House Of The Dragon [GoT thread]

Καυλωτικη υπόθεση αλλά θέλει μπάτζετ. Να αναστήσει όλους τους Σταρκ. Αν και πλέον είναι κοκκαλα όλοι :stuck_out_tongue:

Θα ταίριαζε με την θεωρία ότι είναι αρχαίος Σταρκ και ο Night King και ότι έχουν ψειγματα DNA από white walkers όλοι οι απόγονοι. Γενικά κυκλοφορούν πολλά ωραία και τρελά σεναριακια

1 Like

o Μπραν συνδεεται με τον Night King οποτε πιστευω το τελος θα το δωσει αυτος.
Η θα πεθανει οταν συναντηθουν.
Οσο για τους αλλους η Σερσει θα μεινει αρκετα μεχρι να φτασουν οι νεκροι ή οσοι ζωντανοι μεινουν για να ξεκαθαρισουν το θρονο.

Ρε συ σοβαρά τώρα ; τη λέξη σπόιλερ την Έχεις ακουστά ;;;;;;;;

Αυτος περιμενε βδομαδες ισως και μηνες για αυτην την στιγμη, συμβαινει οταν καποιος εχει γενικοτερα μικρο μυαλο και πολλα αλλα πραγματα μικρα, και προσπαθει να αποζημιωσει με το να ειναι μαγκας στα ιντερνετς…

Θα ηταν καλο καποιος μοντερεητορ να αλλαξει τον τιτλο και να σβησει τα ποστ της αμοιβαδας για να μην την πατησουν κι αλλοι.

Στα του επεισοδιου:

Summary

Ολο το επεισοδιο απο την αρχη ως το τελος με κρατησε καθηλωμενο. Δεν αποφευχθηκαν καποια μικρα κλισε αλλα ειναι πολυ μικρη λεπτομερεια μπροστα στην αψογη σκηνοθεσια και ολο το στησιμο.

Η Μελισανδρη απλα respect, την εκαναν πολυ ωραια την φαση της γενικα.

Αρυα Σταρκ αυτο μονο τιποτα αλλο, μαζι με Σανσα εχουν κεντησει σε αυτην την σεζον.

Οι διαλογοι Σανσα - Τυριον απο τις καλυτερες στιγμες του επεισοδιου.

Περιμενα λιγο περισσοτερα απο τους δρακους, υπηρχαν αρκετες φασεις που αναρωτιομουν που βρισκεται ο ενας απο αυτους. Δεν καταλαβα ποτε τελικα αν πεθανε ο Ραεγκαλ, αλλα νομιζω οτι τον ειδα στο τρεηλερ για το επομενο επεισοδιο, αρα μαλλον οχι. Υπηρχε μια σκηνη στην οποια επαιξε ντερμπυ στον αερα μεταξυ Ντρογκον και Βισεριον που ηταν απλα εξαιρετικη, αλλα μεχρι τοτε δεν πολυκαταλαβαινα τι κανουν με τους δρακους γενικα ο Τζον κι η Νταενερυς. Πολυ μικρο παραπονακι αυτο, δεν πλησιασε καν στο να με βγαλει απο την ατμοσφαιρα του επεισοδιου.

Αντε κι ενα δευτερο μικρο παραπονο. Τι εκανε ο Μπραν με τα κορακια μεχρι να ερθει ο Night King τελικα, και πως ηξερε να προβλεψει η Μελισανδρη το τι θα κανει η Αρυα?

Μεχρι κι η Νταενερυς ηταν καταπληκτικη στο επεισοδιο. Α ρε Τζορα Μορμοντ… ενιωσα λιγακι εκει περα.

Γενικα πιστευω ενα απο τα καλυτερα επεισοδια της σειρας. Τωρα για οσους ηθελαν μυστηριο και αποκαλυψεις σχετικα με τους White Walkers… δεν το εβρισκα και πολυ πιθανο. Δε με χαλασε που δεν ειχαμε.

3 Likes

Έζησαν όλοι χαααααααααχαχαχαααααχαχααχαχ

SPOILER γιατί υπάρχουν κάποιοι που μπαίνουν πρωί Δευτέρας στο θρεντ χωρίς να έχουν δει το επεισόδιο και δεν περιμένουν ότι θα φάνε σπόιλερ, πολύ περίεργο

Επειδή βλέπω ότι ορισμένους αρέσει η πρωινή μαλακια …Λέω στους υπόλοιπους ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ στο Φόρουμ ΣΠΟΙΛΕΡ παντού !!!

1 Like

Τώρα το φάγαμε. Τουλάχιστον θα αποζημιωθούμε απ τον τρόπο που θα τα παρουσιάσουν σκηνοθετικά και σεναριακα

Όπως τα λέει ο @QuintomScenario είναι. Κολλάει γάντι και το " άμα είσαι π@@στης". Γιατί ο π@@στης δεν είναι σεξουαλικη προτίμηση. Είναι τρόπος συμπεριφοράς

4 Likes

Αν σε κανει να αισθανεσαι καλυτερα… εχει πολυ μικρη σημασια το τι γινεται στην σκηνη που σποιλεριασε ο αλλος, το επεισοδιο ειναι ενα τεραστιο roller coaster και ειναι αψογο σε παρα πολλα σημεια του, κατα την γνωμη μου. Μπορει να μην αρεσει σε ολους βεβαια, σιγουρα θα εχουμε γκρινιες για πολλους λογους.

3 Likes

Μονο που η αμοιβαδα πηγε και το εγραψε και σε ασχετο τοπικ, για να πιασει και τους ανυποψιαστους.

Δε χρειαζεται και ιδιαιτερη εξυπναδα για να καταλαβεις οτι το εν λογω ακκαουντ ειναι εναλλακτικο ακκαουντ καποιου εντελως μαλακα εδω μεσα, ημερομηνια εγγραφης 1η Απριλιου, και ολα του τα ποστ σε συγκεκριμενο υφος και με συγκεκριμενο σκοπο. Αρκετα λυπηρο ανθρωπακι.

2 Likes

Τι να κανείς …ζώα πραγματικά . Την άλλη Δευτέρα ξέρω τουλάχιστον που να μην μπω . Αφού είναι καλό επεισόδιο κάτι είναι κ αυτό

3 Likes

Γιατί αυτός που του απαντάς πότε έφτιαξε ακκαουντ;;; :stuck_out_tongue:

Λες και είναι κόπος να βάλεις ένα σποιλερ ταγκ, θέλει μεγάλη κατανάλωση ενέργειας

Θεωρούμε δεδομένο δλδ, ότι αν μπούμε Δευτέρα πρωί θα φάμε σποιλερ. Ωραία λογική

1 Like

Καθε χρονο το ιδιο παραμυθι απο σποιλερς. Να τελειωσει να ησυχασουμε και να επιστρεψουν καποιοι να βλεπουν μονο ‘‘πετα τη φριτεζα’’ , μενεγακη και μαστερ σεφ. Ολα τα καντηλια εχω κατεβασει ρε πουστη

1 Like

Μιας και το φαγατε ηδη το σποιλερ εσεις, πατε και στο ΝΒΑ θρεντ να κανετε flag τα ποστς του μαλακα, μπας και την γλιτωσει καποιος αλλος.

Οκ ίσως κάνω λάθος, το έβαλα το σπόιλερ 1’ μετά το ποστ.

Εξήγησέ μου αν θες τι λογική έχει το “είναι δευτέρα πρωί, έχει παιχτεί το πιο αναμενόμενο επεισόδιο γκοτ, δεν το έχω δει αλλά μπαίνω στο θρεντ του να δω…τι;”

Δεν βλέπω να ξυπνάνε νωρίς οι μοντς. Έχουν γίνει ήδη όσα έχω δει.

Και εξηγω για να καταλάβεις το μέγεθος της καριολιασης

Η πουστια είναι ότι μπήκα στους Enforcer και το έφαγα. Δεν είχα σκοπό να μπω εδώ μέχρι να δω το επεισόδιο

For the Monday morning is dark and full of terrors :joy:

Ο παραπάνω Μ…ας @ChristosLygierakis μου έστειλε και pm αλλά ο παπ…ας δεν ξέρει ότι το είχα δεί
Αλλά έτσι κι αλλιώς εγώ περιμένω τα βιβλία

Το περιμενα πολυ καλυτερο το επεισοδιο…Αυτα.

Ο γνωστός πια σπόιλερας του φόρουμ πόσταρε και στο full shows on youtube , το απολαμβάνει φαίνεται … θα του πρότεινα να πάει να τραβήξει καμία κανόνικη μαλακια , αλλά φοβάμαι ότι δεν ξέρει πως γίνεται η ενώ ξέρει δεν μπορεί να το κάνει …

Κι εγώ το είδα live οπότε μου εκλασε τα αρχιδια, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι ευχαρίστηση παίρνει από το να κάνει κάτι τέτοιο. Οκ, είσαι ο ορισμός της έννοιας Internet troll, και αυτό αρκεί, απλά δεν μπορώ να κατανοήσω τι του έχουν κάνει οι χρήστες εδώ μέσα για να θέλει να τους “κάνει κακό” ή τι βρίσκει αστείο σε αυτό. Αλλά μάλλον με αυτές μου τι; ερωτήσεις I’m feeding the troll.

Οπότε οι υπόλοιποι ξέρετε, δεν μπαίνετε ΟΎΤΕ εδώ μέσα πριν τα επόμενα επεισόδια.

Κατά τ άλλα το επεισόδιο ΓΑΜΗΣΕ

2 Likes