Γαμώ! Άντε, καμιά 300αρια μέρες έμειναν. :PPPPPP :lol:
Εντάξει σίγουρα ως τότε θα έχω διαβάσει όλη την σειρά, δεν παίζει με την καμία να περιμένω τόσους μήνες.
Όσο για τις μάχες που δεν είδαμε στην πρώτη σεζόν (την μάχη για την ακρίβεια) νομίζω ήταν καθαρά θέμα budget. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν άρχισαν τα γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν πριν τελειώσει η πρώτη. Προφανώς η δεύτερη [SPOILER]με του δράκους κιόλας[/SPOILER] θα χρειάζεται πολύ μεγαλύτερο budget που θα ερχόταν αναλόγως και από τα νούμερα της πρώτης σεζόν.
Τέσπα είπαμε τόσους μήνες δεν περιμένω για αυτό και πλέον δεν ξαναμπαίνω στο thread μέχρι να διαβάσω τα βιβλία. Να μπορώ να ανοίγω και όλα τα spoiler χωρίς φόβο :lol:
Κάτι που με παραξένεψε στο τελευταίο επεισόδιο είναι μια από τις τελευταίες σκηνές, με τον Grand Maester Pycelle. Ήταν λίγο εκτός κλίματος και δε φάνηκε να προσφέρει καμιά καινούρια πληροφορία (τα ξέρουμε ήδη για τους βασιλιάδες).
Η μόνη εξήγηση που έχω είναι ότι
[SPOILER]σε αντιπαραβολή με την επόμενη σκηνή, που δείχνει τον Varys & τον Littlefinger μαζί, θέλει να δείξει το ότι ο Pycelle είναι μια μορφή που "λύνει και δένει στο King’s Landing και που παίζει κι αυτός, παρά τα χρόνια του, το παιχνίδι της πολιτικής (άλλωστε, μόλις φεύγει η κοκκινομάλλα του Littlefinger, φαίνεται ότι ρίχνει την περσόνα του παππούλη και την ψεύτικη αδυναμία). Άλλωστε, είναι ένα από τα τρία πρόσωπα που ο Tywin υποψιάζεται για τις τωρινές μαλακίες που κάνουν στην πρωτεύουσα και εφιστά την προσοχή του Tyrion σε αυτά.[/SPOILER]
Αν έχει κανείς κάποια άλλη ιδέα, ευπρόσδεκτη!
Όσον αφορά το budget της δεύτερης season, προτιμώ να μη δω μάχες, παρά να δω κακό CGI, όπως στο Lost!
Εχω την εντυπωση οτι επειδη ειναι Maester εχει ορκιστει εγκρατεια ή παρθενια ή κατι παρομοιο; Μονο ετσι μπορω να το εξηγησω αλλιως μου φαινεται και μενα λιγο ακυρη σκηνη.
ισως επειδη η ‘κοπελια’ ανηκει στον μικροδαχτυλο να παιζει κανα ρολο ρουφιανου εκ μερους του.
Η απλά ήθελε να μας δείξει μια πιο βαθιά πτυχή του χαρακτήρα του γιατί προφανώς θα παίξει αργότερα πιο σημαντικό ρόλο στα δρώμενα. Δεν το ξέρω αυτό ε το υποθέτω.
Ναι τελικά ξαναμπήκα στο thread
Καλώστονα κι ας άργησε.
Εγώ πάλι κρατάω το κωλαράκι της κοκκινομάλλας απο την σκηνή αυτή, που για άλλη μια φορά το φχαριστηθήκαμε.
(…και στο καπάκι το περίγραμμα του σώματος του γέρου όπως διαφαινόταν μέσα απο το ρούχο του… :? )
Ο επιφανειακός και έτσι.
Συνήθως για Maesters πάνε οι μικρότεροι σε ηλικία γιοι ευγενών, ώστε να υπάρχει λιγότερος ανταγωνισμός για τους τίτλους και την οικογενειακή περιουσία. Δεν παντρεύονται και απεμπολούν το επίθετό τους όταν αποκτήσουν τίτλο, καθώς θεωρούνται υπηρέτες του Βασιλείου.
Και γενικά είναι μορφές που εμπνέουν σεβασμό: [SPOILER][/SPOILER]
η κοπελια του τυριον παιζεται απο την Sibel Kekilli, που ηταν πορνοσταρ!! χαχαχαχα
:lol::lol:
Respect!!!
ενταξει δεν ειναι ακριβως πορνοσταρ. εχει παιξει σε “κανονικες” ταινιες. ηταν και πρωταγωνιστρια στο gegen die wand του akin.
ναι το φιξαρα. ηταν πορνοσταρ, αλλα το γυρισε…
Καμαρώνω… Αυτό περίμενα τόσον καιρό, το 10ο επεισόδιο με τη συγκεκριμένη σκηνή
[SIZE=“4”]ναι! μπήκε στη φωτιά και ΔΕΝ καηκεεεεεεε!!! [/SIZE]
[/SPOILER]Ααα… ντάξει πραγματικά τον drogo τον λάτρεψες εσύ!
Χαίρομαι γιατί κι εγώ τον πήγαινα πάρα πολύ.
Κρίμα που δεν έπαιξαν βέβαια μια συγκεκριμένη σκηνή που είχα στο μυαλό μου, που αφορούσε την απελπισία της Ντάνυ να τον “ξυπνήσει”… αλλά οκ, ίσως θα’ταν υπερβολικά hot για γύρισμα… χεχε
-Χαίρομαι ΠΑΡΑ πολύ…! (το’ξερα βασικά ότι θα την συμπαθήσεις… )
-σε λίγο θα’χεις πμ σχετικά μ’αυτό που λες για το νικ.
Ναι όντως, εσύ αργείς πολύ ακόμα.
τουλάχιστον εγώ περίμενα το 10ο επεισόδιο
για να “φανεί” το unburnt.
[quote=“Neo,post:206,topic:16701”]
εε καλα
[SPOILER]εγω αυτο με τη Khaleesi το ειχα στανταρακι απο το πρωτο επεισόδιο γιατι δυστυχώς θυμόμουν μια ζωγραφιά που ειχε ποσταρει στο " Post your art works" η UnburntKhaleesi
[/quote]
χαχαχχαχα
Βασικά, τότε δεν ήξερα ότι θα γίνει τηλεοπτική μεταφορά της σειράς… Και ναι, πρέπει να’ταν ένα παρόμοιο θρεντ, αλλά δεν νομίζω να’ταν αυτό, γιατί αυτό το artwork που λες δεν ήταν δικό μου, αλλά το’χα βρει μέσα στο deviantart.
[SPOILER]
αυτό εννοείς??
[/SPOILER]Εδώ βρίσκεται μια καταπληκτική αντίθεση του τι συμβαίνει στον βορρά, και τι στον νότο.
Σε βάζει να αναρωτιέσαι τι έχει σημασία και τι όχι, ποιες κινήσεις-πράξεις είναι ανούσιες και ποιες όχι. Πραγματικά πολύ ωραίο σημείο, που κάνει ωραίο πέρασμα στο δεύτερο μέρος της ιστορίας.
χειρότερο απο το unburnt λέει…
ή ειδικό για σένα να’ταν dontlovedeaddrogo
πάντως ναι… θα τις ξανακοιτάξω τις φωτογραφίες που’χω βάλλει και θα ενημερώσω αν είναι “safe” να έρθει κανείς στο προφίλ μου (αλλά νομίζω μετά το πέρας του 10ου επεισοδίου δεν κινδυνεύεις)
ναι.
“We don?t want people to wait more than a year. This is a production challenge.”
Michael Lombardo, διευθυντής προγράμματος HBO
“Same time, next year.”
Richard Plepler, HBO co-president.
Για δεύτερη season ανανέωσαν ακριβώς μετά απο την προβολή του πρώτου κι όλας επεισοδίου.
Οι υπεύθυνοι του HBO μιλάνε για τεράστια επιτυχία. Tο GoT το παρακολούθησαν περισσότεροι θεατές (6.000.000) κι απο το True Blood στο οποίο γενικά υπολογίζει πολλά ο HBO.
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου!!!
(το μόνο που θα εξαιρέσω είναι το σημείο που αναφέρεσαι στους Manowar, τους οποίους δεν ακούω)
[SPOILER]καλά, το unburnt το χαμε δει πολλά επεισόδια πίσω, δεν περιμέναμε το 10ο. απλά τώρα το κατάλαβαν και οι απρόσεχτοι :P.[/SPOILER]
btw, σχετικά με τον μέηστερ
[SPOILER]εμένα απ το όλο σκηνικό μου δόθηκε η εντύπωση πως ψιλουποκρίνεται μπροστά στους άλλους, αν και δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί, τέσπα.[/SPOILER]
καλισι δεν διαφωνω καπου, τα γυρισματα παντως ξεκινανε 20 ιουλιου… λογικα του χροου ιδια μερα και ωρα φανταζομαι. απλα εχουμε 2 ακομα επεισοδια…
[SPOILER]δεν πιστεύω να εννοείς στο 1ο επεισόδιο με την μπανιέρα? :p[/SPOILER]
O Pycelle λογικά υποκρίνεται για να τον υποτιμάνε οι υπόλοιποι! Ουσιαστικά μας έδειξε τους 3 ιντριγκαδόρους παίχτες πίσω από τον θρόνο!
[SPOILER]επεισοδιο 6,η σκηνη στο 7:29[/SPOILER]
[SPOILER]αυτό ήθελα να πώ και εγώ.οτι όταν έφυγε η γκόμενα ήταν ενεργητικότατος και γενικά δεν φαινόταν ο παππούλης που έδειχνε ως τώρα.συν οτι ενώ ήταν ευθυτενής,μόλις ντύθηκε για να φύγει καμπούριασε και καλά…
συμφωνώ οτί παίζει να υποκρίνεται.[/SPOILER]