Κυκλοφόρησε το βιβλίο στα Ελληνικά από την anubis σε ένα τόμο 27 ευρό
http://anubis.gr/books.asp?BID=1312
Αν και είδα ακριβώς το ίδιο βιβλίο με ίδιο εξώφυλλο στα public στα αγγλικά στην μισή τιμή
Κυκλοφόρησε το βιβλίο στα Ελληνικά από την anubis σε ένα τόμο 27 ευρό
http://anubis.gr/books.asp?BID=1312
Αν και είδα ακριβώς το ίδιο βιβλίο με ίδιο εξώφυλλο στα public στα αγγλικά στην μισή τιμή
Στο Λονδίνο σε ένα βιβλιοπωλείο το από πάνω με αγορές άνω των 10 λιρών ή 2 άλλα βιβλία μπορούσες να το πάρεις με 4,5 λίρες τουτέστιν 5-6?
Το 8ο λίγο κουραστικό μου φάνηκε, περισσότερο σαν να ετοίμαζε το έδαφος για το επόμενο βασικά. Αλλά αυτά έχει μια σειρά υποθέτω, κάποια επεισόδια απλά λειτουργούν ως γέφυρες
Γενικά πάντως το ενδιαφέρον συνεχίζεται και οι χαρακτήρες δεν χάνουν το ενδιαφέρον του στιγμή. Ο Ταιγουιν Λανιστερ αν και έχει αργήσει να μπει στον χορό φαίνεται πως θα παίξει τεράστιο ρόλο αργότερα. :-k
[SPOILER]Πάντως είδαμε και τα πρώτα καθαρά φαντασιακά στοιχεία της σειράς με τα ζόμπι, ως τώρα η σειρά έμοιαζε περισσότερο με επικό-ιστορική με την μόνη αλλαγή να είναι τα ονόματα χωρών, πόλεων και πρωταγωνιστών[/SPOILER]
σπόιλερ για το 9ο:
[SPOILER]όχι ρε μαλάκες. :([/SPOILER]
Ημουν βεβαιος οτι αυτο θα γινει…
[SPOILER]τζοφρυ ο ηρωδης θα σου ηταν λιγος πουστρακι…[/SPOILER]
Το έπος πια έχει φτάσει δυσθεώρητα ύψη! Αναμενόμενο φυσικά!
Ανατριχιαστική στιγμή πραγματικά όταν η Catelyn περιμένει τον Robb και αυτός ξεπροβάλει από το δάσος!!
σε 2 μέρες τα δα και τα 8…απίστευτη σειρά…
τα χουνε πεί και άλλοι πιο πριν αλλά έχει
τρομερή πλοκη παραγωγή χωρίς οικονομικούς φραγούς πανεμορφα σκηνικα και παρα πολύ καλή επιλογή ηθοποιών…
νομίζω δεν ξαναποσταρίστηκε: [I]http://gameofthrones.wikia.com[/I]
σε φάση lostpedia.com για όσους την ήξεραν…πολύ χρήσιμο
[SPOILER]Οχι ρε μαλακες. Εχω ακομα μια κρυφη ελπιδα οτι τα ονειρευοτανε ο Νεντ ολα αυτα ή κατι :-s Αλλα νταξει, σκατα σκατενια, και ομολογησε και του φαγανε και το κεφαλι; Ασταδιαλα σκατομαλακισμενο, κι εσυ κι η μανα σου! Ευχομαι να βρει τραγικο τελος ο Τζεημι τουλαχιστον.
Αντε εμεινε κι αλλο ενα να δουμε τι θα γινει με τον Ντρογκο και τα γεννητουρια, ποιος περιμενει αλλη μια βδομαδα.[/SPOILER]
Πάει και το προτελευταίο επεισόδιο της σήζον…
[SPOILER]Το ήξερα για τον Νεντ εξαρχής. Πριν ακόμα ξεκινήσω τη σειρά. Ωστόσο δεν ήξερα οτι θα πεθάνει με αυτόν τον ΠΟΥΣΤΙΚΟ τρόπο! Γαμώ το σκατόπαιδο τον Τζόφρυ, είθε να του βιάσουν τη μάνα μπροστά στα μάτια του και να τον σκοτώσουν μετά, αργά και βασανιστικά.
Γενικά, ένα ξενέρωμα το νιώθω. Πρώτη φορά μετά απο επεισόδιο του Game of Thrones. Το σκηνικό με τον Drogo χειροτερεύει την κατάσταση. Μα την αλήθεια θα τα πάρω πολύ άσχημα αν τον σκοτώσουν κι αυτόν. Δηλαδή ο Νεντ πεθαίνει απο τσατσιά και ο Ντρόγκο αργοπεθαίνει απο τι?? Αρρώστεια λόγω της πληγής??? Τουλάχιστον για τον τελευταίο έχω ακόμα κάποιες ελπίδες (παρακαλώ όποιος γνωρίζει τη συνέχεια να μη διαψεύσει/επιβεβαιώσει τις ελπίδες αυτές).
Το ξενέρωμα μεγαλώνει γιατί ως τώρα δεν έχουμε δει κάποια μάχη [B]live[/B]. Mόνo τα πριν και τα μετά. Οκ, ο Robb έπιασε τον Jaime, γαμώ τις φάσεις, αλλά να το βλέπαμε εν εξελίξει ρε γαμώτο και λίγο. Να τους βλέπαμε να μάχονται. Καταλαβαίνω οτι και στο βιβλίο δεν περιγράφεται η μάχη, αλλά… Λίγη δράση ρε παιδιά, τώρα στο φινάλε τουλάχιστον.
Τέσπα. Τη σειρά την έχω αποθεώσει πολλαπλώς, επομένως καναδυο γκρίνιες να μου τις επιτρέπετε. Άντε να δούμε και το φινάλε…[/SPOILER]
[SPOILER]το θεμα ειναι οτι η μανα δεν ηθελε να γινει αυτο. το πουστρακι το αποφασισε για να το παιξει κακος. ευχομαι η σανσα να ξυπνησει και να του ριξει κανα δηλητηριο…[/SPOILER]
Πολυαγαπημένη!
[SPOILER]
Δεν ειχα ιδεα τι θα γινει και μεχρι την τελευταια στιγμη ειχα ελπιδα οτι θα τον σωσουν!Τερμα κομπλεξικο και μαλακηστιρι ο σκατο Joffrey.Να τον αφησουν να σαπισει καπου μαζι με την μανα του,γινεται?!!Ευτυχως που σκοτωθηκε ο αλλος απο τους Dothraki γιατι πολυ κοντρα πηγαινε και ειχε καταντησει κουραστικος!Το επομενο ελπιζω να ειναι τερμα επικο και να μας δειξει μεγαλο μερος της μαχης και οχι κανα δυο στιγμιοτυπα!!και για να μην ξεχνιομαστε!κατω ο Joffrey και η βλαμμενη η μανα του!!
[/SPOILER]
πλεον το μονο σιγουρο για το καλοκαιρι που ηρθε ειναι το ποια βιβλια θα διαβασουμε !!
Εντυπωσιακό φινάλε. Αυτό εννοώ όταν λέω ότι η σειρά είναι άκρως εθιστική.
Μιλάμε, είχε πιαστεί η ανάσα μου…
Επί της ουσιάς δεν έχω να πω κάτι, αφού όλα λίγο-πολύ τα είπαν οι προλαλήσαντες.
[SPOILER]Το μόνο που ελπίζω είναι, επειδή στο τελός όταν κάνει το κοντινό στην Άρια, δεν ακούγονται επευφημίες για το θάνατο του “προδότη” Σταρκ, μήπως έγινε καμιά καλή και έφυγε κάνα βέλος στον δήμιο, ή κάνει την εμφάνισή του κανένας Σύριος ή μήπως τον μαχαιρώνει κανένας Βάρυς. [/SPOILER]
Τελικά, το μετανιώνω άσχημα, που δεν έκανα υπομονή, να δω τα επεισόδια, αφού τελείωνε ο κύκλος. Άντε να περάσουν 7 μέρες τώρα…
[SPOILER]Να δω αν θα μεινει κανενας ζωντανος στο τελος.
Οτι θα σκοτωναν οι Lannisters των Edard το περιμενα,αλλα οχι
απο τον μικρο.Ο Jorah γιος τους αρχηγου της Νightwatch,o Robb
μας βγηκε στρατηλατης,ο Drogo θα γινει Evil Dead καλα παμε.
Πολυ ωραιο το επεισοδιο αν και πραγματικα φαινεται οτι χανει πολυ
η σειρα απο το βιβλιο.
[/SPOILER]
Θελουμε αλλα 10 επεισοδια ΤΩΡΑ !
[SPOILER] Μην ξεχνάμε και τον Maester Aemon πάνω στο The Wall! Αδελφός του Mad King, θείος της Daenerys. κάποτε νόμιμος διάδοχος του θρόνου! Ένας Targaryen! Γενικά μεγάλη μαγεία της σειράς είναι οι συνοδευτικοί χαρακτήρες! Σημαντική και η ιστορία του Tyrion με την πόρνη που του είχε στήσει ο αδελφός του και γύρισε μπούμερανκγ με την σκληρότητα του πατέρα τους! ΕΠΟΣ!
[/SPOILER]
Τουλάχιστον ας πέθαινε με τιμή, παραδέχτηκε μπροστά σε όλους ότι είναι προδότης, δέχτηκε τον Joffrey σαν βασιλιά του και στο τέλος του πήραν και το κεφάλι
[spoiler]Έλα ρε μλκ τι τέλος ήταν αυτό;;;; ΕΛΕΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ!!!
Εύχομαι να παίζει τπτ σαν αυτό που λέει ο keyser!!![/spoiler]
[SPOILER]εγω ευχομαι να ξυπνησει εκεινη η κουτοσανσα και να του ριξει δηλητηριο στο φαγητο…[/SPOILER]
και το preview του 10
[SPOILER]Χαχαχαχ, κορυφαίο σχόλιο στο youtube:
[I]Almost forgot, was anyone else hoping that an Army from Gondor would appear and save Ned Stark or just me?[/I] :lol:
Αυτός ο Μπόρομιρ ρε γαμώτο. Πάντα πεθαίνει και πάντα απο το πρώτο βιβλίο! :PP
Ps - Το σχόλιο αυτό το είδα όντας με υψηλή αξιολόγηση. Κατα τ’ άλλα [U]μακριά[/U] απο τα σχόλια, την πάτησα ήδη μια φορά…![/SPOILER]
Κατα τ’ άλλα τώρα το μέγα ερώτημα για μας που δεν έχουμε διαβάσει τα βιβλία είναι: Παίρνουμε ένα ένα τα βιβλία και τα ξεκοκαλίζουμε για να μας φύγει η περιέργεια ως προς το τι θα γίνει στη συνέχεια, ή περιμένουμε υπομονετικάααα ως του χρόνου και για τη δεύτερη σήζον?..