House Of The Dragon [GoT thread]

Leakαρίστηκε το 4ο επεισόδιο; Δεν βρίσκω κάτι… PM if you can…

1 Like

Α περίφημα . Καραντίνα κάνα 20ωρο το φορουμ

2 Likes

Καλα ναι, logout μεχρι αυριο το βραδυ.

1 Like

9 Likes

Δεν ειχε ληκαρει το επεισοδιο πριν την προβολη του, ειχαν ανεβει μουφα κοπιες.

Παρολα αυτα. Τωρα προβληθηκε. Και το ειδαμε.

Summary

Πω να σου γαμ παλι…

Μας ισοπεδωσαν παλι οι Benioff και Weiss. Τους βγαζω το καπελο.

Ολες οι σκηνες πολυ δυνατες, και ουτε περιττο δευτερολεπτο.

• Οι σκηνες με το aftermath της καταστροφικης μαχης του προηγουμενου επεισοδιου μεσα στο Winterfell με την καυση των νεκρων και τα γλεντια πολυ δυνατες. Επιτελους Jaime + Brienne, απλα επρεπε… οσο υπερλατρεια και να ειναι ο Τορμουντ.

• Η ενεδρα στην Νταενερς και ο θανατος Ραεγκαλ με χτυπησαν πολυ ασχημα. Πιο ασχημα νιωθω οταν πεθαινουν δρακοι και direwolves σε αυτην την σειρα, παρα καποιοι ανθρωποι. Θυμησε αυτο που μερικοι λετε “παλιο καλο Game Of Thrones”.

• Επιμερους διαλογοι Hound-Sansa, Hound-Arya, Arya-Gendry, Tyrion- Jaime, Tyrion-Varys απλα υπεροχοι ολοι. Εχουμε πλεον δεθει με (σχεδον) ολους αυτους τους χαρακτηρες.

• Η τελευταια σκηνη με την διαπραγματευση εξω απο τα τειχη του King’s Landing και τον θανατο Missandei απλα με κομμενη την ανασα. Θα γινει τρελος χαμος στο επομενο.

Το μονο που με χαλασε “ελαχιστα” ηταν το οτι η Σανσα πηγε και τα ειπε ολα στον Τυριον. Ειναι λιγο εξω απο τον χαρακτηρα της πιστευω, μιας και του ορκιστηκε, αλλα δεν ειναι και πολυ τραβηγμενο να προδωσει το μυστικο, ειδικα αφου ειδε πως δεν θα υπαρξει κανενας τροπος να αντιμετωπιστει η Νταενερυς στο ενδεχομενο που παρει πισω τον θρονο. Στο ολο θεμα ποιος αξιζει τον θρονο και πως θα γινει η φαση μετα την μαχη στο 5… δεν εχω καθολου ιδεα τι μπορει να γινει, και αυτο μου αρεσει.

3 Likes

Ειχα περιεργεια και ειδα τις διαρροες μεχρι τιτλους τελους του τελευταιου επεισοδιου…δεν θα πω κατι αλλο…χαχα

2 Likes

Θα παρω το θαρρος και θα σου πω οτι δεν εχεις το δικαιωμα να γκρινιαξεις τοτε, αν χαλασες το στοιχειο της εκπληξης για ολο το επεισοδιο :stuck_out_tongue:

2 Likes

Χαχα πλεον δεν ξαναγκρινιαζω για σποιλερ. Λεπτομερειες δεν διαβασα, αλλα ειδα τι θα γινει γενικως

1 Like

…μια παράξενη σιωπή κυριαρχεί στο θρεντ…

1 Like

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ!

3 Likes

Ενα παραπονο μονο. Γιατι γαμωτο μονο 2 επεισοδια ακομα? Το τρεχουν και φαινεται και εδω ειναι ολο το ζουμι, ηθελε μια φουλ σαιζον απο εδω και περα. Οι 2 mad queens μεταξυ τους. Απο την στιγμη που γυρισε ο Βαρυς εναντιον της Ντανυ τελειωσε. Τελος για εμενα απο την σκηνη στην κρεβατοκαμαρα, ειναι ξεκαθαρο οτι δεν βαζει το καλο του βασιλειου πανω απο τον θρονο της, μονο Τζον.

Κριμα που δεν μας εδειξαν την αντιδραση της Αρυας και της Σανσας στα νεα για την καταγωγη του Τζον.

7 Likes

και το παιχνίδι παίρνει μια άγρια ομορφιά

Φανταστικό επεισόδιο. Επιτέλους πλοκή a.k.a. επιτέλους game of thrones . Το κομμάτι που ανέκαθεν ήταν το ατού της σειράς

Ωραία πράγματα προμηνύονται . Σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος

επιτέλους επίσης σπουδαίος Τυριον και ακόμα πιο σπουδαίος dinklage για την υποκριτική του

Το επιθυμητό είναι Τζειμι να σκοτώσει την Σερσει .

όπως και να χει επειδή πλέον σχεδόν τίποτα δεν φαίνεται να γίνεται off screen , ευελπιστώ να γίνουν πραγματάκια που θα μας ξαφνιάσουν και η όλη συζήτηση περί Ντανι να είναι ένα ωραία σεναριακή παραπλάνηση . Σε καμία περίπτωση δεν θα με χαλάσει μια τέτοια εξέλιξη ( ίσα ίσα και νόημα βγάζει και έξυπνη την θεωρώ ) . Πιο πολύ με χαλάει που θα με έχει κάνει να το ξέρω αν τελικά το υλοποιήσουν

Θα ήταν, τέλος, γερή ξενέρα να το πάνε σε χαπι εντινγκ με Τζον/Ντανι στον θρόνο. Στον θρόνο δεν πρέπει να κάτσει κανείς

Απο το να κατσει Τζον με Ντανυ στον θρονο πιο πιθανο βλεπω να σκοτωνει την Ντανυ ο Βαρυς και στο τελος να καταρρεουν τα 7 βασιλεια σαν ενα ενιαιο βασιλειο, το breaking of the wheel που ελεγε και η Ντανυ, καθε βασιλειο ξεχωριστα. Σιγουρα happy end δεν θα εχουμε.

Πως θα ξεμπλεξει ολο αυτο σε 2 επεισοδια γαμωτο.

Απλο μου φανηκε τπτ το ιδαιτερο αλλα στο τελος σε αφηνει σε αγωνια

τύποι το επ είναι καρακλασσικό got επ…μας φάνηκε ήρεμο απλά επειδή για κάποιο λόγο έχουμε ολοι μπεί στο τρυπάκι ‘‘θέλω μάχες εφε σκοτωμους δρακους μάνοουγορ κτλπ’’
ήταν έπος,είχε πολλά μέτωπα, πολύ καλή υποκριτική απόλους και γενικά σαφήνει σε σημείο που περιμένεις με αγωνία το επόμενο. δλδ με λίγα λόγια όλη την συνταγή επιτυχίας της σειράς. τωρα το οτι εμειναν 2 μονο επ και το τρέχουν…οκ αλλά κλάιν ρε σεις…εδώ και μερικές εβδομάδες γράφεται τηλεοπτική ιστορία κ εμείς μιλάμε για στρατηγικές και κουραφέξαλα…

και στην τελική… ΠΟΙΟΣ ΝΑΙΤ ΚΙΝΓΚ ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ…!!! μόλις είδαμε την προσωποποίηση του κακού για ακόμα μια φορα…! αντε γεια τώρα θα επανέλθω!

Μια χαρά ξεμπλέκει πιστεύω. Ας θυμηθούμε ότι αυτά τα 6 επεισόδια είναι από 15 έως 30 λεπτά μακρύτερα από την παραδοσιακή διάρκεια ενός επεισοδίου Game Of Thrones των πρώτων 6 σεζόν, με αποτέλεσμα στην πραγματικότητα να έχουμε κάτι σαν 9 επεισόδια κι όχι 6 φέτος. Απλά είναι συμπυκνωμένα. Το χθεσινό ήταν υπερπληρες, εμένα μου φάνηκε σαν να είδα όντως 2 επεισόδια όσον αφορά την πλοκή, χωρίς να λείπει κάποιος απαραίτητος διάλογος. Πιο πολύ με ένοιαζε η αντίδραση του Τυριον να σου πω την αλήθεια, παρά των Σανσα και Αρυα.

Παιδια σορυ αλλα ηταν απο τα χειροτερα επεισοδια που χω δει. Ο εξευτελισμος του Τυριον, του Τζεημι κ αλλων δεν εχει πια πατο.

4 Likes

Ήρθα να γράψω για Metallica στη Μαδρίτη, αλλά είναι πιο γρήγορο αυτό που θέλω να γράψω για το Game of Thrones.

8 season, 4ο επεισόδιο ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ.

3 Likes

Γιατί?

Την ίδια απορία έχω και εγώ ποτέ σταμάτησε ο Τυριον να είναι έξυπνος και να φέρεται ετσι