House Of The Dragon [GoT thread]

Εκει θα ριξουμε γελιο

1 Like

Ε-Π-Ο-Σ

Εκτός ελαχίστων αναλαμπών…8η σεζόν του Game Of Thrones,απλά τραγική!!!

1 Like

Χαχαχ με κάνει και tag.

Μαν τι να σου πω, όταν εκεί έξω υπάρχουν χαβιάρι και μπελουγκα, εμείς τρώμε χαλασμένα αυγά πέστροφας από τους πανυβλακες. Αντικειμενικά ε. Είχα ετοιμαστεί για επεισόδιο επιπέδου Σβαροφκσι, και τελικά είδα φο μπιζου που τα πουλάνε πλανόδιοι στο Μοναστηράκι.

1 Like

Πάλι επεισόδιο beefaroni φάγατε στη μάπα;

1 Like

Ναι άστα να πάνε :joy:

Η σειρά είχε και έχει τα προβλήματα της αλλά νομίζω ότι γίνεστε λίγο βασιλικοτεροι του βασιλέως…

1 Like

ή και τρελότεροι του τρελοβασιλέως ( sic )

3 Likes

Έπεσε ανάποδα το coin, τι να γίνει τώρα.

Το καλυτερο επεισοδιο ξεκαθαρα αν και εχω μερικους προβληματισμους αλλα οκ η τρελα την Dany επρεπε να ειχε πολυ πιο πριν αψογο επεισοδιο.

Τζον αγορι μου κανε κατι επιτελους

2 Likes

Πολυ ωραιο επεισοδιο,αν κ το promo του επομενου δεν μας τα λεει καλα…που εμφανίστηκαν ολοι αυτοι οι ασπιλοι κ ντοθρακι?

2 Likes

Παιδια η ιστορια ειναι μια χαρα, η πλοκη ειναι γαμησε τα. Αν καποιος διαμαρτυρεται γιατι ηθελε να δει Ντανυ και Τζον στον θρονο και live happily ever after ειναι βλαμμενος, το βασικο τουιστ της Μαντ Κουιν γαματο ειναι, το θεμα ειναι πως παρουσιαστικε αυτη η μεταστροφη της Ντενερυς στην σειρα.

Και εγω ξερεις Κουιντομ οτι μονο χειτερ δεν ειμαι και το “στα βιβλια ητανε αλλιως” το εχω ξεπερασει πολυυυ καιρο, αλλα οκ, γινονται παπαριες στα τελευταια επεισοδια που δεν μπορουν να ξεπεραστουν ευκολα.

Το net του επεισοδιου, αν βαλουμε μαζι και σκηνοθεσια-μουσικη-εφε-ερμηνειες ειναι σαφως θετικο για εμενα. Καποια πραγματα με χαλανε γιατι μπορουσαν με πολυ μικρες αλλαγες να βγαζουν νοημα και να εχουν πολυ μεγαλυτερο impact, αλλα οκ, δεν θα πεθανουμε κιολας.

3 Likes

Εμείς όχι, αλλά για όσους δεν έχετε δει ακόμα το 8x05, να ξέρετε ότι πεθαίνει οοοοοοοοοοοοοοοππππππππασδδδδδδασδγγαργ…

1 Like

Ειχε αναπληρωματικους

Ειναι σεμιναριακά κακός ο τρόπος που τα παρουσιάζει. Η αλλή εκεινη την ώρα της γύρισε το μάτι που κέρδιζε, χωρίς καποιο λόγο. Το άλογο, ετσι έκοβε βολτες μονο του στο greenscreen λιβάδι, κτλ κτλ. Twist έχε. Μαλακιές μην έχεις. Θες να σφάξεις τους πάντες ? καν’τό δεν μ ενδιαφέρει ένα happy end. Απλα μ ενδιαφέρει μια πλοκή που δε ειναι τραβηγμένη απο τα μαλλιά

3 Likes

Visualy, ηχος κτλ πολυ καλο, γραψιμο κ χαρακτηρες μονιμη κατρακυλα. Τυριον, Τζεημι, Βαρυς, Ντανυ, Τζον μια αθλιοτητα οπως σε ολη την σεζον

Συνεχίζουν ακάθεκτοι εκεί έξω

5 Likes

καλυτερος θανατος

Qyburn

9 Likes

ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ
ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΜΟΥ

Λοιπον, κοιταξε, θα με ενδιεφερε μια σοβαρη συζητηση για τα τεκταινομενα στην 8η σεζον του Game Of Thrones στο παρον θρεντ, αλλα εδω και μερικες βδομαδες το τοπικ εχει γινει meme dumpster bin και η χαρα οποιου ειχε ή απεκτησε απωθημενα κατα της σειρας. Μιλαμε για μια σειρα που ηταν παντοτε controversial, και που μαλιστα την εχουν παρατησει παρα πολυς κοσμος που γνωριζω ηδη απο την 1η ή την 2η σεζον, ακριβως επειδη τα πραγματα δεν γινονταν ακριβως οπως περιμεναν, προεβλεψαν, ηλπιζαν ή ηθελαν. Γι αυτο και πλεον δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα μια σοβαρη κουβεντα, αλλα θα απαντησω σε σενα γιατι τα βρισκουμε πολυ σε αυτο το θρεντ συνηθως.

Απο κει και περα, φυσικα και δεχομαστε το οποιοδηποτε παραπονο για την εξελιξη της ιστοριας, στην συγκεκριμενη σεζον γινονται πραγματα τα οποια προφανως και θα ξενισουν πολυ κοσμο, και η ιστορια προχωραει πολυ γρηγορα. Για μενα η πρωτη προταση ειναι μερικως αληθης (θα επεκταθω σε λιγο σε αυτο) αλλα η δευτερη προταση δε με ενοχλει Κ Α Θ Ο Λ Ο Υ.

Συμφωνω οτι τα πραγματα γινονται γρηγορα, διαφωνω καθετα ομως με το οτι γινονται βιαστικα, γιατι απλα δεν θα ηθελα να δω αλλα 10-15 επεισοδια με αργη εξελιξη και περισσοτερη αναπτυξη χαρακτηρων. Η σκακιερα εχει στηθει ηδη εδω και 2 σεζον, και πλεον γινονται τα διαφορα ρουα και τα διαφορα ματ. Σε καποιους μπορει να μην αρεσει ιδιαιτερα η παρτιδα, και αυτο ειναι 100% οκ, δεν ηταν ποτε μια σειρα που θα ικανοποιησει τους παντες.

Επιστρεφω σε αυτο που ελεγα περι επεκτασης. Ακολουθουν spoilers:

Summary

Προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με το οτιδηποτε εχει γινει με την Daenerys σε αυτην την σειρα.
Η δρακομανα λοιπον εχει:

• Χασει τους γονεις της και το βασιλειο απο τοτε που ηταν μωρο
  • Πουληθει σαν σκλαβα στον Καλ Ντρογκο
  • Βιαστει με το ζορι ως γυναικα του Καλ Ντρογκο
  • Προδωθει απο την μαγισσα και εχασε τον Καλ Ντρογκο
  • Γεννησει παιδι τερας
  • Προδωθει απο τον Τζορα
  • Προδωθει απο τον αδερφο της
  • Προδωθει απο τον μαγο στην Καρθ
  • Προδωθει απο τον Ζαρο Ζαξος Ζαροπωσδιαολο στην Καρθ
  • Αντιμετωπισει ανταρσιες στο Μερηην αφου το ελευθερωσε
  • Παγιδευτει απο τους Sons με τις μασκες στην αρενα
  • Υπαρξει στοχος δολοφονιας απο καθε αρχοντα του Westeros (Cersei, Tywin, Baratheons, κτλ)
  • Χασει τους 2 απο τους 3 δρακους της
  • Χασει την καλυτερη της φιλη και συμβουλο της
  • Μισηθει απο ολο το Westeros
  • Προδωθει απο την Sansa
  • Προδωθει απο τον Varys
  • Φαει χυλοπιτα απο τον Τζον Σνοου

Το να χασει την ψυχραιμια της και να τα πουτανιασει ολα, οχι απλα δεν ηταν εκπληξη, αλλα ηταν εκει που οδευε το πραγμα επι 2 σεζον τωρα. Δεν ηταν η πρωτη φορα που τα πουτανιασε ολα. Ειδε αταραχη τον αδερφο της να πεθαινει με λιωμενο χρυσο στο κεφαλι. Οδηγησε τους Ντοθρακι σε καψιμο χωριων και πολεων το ενα μετα το αλλο. Εκαψε χιλιαδες Λαννιστερς με τους δρακους της. Εκαψε και σκοτωσε τους masters των Unsullied. Σκοτωσε και σταυρωσε τους masters στο Mereen. Εκλεισε τους δρακους της σε μπουντρουμι. Που ακριβως ειναι η Daenerys που εσυ ηθελες πανδικαια, τιμια και σοφη?

Εκει που “χαλαστηκα” εγω λιγο ηταν ο θανατος της Cersei. Ηθελα να πεθανει οσο πιο αργα και βασανιστικα γινεται. Ομως χαλαστηκα γιατι ειχα μια συγκεκριμενη προσδοκια. Οχι γιατι ο θανατος της δεν εβγαζε νοημα. Μια χαρα νοημα εβγαλε τελικα στο επεισοδιο το να παει να την βρει ο Jaime και να πεθανουν αγκαλια. Απο μια αποψη, δε θα μπορουσε να εχει γινει και διαφορετικα. Ασχετα με το αν διαφωνω με την ακυρωση του redemption arc για τον Jaime. Να σου πω την αληθεια, προτιμοτερο θα ηταν να μην τον δειξει ποτε να κανει κατι με Brienne και να εφευγε κατευθειαν για Νοτο αφου ξεμπερδεψαν με τους νεκρους, παρα ετσι οπως το εδειξαν.

Μια μικρη ενσταση που εχω επισης ειναι ο Varys. Νιωθω οτι επι τοσα χρονια προστατευε τον εαυτο του πολυ καλυτερα απο οτι στα τελευταια 2 επεισοδια. Απο τη στιγμη που μαθευτηκε οτι προδωσε την Daenerys, λογικο να τον καψει ζωντανο. Ισως θα επρεπε να κρατησει μονο για τον εαυτο του τις προθεσεις του, και οχι να πει στον Tyrion οτι “he will do what he must” . Εγινε λιγο Ned Stark στην θεση του Ned Stark, στον οποιο ειχε πει πως δυστυχως δε μπορει να τον βοηθησει, και πως ο ιδιος ειχε σκαψει τον λακκο του. Τον ειχα για περισσοτερα τον Varys.

Αλλα ας επιστρεψουμε στα memes γιατι ειπαμε, αυτα πλεον ειναι που τραβανε το ενδιαφερον περισσοτερο (γελασα με ολα αρκετα):

EDIT: ξεχασα να βαλω το βιντεακι με το αψεγαδιαστο Σοφακι :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes:

4 Likes