[SPOILER]Όντως κρίμα! Αλλά τουλάχιστον δε νομίζω να έμεινε κανείς την εντύπωση ότι η Catelyn συμπαθεί τον Jon. Που να ήταν δηλαδή πράγματι και μπασταρδάκι του Ned :p[/SPOILER]
Καλα την σειρα την λατρευω και μετα την εξεταστικη θα ψαξω και τα βιβλια
γιατι εχω πορωθει !
Αυριο λεμε !
Αυτο που λετε παντως
[SPOILER]Δεν υπαρχει η σκηνη με την Κεητλυν και τον Τζον οταν αυτος
φευγει να παει στο τοιχος και παει να δει τον Μπραν πριν φυγει ?
'Η εννοειται αλλη σκηνη ?[/SPOILER]
Και μια απορια οσον αφορα τον Ρομπερτ
[SPOILER]Το ατυχημα με το αγριογουρουνο ειναι σιγουρα
ατυχημα ? Γιατι ο αδερφος του εδειχνε υποπτα χαλαρος
οταν τον φερανε πισω.[/SPOILER]
[SPOILER]Η υποψία που έχει ο Eddard και φαίνεται στην σκηνή που το συζητάει με τον Varys και τον Sir Barristan είναι ότι ο ιπποκόμος του Robert ο ξανθός τυπάκος ο οποίος είναι Lannister είχε πάρει εντολή, προφανώς από την οικογένεια του, να προσφέρει απλόχερα κρασί στον Robert για να είναι ικανοποιημένος με σκοπό φυσικά να τον κάνουν λιώμα και να χει το ατύχημα. Ο ιπποκόμος είναι αθωός αλλά και αφελής.[/SPOILER]
[SPOILER]
Nαι οκ ειναι πασιφανες αυτο απλα ο αδερφος του εδειχνε πολυ χαλαρος ενω
ο βασιλιας ψυχοραγουσε.[/SPOILER]
Μια γενικη ερωτηση.Εχουν βγει 4 βιβλια μεχρι στιγμης.
Ποσο καιρο μετα τα γεγονοτα που βλεπουμε εμεις στην σειρα ειναι ?
5 βιβλια εχουν βγει και θα βγουν αλλα δυο. η 1η σεζον ειναι ολο το 1ο βιβλιο.
καλημερα,leakαρε το 8ο
Εδιτ: Koμπλε και το 8 οπως αναμενοταν!
[SPOILER]Καταπληκτικος Greatjon Umber.Σε σχεση με το βιβλιο η μαχη με τον Οthor-whitewalker ηταν αρκετη συντομη=P Αλλα η αληθεια βρισκεται εδω[SPOILER]
[/SPOILER]
Το ep αφιερωθηκε στον Ralph Vicinanza,
September 29, 2010
GRRM on Ralph Vicinanza
George R.r. Martin has written about the death of his friend and long-time agent, Ralph Vicinanza. We have reported on the death earlier, primarily in connection to the fact that he was a co-executive producer on Game of Thrones due to the role he and his management company, Created By, in helping to bring the series to the screen. However, George notes that Vicinanza was especially important for bringing Martin?s work (and that of many other top-flight science fiction and fantasy authors) out onto the global market, with translations of his novels and stories now appearing in something like 40 languages.
[/SPOILER]
Είχα κολλήσει μπροστά στην οθόνη και δε μπορούσα να πάρω ανάσα σε σημεία. Πραγματικά απορώ πως γίνεται κάποιος να παρακολουθεί τη σειρά, να έχει φτάσει σ’αυτό το σημείο, και να μην έχει πωρωθεί.
[SPOILER]Whitewalker? Όχι απο τους white-walkers/others θέλω να πιστεύω. Ελπίζω να μην έδωσες κάποιο σπόιλερ που δε θα πρεπε. :-s[/SPOILER]
[SPOILER]Kαι να θελα δε μπορω να σου σποιλαρω τιποτα τρελο,μονο το 1ο βιβλιο εχω διαβασει.Με το ‘white walker’ δεν εννοω οτι ηταν ο ιδιος ο Othor αλλα οτι σκοτωθηκε-μεταλλαχτηκε απο τετοια(εδιτ: κι εγινε wight,τωρα θυμηθηκα οτι αυτος ο ορος χρησιμοποιειται στο βιβλιο για να περιγραψει τον ‘‘νεκρο’’ Othor.in the novels it is made clear the Others and wights are two separate types of creature.)που λογικα τη πεσαν στην αποστολη του Benjen και σκοτωσαν οσους σκοτωσαν.Στο βιβλιο νομιζω γινεται λογος μονο για ‘‘blue eyes’’ του Othor(τα οποια δε τα χε πριν στην ανθρωπινη μορφη του)που ειναι χαρακτηριστικο των white walkers,στη σειρα ομως οταν καινε τα πτωματα προσεξε τι λεει ο Sam.
After disposing of the remaing bodies Sam and Jon discuss the situation with Sam telling Jon that he found in a book that only the touch of a White Walker could do what they have seen tonight. A worried Sam notes the weakness of the Night’s Watch and if the White Walkers decide to come in force then they are in real trouble.
Τωρα αν εννοεις οτι ηταν σποιλερ για το ep προφανως και ηταν,γι’αυτο το βαλα σε σποιλερ.
[/SPOILER]
[SPOILER]Βασικα άκυρο το σχόλιο μου, μια που νόμιζα πως ο Othor ήταν ο τύπος που έσφαξε ο Drogo και πως αναφερόσουν σ’εκείνη τη μάχη. Και σκέφτηκα, ωπ, τι γίνεται, θα μεταμορφωθεί σε ζόμπι κι αυτός?? Αφού δε του άφησε και τίποτα.
Κατα τ’ άλλα έχεις δίκιο, προφανώς οι white walkers και αυτά τα “ζόμπι” σχετίζονται, αν δεν είναι το ίδιο πράγμα δηλαδή. Μένει να δούμε στη συνέχεια τι θα γίνει…[/SPOILER]
Επίσης, τι τρελή μορφή που είναι ο Syrio Forel ρε γαμώτο.
[SPOILER]
Ελπίζω να τον ξαναδούμε. Είμαι σχεδόν βέβαιος, αλλά… :-s[/SPOILER]
Μιλάμε για τρελό έπος!! Αγέρωχος Sir Barristan! Syrio Forel! Robb and the Bαnners of the North κτλ!! Και που’ μαστε ακόμα!!! Συγκινούμαι!
Θέλω πόλεμο και μετά τα συντρίμμια του πολέμου να σκάσουν μύτη και τα ζόμπι και να γίνει χαμός
Νταξ ειδα το πρωτο επισοδειο και μου αφησε πολυ θετικες εντυπωσεις!
Λεω να λιωσω 2-3 σημερα βραδυ αν με κρατησει,που θα το κανει 8)
Μολις τελειωσα το δευτερο επεισοδιο!!Η σειρα τα σπαει οπως εχετε πει και εσεις παραπανω αλλα
[SIZE=“3”][B]Ποσο σπαστικια παιζει να ειναι αυτη? [/B][/SIZE]
και ειμαι σιγουρη οτι στο μελλον θα γινει ακομη χειροτερη
Xoxo, newcomers! Αφού γουστάρετε ήδη απο τα πρώτα δύο επεισόδια, ετοιμαστείτε για τρελό κόλλημα στην πορεία. 8)
Ιδεεεεέεεα σου είναι μωρέ.
Σχετικά με το τελευταίο επεισόδιο:
[SPOILER]Πολύ χάρηκα που είδαμε σε μεγαλύτερο βαθμό τους λύκους. Είχαν λείψει απο τα τελευταία επεισόδια. Επίσης ο Ρομπ έχει γίνει ο δεύτερος αγαπημένος μου απο την οικογένεια Σταρκ, μετά την Άρυα (ειδικά με κάτι ατάκες τύπου “tell them winter is coming” στον κατάσκοπο).
Αν και απο την άλλη πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ πως είναι δυνατόν να κοντράρουν τους Lannisters… (αν τα κατάφερναν έτσι απλά η σειρά θα είχε ένα σύντομο happy ending, απλά, κάτι που ξέρουμε πως δεν θα γίνει :P) [/SPOILER]
Ωραιο το επεισοδιο αν και στο επομενο προφανως θα γινει ο κακος χαμος !
Κάθησα και τα είδα κι εγώ όλα τα επεισόδια μέσα σε 2 μέρες.
Καλή σειρά, όχι κάτι τρομερό, αλλά είναι αρκετά εθιστική.
Ακόμα μπερδεύομαι με τα ονόματα και δεν ξέρω ποιος είναι ποιος αλλά κλάιν, θα ξεκαθαρίσουν αυτά εν καιρώ.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι όλοι σχεδόν οι χαρακτήρες έχουν ένα κάρο κομπλεξισμούς, κυρίως με ταξικά θέματα, που δεν λένε να λύσουν. Μέχρι στιγμής ο μοναδικός χαρακτήρας που πραγματικά έχω λατρέψει είναι η Άρια Σταρκ. Από κοντά ο Σίριο, ο Ντρόγκο και ο Τύριον. Όλοι οι άλλοι λίγο-πολύ με εκνευρίζουν.
Και μου τη σπάει που, ενώ πάω τρελά τον Σον Μπιν σαν ηθοποιό, εδώ αν και είναι κομπλέ γενικά, τον πίνει απ’ όλες τις μπάντες προς το παρόν.
Γενικά έχω αρκετά παράπονα από τη σειρά (βιβλία δεν έχω διαβάσει, δεν ξέρω τι παίζει), αλλά θα κάνω υπομονή, γιατί πιστεύω ότι θα στρώσει.
Αν περιμένεις να “στρώσει”, όπως το εννοείς, αμ δε…
Ε? :?
Δε νομίζω και γω πως η εξέλιξη της σειράς θα σου αλλάξει άποψη για τους χαρακτήρες πάντως. Ναι μεν θα γίνουν πολλά και διάφορα στο μέλλον, ωστόσο το στυλ των χαρακτήρων αυτό είναι, πολυδιάστατο, με τις αντιφάσεις τους, έτσι είναι ο Μάρτιν σαν συγγραφέας.
Έπειτα ο τίτλος του πρώτου μέρους είναι [B]Game of Thrones[/B]. Παιχνίδι εξουσίας, διαδοχής, δύναμης. Σαν μια σκακιέρα. Αυτό που λες περί “κομπλεξισμών για ταξικά θέματα” (αν κατάλαβα τι εννοείς) συνιστά και την ουσία της σειράς ως τώρα.
Ξεκινησα κι εγω, ναι ναι ναι
Κυριως γιατι εβλεπα κακο χαμο με αυτο το game of thrones και επειδη γενικα αγαπω αυτο το ειδος φαντασιας κατεβασα τα 4 πρωτα επς και τα ειδα.
Και γαμησανε.
Λιγο ενα μπερδεματακι με οικογενειες αδερφια θειους θειες κλπ, δηλαδη
[SPOILER]στο τελος του πρωτου δεν ειχα καταλαβει ποιος εχωνε τη βασιλισσα :/[/SPOILER]
αλλα νταξει τα εχω ξεκαθαρα πλεον. Ωραια σειρουλα και εθιστικη οπως ειπαν παραπανω, αυτη η λεξη ταιριαζει καλυτερα.
Αγαπαω John Snow και μου τη σπαει η κλαψω η Νταενερι πωςτηλεν, αν και
[SPOILER]τωρα στο 4ο που ειδα αρχισε να στρωνει, μαθαινει και τη γλωσσα, ρουμπωνει και τον καραφλωρεξ αδερφο της επομενως αρχισα να τη συμπαθω λιγακι.[/SPOILER]
Ωραιο ωραιο, μου ταξε και συμφοιτητης να μου φερει βιβλια μετα την εξεταστικη. Αν και ο ιδιος μου ειπε οτι ενω ειναι αρκετα πιστη η μεταφορα του βιβλιου, τα βιβλια λενε πιο πολλα ινφοζ.
Παναδω το 5ο!
ωραίο το τελευταίο.ανυπομονώ για το επόμενο.
[SPOILER]πολύ γαμώ εκεί που ο ρομπ στάρκ λέει στον αγγελιοφόρο του λάνιστερ “go to your master and tell him the winter is coming for him”.
αναμένετε να γίνει χαμός μεταξύ ρόμπ στάρκ και ταιγουιν λάνιστερ.[/SPOILER]