια για μετα[/SPOILER]
Οκ όχι και πολύ σχετικό αλλά whatevah
Sean Bean ‘stabbed’ in the arm following a row over glamour model April Summers
[SPOILER]Ναι!Το ξεχασα αυτο.
Ουσιαστικα στο να πανε τον Edard στο The Wall ηταν κατι αντιστοιχο με αυτο που
εκαναν στον Aemon.Υποθετω οτι κανενας απο τους δυο δεν θα πηγαινε μονος του.[/SPOILER]
[SPOILER]Αυτή είναι η ουσία του τείχους:) O καθένας βρίσκει εκεί καταφύγιο διαγράφοντας το παρελθόν του και αποκτώντας μια νέα οικογένεια υπό το ανώτερο καθήκον της προστασίας του βασιλείου από τον εξωτερικό εχθρό! Για άλλους λειτουργεί ως καταφύγιο, για άλλους ως καθαρτήριο, για άλλους ως μια ευκαιρία για ανδραγαθήματα κτλ κτλ! Ωραίο μέρος! αν και έχει μόνο λίγες πόρνες σε ένα χωριό εκεί έξω:)[/SPOILER]
Τα spoiler είναι σχετικα με την σειρά η τα βιβλία; Γιατί έχω αρχίσει να μπερδεύομαι. :-s
Είδα και το 9 πάντως και έμεινα τελείως μαλάκας στο τέλος. Δηλαδή το επόμενο είναι το τελευταίο της σεζόν; Και η επόμενη πότε ξεκινά; Έτσι για να ξέρω αν πάθω κανένα καρδιακό η όχι μέχρι τότε.
Για τη σειρά. Ίσως και καμιά πρόσθετη πληροφορία σχετικά με τα βιβλία, αλλά γενικά, στο θρεντ αυτό μιλάμε για τη σειρά. Για τα βιβλία έχουμε άλλο τώρα.
Δέκα επεισόδια ναι. Ένα μόνο έμεινε. Και η επόμενη του χρόνου!!! :PP
:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:
[U]http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/game-thrones-what-was-a-203011[/U] :country:
κατά τα άλλα, έχω δει και τα 9 επεισόδια αλλά δε μπαίνω εδώ μέσα υπό το φόβο spoilers. το μόνο σίγουρο είναι πως τέτοιο κόλλημα με σειρά για το τι θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο είχα να φάω από το lost.
άσε που δεν πιστεύω ότι το λέω, αλλά τώρα περιμένω και το conan λόγω του momoa…
[SPOILER]Τα πράσινα μάτια της Σέρσει, και τα μωβ της Ντάνυ, υποθέτω ότι τα δεν τα βάλλανε ίσως για να φανεί πιο φυσικό αποτέλεσμα… [/SPOILER]
Όσο για το πόσο “σκύλα” φανταζόμασταν τη Σέρσει… ναι νομίζω ότι σχεδόν όλοι έχουν περίπου την ίδια άποψη για αυτόν τον χαρακτήρα… αλλά θα δεις ότι θα τη συνηθίσεις την μορφή της Headey στον ρόλο της Σέρσει… γιατί τελικά στο μυαλό του Μάρτιν, δεν είναι η “bitch” με το μαστίγιο… αλλά εκείνη που κάνει τις ύπουλες και πονηρές κινήσεις της με έναν πολύ “εκλεπτυσμένο” τρόπο, με μια φινέτσα… γιατί δεν είναι κάποια κοινή γυναίκα στο westeros, ούτε μια συνηθισμένη ευγενής… είναι γόνος Λάννιστερ, με τα τρελά πλούτη τους, και επίσης είναι πλέον η βασίλισσα, σύζυγος του Robert Baratheon, βασιλιά του Westeros.
Τζόφρυ: εγώ σε αντίθεση με σένα, τον περίμενα πιο “μικρό” ή έστω πιο “μικροκαμωμένο”… ενώ αυτός εκτός του ότι μου δείχνει σαν “17χρονο”, είναι και σχεδόν ίδιο ύψος με την Σέρσει… όσο για το σπασαρχίδας… ναι… είναι πραγματικά όσο πρέπει… μη σου πω ότι τον περίμενα πιο “ομορφούλη” στο πρόσωπο… και τελικά είναι τόοοοσο αντιπαθέστατος κι απαίσιος…
Συμφωνώ για τους ned, catelyn και λοιπους…
αλλά φλούφλης ο Σάντορ??
άκακος γεράκος με αναπηρική σύνταξη ο Σερ Ίλυν??
ΑΣΚΗΜΗ η Σάνσα?? εδώ διαφωνώ κάθετα! κοίτα βλέμμα>>
Το “pull a lost” ήταν όντως τρομερή ατάκα του θεούλη!!! <3
Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πορωμένη με το Λοστ, βέβαια είχα δει μόνο τις 2 πρώτες σαιζόν, οπότε δεν ξέρω τι παίζει στη συνέχεια… αλλά ναι… κι εμένα μου φαίνεται ανούσιο για ανάγνωση ένα βιβλίο που υποτίθεται διάβαζε ο Σώγιερ…
Και ναι… δε συγκρίνεται το μέγεθος και η βαρύτητα του asoiaf με το lost…!
Όσον αφορά το τέλος του asoiaf οι θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στους αναγνώστες σ’αυτό το διάστημα καθυστέρησης του 5ου βιβλίου είναι όντως θα έλεγα σχεδόν όλα τα πιθανά σενάρια που μπορεί να παίζουν… αλλά πραγματικά έχω αγωνία να δω τελικά ο Μάρτιν που θα το πάει… και αν πάλι ανατρέψει όλες τις θεωρίες θα είναι ΑΦΤΑΣΤΟΣ… αλλά όπως κ να’χει νομίζω ότι κάααπου λίγο θα ακουμπήσει την μια ή την άλλη θεωρία… γιατί όντως έχουν ειπωθεί όλα…
Thumbs up για το τοπ-10(+όσα ήθελες τελικά)! Πολύ καλή σκέψη και πραγματικά εύστοχα τα σημεία που επισήμανες.
Όσο για το “khaleesi” ναι μάλλον έχει εμπεδωθεί πλέον…
Αυτό δε σημαίνει ότι θα κουραστώ ποτέ να το ξανατονίσω σε περίπτωση που ξαναγίνει κάποιο λάθος…
Αυτή η σκηνή που αναφέρεις ήταν όντως παρα μα πάααααρα πάρα πολύ δυνατή!
Αλλά και πάλι πιστεύω ότι ό,τι ειπώθηκε στην τηλεοπτική απόδοση ανάμεσα στους 2 “μπάσταρδους” χαρακτήρες έστεκε πολύ καλά και μόνο του… Γιατί το νόημα της συμβουλής που έδωσε ο Τύριον στον Τζον “να κάνει το μειονέκτημά του ασπίδα του” δόθηκε μια χαρά… Νομίζω ότι το απλοποίησαν σαν σκηνή για να είναι πιο εύκολο να το “καταλάβει” και ο μέσος θεατής που δεν είναι τόσο μυημένος στο φάνταζυ και πόσο μάλλον στα συγκεκριμένα βιβλία… Αλλιώς καταλαβαίνεις εσύ τις έννοιες που χρησιμοποιεί (μπάσταρδος-νάνος) στις φράσεις των χαρακτήρων στη γραφή του ο Μάρτιν, και αλλιώς κάποιος που δεν έχει ιδέα από την αντίληψη και την τάξη των πραγμάτων σε έναν κόσμο σαν το Westeros.
Αλλά ναι… ομολογώ ότι κι εγώ διαβάζοντας πριν αρκετά χρόνια το βιβλίο, προσπαθώντας να “εξοικειωθώ” με τον κάθε πρωταγωνιστικό και μη χαρακτήρα που μου παρουσίαζε ο Μάρτιν… σ’αυτή τη σκηνή δέθηκα ΠΟΛΥ με τον Τύριον… και παρόλο που ήδη είχε ξεκινήσει μια αυτόματη συμπάθεια προς “Stark House” και αυτόματη αντιπάθεια προς τους “lannister”… απο αυτό το σημείο και σε όλη τη συνέχεια παρακολουθούσα με αγάπη την πορεία του χαρακτήρα αυτού… αγωνιούσα για τις κινήσεις του… και ήθελα να “τα πηγαίνει καλά”… [SPOILER]και πόσο μάλλον μετά τον θάνατο του Νεντ… ήθελα ο Τύριον να συνεχίζει να μένει ζωντανός!!! <3 [/SPOILER]
Νομίζω ότι έκοψαν την συγκεκριμένη σκηνή γιατί …
[SPOILER]μ’αυτόν τον τρόπο ο χαρακτήρας της Κάτλυν θα γινόταν κομματάκι “μισητός” στους θεατές (παρόλο που ήταν μάνα παιδιών Στάρκ… και πονούσε για τον Μπραν). Γιατί ο Τζον παρόλο που είναι ένα μπάσταρδο… κερδίζει αμέσως πρωταγωνιστικό έδαφος και οι θεατές ήδη (νομίζω) τον έχουν συμπαθήσει… οπότε γιατί η Κάτλυν να “δείξει” τέτοια κακία
(ναι… ξέρω… κι όμως την έδειξε στο βιβλίο)… και να χάσει “οπαδούς” στον αγώνα της προς τους “κακούς” Λάννιστερ?? [/SPOILER]
έ ρε γαμώτο… συγκρατήσου λίγο… τι κάθεσαι και γράφεις τώραααα…!!! πφφφφφφφφφφφφ
Να… αυτά π.χ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να γράφονται εδώ!!!
ναι, την ίδια σκηνή που είδες εννοούν, απλά αναφέρονται σε 1 ατάκα της Κάτλυν που έγραφε στο βιβλίο και τελικά δεν την έχουν βάλλει στη σειρά.
To spoiler έχει μερικές πληροφορίες για τους White Walkers και για τους Wights.
Εγώ πιστεύω ότι είναι άκακες… αλλά τις έβαλλα σε σπόιλερ για καλό κ για κακό…
[SPOILER]
The Others, known amongst the wildlings as White Walkers, are a race of creatures that have been recorded to exist north of the Wall. Before the events of A Song of Ice and Fire, the Others had not been seen on Westeros since the end of The Long Night over 8,000 years previous. In the Seven Kingdoms, the Others came to be regarded as an extinct race or simply a fairy tale. Events in A Song of Ice and Fire have proven this belief to be untrue.
The Others appear as tall, gaunt humanoids with chalk white skin and eyes of blue so deep it burns like fire. They wear reflective armor that shifts in color with every step, and wield thin crystal swords that seem to give off a bluish hue. They ride corpses of dead animals. They have only been seen at night, and seem to bring unnatural cold with them. Objects struck by their swords can become so cold that they shatter. The Others move with a silent, fluid grace, exhibiting a mastery of swordsmanship.
Creatures killed by the Others reanimate as undead zombies called wights. The bodies of wights are freezing cold and their eyes glow blue.
[/SPOILER]
εχμ… όχι Νταενερι πωςτηλεν>>> Daenerys Targaryen!!! (Νταινέρυς Ταργκάρυεν)
κάτι πας να σώσεις με το σπόιλερ…
Εγώ ψηφίζω: ΝΑ διαβάσετε τα βιβλία!!!
[SPOILER]ωραίο μέρος απο τη μία… επικίνδυνο απο την άλλη…
ωραία αντίθεση κ πάλι θα έλεγα εγώ… [/SPOILER]
Α, να πω πόσο μ’αρέσει να διαβάζω σχόλια από ανθρώπους που δεν έχουν διαβάσει τη συνέχεια στα βιβλία και βλέπουν τώρα τη σειρά στην οθόνη… και απλά προσπαθούν να μαντέψουν τη συνέχεια… Αυτό είναι πραγματικά ΠΟΛΥ απολαυστικό να διαβάζω τι σενάρια μπορεί να σκέφτονται… είναι τέλειο…! Ένα παράδειγμα θα φέρω μόνο: αυτή τη φράση που έβαλλε σε παρένθεση ο μπαρμπακούνελος μερικές σελίδες πριν>>
“παρακαλώ όποιος γνωρίζει τη συνέχεια να μη διαψεύσει/επιβεβαιώσει τις ελπίδες αυτές”
κοίτα όσα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ειπωθούν μπαίνουν σε σπόιλερς… άν και κάποιοι κάποιοι παραλίιιγο να γράφουν παραπάνω απ’οσα έπρεπε να γράφουν στα σπόιλερς…
Και γενικά όσοι δεν έχετε δει όλα τα επεισόδεια, καλό θα είναι να αποφέυγετε τα σπόιλερς.
Αλλά, για να μπει μια τάξη και όσον αφορά το τι μπορεί και τι δεν μπορεί να γραφτεί μέσα στα σπόιλερς εδώ. Ας συμφωνήσουμε στο ότι:
Μπορούμε να γράφουμε όσα θα είναι σε θέση να διαβαστούν απο άτομα που βλέπουν τώρα τη σειρά και έχουν δει όλα τα επεισόδεια που έχουν προβληθεί μέχρι στιγμής.
ΠΑΡΑΠΑΝΩ πληροφορίες που μαρτυρούν τη συνέχεια της ιστορίας στα επόμενα βιβλία παρακαλώ να πάνε στο άλλο thread που αφορά τα βιβλία γενικότερα και τον συγγραφέα ειδικότερα…
Εδώ μέσα ΜΟΝΟ όσα αφορούν τα όσα έχουν ήδη προβληθεί,
ή
ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ επεξήγηση για πράγματα ΑΝ χρειάζεται κι αυτό χωρίς να χαλάει την αγωνία των υπολοίπων για τη συνέχεια.
ΟΚ??? !
Επίσης, εδώ το λινκ με το PREVIEW του 10ου επεισοδείου που πόσταρε ο Samis διορθωμένο γιατί αρχικά δεν έπαιζε>
[B]http://www.hbo.com/game-of-thrones/index.html#/game-of-thrones/episodes/1/10-fire-and-blood/video/preview.html[/B]
.
edit: ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ για αντιδράσεις περί 10ου επεισοδίου!!!
^^Unburnt συμφωνώ κι εγώ με όσα λες για τη Σέρσει. Ειδικά στο πρώτο βιβλίο ο ρόλος της δεν ήταν τόσο σημαντικός, αλλά στα μετέπειτα αλλάζει πολύ. Ούτε εμένα με έπειθε στην αρχή η επιλογή της ηθοποιού, αλλά έχοντας διαβάσει πια όλα τα βιβλία, με παραπείθει. Η Σέρσει άλλωστε είναι σκύλα, αλλά πιο πολύ με τον ύπουλο τρόπο, όπως σωστά αναφέρεις. Προσωπικά αναμένω για τα επόμενα επεισόδια που θα ξεδιπλωθεί το ταλέντο της
Κοίτα, αυτό που έγραψα δεν ήταν τίποτε παραπάνω από μια θεωρία, για την οποία δεν υπάρχουν hard facts. Επομένως, δε θεωρώ ότι σποϊλεριάζω κάτι σε όποιον έχει δει μόνο τη σειρά και δεν έχει διαβάσει τα βιβλία, είναι απλά θροφή για σκέψη.
Όσον αφορά το άλλο μεγάλο θέμα, τη Cersei, αποδέχομαι την ηθοποιό (παίζει καλά η π******** :p), αλλά εξακολουθεί να απέχει από την εικόνα που είχα στα βιβλία. Η Cersei πάντως ως χαρακτήρας δεν εξελίσσεται ιδιαίτερα, απλά μας αποκαλύπτονται καλύτερα σε διάφορες φάσεις τα κίνητρά της. Όχι πώς αυτό την κάνει περισσότερο συμπαθητική - και άλλες μανάδες γέννησαν παιδιά, αλλά δεν έκαναν έτσι!
Minor spoiler για όσους δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία:
Ο Lannister που σημειώνει τη μεγαλύτερη εξέλιξη και που γίνεται όλο και πιο θεούλης είναι ο Jaime.
… το θέμα είναι ότι κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι λέω…
Οκ, είναι απλά μια θεωρία ανάμεσα σε fans αναγνώστες… ΑΛΛΑ δε χρειάζεται να ειπωθεί εδώ μέσα… απο τη στιγμή που προβάλλεται μόνο η πρώτη season… και αυτό που γράφεις
[SPOILER](εσύ, ένας που έχει διαβάσει όλα τα βιβλία που έχουν εκδοθεί ως τώρα)[/SPOILER]
το διαβάζουν άτομα που ΔΕΝ έχουν διαβάσει τη συνέχεια…
με την ίδια λογική θα αρχίσουμε εμείς τώρα οι “διαβασμένοι” να συζητάμε τι σημαίνει φωτιά και πάγος και γενικά τις θεωρίες που κυκλοφορούν>> εδώ μέσα? στο θρεντ της σειράς…??
Έλα αν θες στο thread των βιβλίων και εκεί έχεις όλη την “άπλα” να βάλλεις όσες τροφές για σκέψη θες. (φυσικά μέσα σε σπόιλερ πάλι!..)
Αυτό έλεγα και πριν: [I]Εδώ μέσα ΜΟΝΟ όσα αφορούν τα όσα έχουν ήδη προβληθεί, ή ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ επεξήγηση για πράγματα ΑΝ χρειάζεται κι αυτό χωρίς να χαλάει την αγωνία των υπολοίπων για τη συνέχεια. [/I]
Να, πάλι επιμένεις στο να “δίνεις” στοιχεία…
Οκ δεν είπες κάτι συγκεκριμένο. Αλλά εδώ [B]προϊδεάζεις[/B] τους άλλους που βρίσκονται ακόμα στα γεγονότα των επεισοδείων που έχουν προβληθεί ως τώρα (ενώ κάποιος μάλιστα πιο πριν είχε αναφερθεί στο πόσο του τη σπάει ο Jaime)
εσύ έρχεσαι εδώ και του λες ένα πράγμα ότι … “μην τον βλέπετε έτσι… θα δείτε θα δείτε πόσο θεούλης είναι”…
έλα μωρέ… μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις… αυτό που κάνεις λέγεται “εξυπνάδα”…
Είναι ωραίο να κάνουν υποθέσεις τα άτομα που δεν ξέρουν τη συνέχεια… μην το χαλάς γαμώτο… !
δηλαδή αυτό που ζητάω απο όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία, είναι κάτι πολύ απλό: [SIZE=“3”]να ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ το δικαίωμα των υπολοιπων θεατών να σοκαριστούν και να αγωνιούν με την ησυχία τους για την ιστορία αυτή.[/SIZE]
[CENTER][/CENTER]
Όντως, αυτό δε χρειάζεται εδώ μέσα. Για μας που βλέπουμε τη σειρά και δεν έχουμε (ακομα) διαβάσει τα βιβλία, ο Jaime είναι ένας cool τύπος μεν, μαλάκας δε. Γιατί θα πρέπει τώρα εμείς να μαθαίνουμε πως στη συνέχεια τα πράγματα θα αλλάξουν? Και πως η Cersei ξέρω γω απεικονίζεται έτσι στο βιβλίο ως τώρα, ενώ μετά έτσι, κλπ κλπ.
Έχουμε θρεντ για τα βιβλία. Οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την εξέλιξη της σειράς να το γράφετε εκεί. Και σε σπόιλερ ενδεχομένως. Τα σχόλια σας παιδά που έχετε διαβάσει τα βιβλία είναι πολύτιμα μεν, αλλά θα πρέπει να προσέχετε τι γράφετε.
Όχι πως το συγκεκριμένο θρεντ θα μείνει για πάρα πολύ καιρό ενεργό ακόμα, μια που τελειώνει ο πρώτος κύκλος, αλλά και πάλι ρε παιδιά, πλιζ, μη “δίνετε” στοιχεία… Ακόμα και φαινομενικά απλά στοιχεία, όπως ποιοί χαρακτήρες είναι “cool” και ποιοί όχι. Μη τα δίνετε γαμώτο!
@ Κατα τ’ άλλα. Είχε προσέξει κανείς απο σας πως σε κάθε επεισόδιο τροποποιούνται ελαφρώς οι τίτλοι αρχής?? Πιο συγκεκριμένα το βίντεο που παίζει, με τον χάρτη και τις τοποθεσίες. Κάθε επεισόδιο παρουσιάζει τα κομμάτια εκείνα του χάρτη που αφορούν τα γεγονότα του συγκεκριμένου επεισοδίου…
Point taken, εξ’ού και η χρήση spoiler πλέον στην πρόταση, αν και θεωρώ τις αντιδράσεις σας υπερβολικές. Κανένα σημείο της πλοκής δεν αποκάλυψα, άσε που το τι συνιστά γαμάτο ένα χαρακτήρα είναι καθαρά προσωπική άποψη. Βέβαια, με τον Martin spoiler μπορεί και να είναι το (ας μην το ανοίξετε όσοι δεν έχετε δει το ένατο επεισόδιο) [SPOILER]ποιος χαρακτήρας ζει μέχρι ποιο κεφάλαιο.[/SPOILER]
Κατά τα άλλα, ναι, οι τοποθεσίες του χάρτη στην εισαγωγή δείχνουν τις πόλεις και τις περιοχές όπου διαδραματίζονται τα γεγονονότα κάθε επεισοδίου. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος είναι ο μοναδικός, “επίσημος” χάρτης μέχρι στιγμής που δείχνει τη σχέση και κάποια ένδειξη για σχετικό μέγεθος των δυο βασικών περιοχών, του Westeros και της ηπείρου ( που βρίσκεται “across the narrow sea”.
Το άσχετο (και πατριωτικό) trivia είναι ότι μέχρι στιγμής στο cast συμμετέχουν δυο Έλληνες: οι ηθοποιοι που παίζουν τον Syrio Forrel και την Mirri Muz Duur.
Τέλος, όσοι θέλουν να γελάσουν, είναι up-to-date με τη σειρά και έχουν διαβάσει τα βιβλία (γιατί κατά καιρούς κάνει αναφορές σε μελλοντικά γεγονότα), ας ρίξουν μια ματιά στο φοβερό Winter is Coming, Bitches!: http://winteriscomingbitch.tumblr.com/
τελεια, ενα θρεντ στο οποιο δε μπορω να μπαινω πλεον
Ο στόχος είναι να [U]μπαίνουμε [/U]στο θρεντ όσοι δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία, όχι να μην μπαίνουμε.
Για την ώρα καλά κρατάει το θρεντ. Το θέμα είναι να μην ξεστρατίσει (είχαν υπάρξει κάποιες τάσεις σε φάσεις). [B]Report[/B] στο εξής αν κάποιος χρήστης εντοπίσει ποστ που αποκαλύπτει περισσότερα απ’όσα θα πρεπε… Θα είμαστε ιδιαίτερα αυστηροί παιδιά, διαγραφές ποστ και βάλε, σόρρυ, αλλά όπου κοιτάω γι’αυτή τη σειρά στο ίντερνετ, βρίσκω παντού σπόιλερς (ηθελημένα και μη) απο όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία. Και το ξαναλέω, [I]υπάρχει[/I] θρεντ για τα βιβλία. (αυτό δεν πάει σε σένα ειδικά Vildanden, γενικά μιλάω - παρεμπιπτόντως, nice trivia για τους έλληνες ηθοποιούς - τους φαινόταν!).
Άντε. Λίγο έμεινε μέχρι το φινάλε. Can’t wait…