Καλύτερα, σιγά τον συγγραφέα… Προσωπικά δεν μπόρεσα καν να τελειώσω το τρίτο βιβλίο.
Όσες κόβουν χρήμα λογικά
Φοβερή η Emma Darcy στον ρόλο, αλλά για μένα στα σημεία κερδίζει η Milly
Καλύτερα, σιγά τον συγγραφέα… Προσωπικά δεν μπόρεσα καν να τελειώσω το τρίτο βιβλίο.
Όσες κόβουν χρήμα λογικά
Φοβερή η Emma Darcy στον ρόλο, αλλά για μένα στα σημεία κερδίζει η Milly
απο ότι είδα, είχαν πει 3-4 οτι έχουν πλάνο και ίσως να έκαναν και μεμονωμένα περιστατικά σαν ανθολογία μετά, αμα τσούλαγε. τι να πω. βλέπω σε 20 χρόνια κανα αμαζόν να κάνει σειρά - για τα πέτρινα χρόνια του γουέστερος, βασισμένο σε κάνα κομπένδιο με ονόματα. χαχα.
Για όσους ξέρουν, πόσο κοντά στα βιβλία είναι;
Αρκετά κοντά
Πολύ ωραίο επεισόδιο.
Να βλεπα κιόλας, θα ήταν σούπερ.
I couldn’t see my blindness
Το ακουσα κι αλλου αυτο το παραπονο, αλλα μιας και εγω βλεπω καθε σειρα στην οθονη του υπολογιστη (παντα με brightness & gamma στο 100%) και με σβηστα τα φωτα στο σαλονι, δεν ειχα κανενα θεμα… ισα ισα που προσεθετε στην ατμοσφαιρα της βραδιας στην παραλια. Ηταν φανταστικα γυρισμενη η σκηνη μεταξυ Daemon και Rhaenyra νομιζω. Καπως θα επρεπε ομως μαλλον να το γυρισουν ουτως ωστε να μην χρειαζεται τοσος κοσμος να πειραζει τα settings.
Ρε μέχρι και τα χρώματα στα ρούχα π.χ ήταν ξεθωριασμένα.
Χάλι μαύρο.
Παλιές καλές εποχές GoT
Είχε αρκετό σκοτάδι μπορώ να πω, αλλά από την άλλη νομίζω ήταν από τις ωραιότερες σκηνές που έχω δει μόνο με φυσικό φως φεγγαριού.
Κοιτα, με κατεβασμένο 2k σε 65 OLED έβλεπα ξεκάθαρα ακόμα και τις γαϊδουροτριχες στη μυτογκα της Vhagar υπό το ρομαντικό σεληνόφως
Ναι στην αρχή έπρεπε να σου βγουν τα μάτια. Μέχρι που ξημέρωσε
Κάπως έτσι κι εγώ τα έβλεπα τα πράγματα, γαμω ήταν η ατμόσφαιρα . Φτιάξτε τα settings σας οι γκρινιάρηδες
Εχω δει αρκετες σειρες απο καλες εως εξαιρετικες! Δεν ξερω αν μπορει να θεωρηθει η καλυτερη, αλλα το GoT παραμενει η αγαπημενη μου και ο κυριοτερος λογος ειναι τα plot twists που προσεφερε απλοχερα!
Μπορει να επαιζε δυνατη μπαλα σε πολλα επιπεδα (ερμηνειες, μουσικη, σκηνικα, και οι διαλογοι των πρωτων σεζον) αλλα οι ανατροπες που ειχε ηταν σε αλλο level. Σε σημειο που δυστυχως πλεον εχω παθει ανοσια και δεν συγκινουμαι πια -σεναριακα παντα- απο καμια αλλη σειρα! Ενιωθα σαν να τα εχω δει ολα!
Ε λοιπον οχι πια…
Το HotD ξεκινησε δυναμικα, συνεχιζει να ανεβαινει οσο περναει ο καιρος και πλεον μετα και το 7ο επ. πιανει κορυφες. Και εγω μετα απο καμποσα χρονια νιωθω παλι αυτο το συναισθημα (σε λιγο μικροτερο βαθμο) που ενιωθα μετα το τελος του red wedding, του hold the door και της μαχης red viper - mountain.
P.S.1. Πολυ ετεροκλητο αυτο που μου βγαζει η d’Arcy. Ενω στη πραγματικοτητα δεν μου αρεσει ετσι κοντοκουρεμενη που ειναι, στη σειρα την εχω ερωτευθει! Την βρισκω πανεμορφη. Ακομη και η μυτη της μου αρεσει που ανεφερε ενα παιδι πιο πανω.
P.S.2. Παροτι συγγενικες παραγωγες, βρισκω το mood του HotD πιο σκοτεινο απο αυτο του GoT.
Αρχισα και εγω να τα βλεπω επιτελους, και οπως πολλοι εγραψαν δε περιμενα να ειναι τοσο καλη η σειρα! Τρομερες ερμηνειες, πλοκη και σκηνικα - μπραβο!
Ολοι οι Βρετανοι κανουν τρομερη δουλεια αλλα και πολυ ευχαριστη εκπληξη η Rhaenyra.
Ερχομενος απο Rings of Power περιττο να πω οτι δεν υπαρχει καν συγκριση.
Τελειωσαμε το 5 επεισοδιο, και το μονο που εχω να πω ειναι οτι το 4ο και το 5ο κατι με χαλαγε, και νομιζω ειναι το οτι αλλαξε σκηνοθετης και δε μου αρεσε πολλες φορες πως παρουσιαστικαν καποια σημαντικα γεγονοτα.
Κοιταξα και η Clare Kilner εκανε τα 2 αυτα επς και παρατηρησα μεγαλη διαφορα απο τα πρωτα 4.
Κυριως με χαλασε το πως παρουσιασε το (μεγαλο) time jump με τις μαχες με τους καβουραδες, αλλα και το ολο σκηνικο στο pleasure house με τον Daemon. Δεν ηταν φουλ ξεκαθαρο δηλαδη ετσι οπως το γυρισε και γενικα ενιωσα σαν να χαλαει λιγο το τεμπο μεταξυ των σεκανς.
νταξ. γκραβιτάς, διάλογοι, εικονογραφία. όταν βγάζει ο άλλος τη μάσκα και είναι σάπιος … οχι μόνο έχει μεταφορά, αλλά και δύναμη η εικόνα.
Ωπ, το παπαδοπαιδι του Last Kingdom
Τα εσπασε το 8ο.
Η σκηνη στην οποια ανοιγουν οι πορτες και σκαει ο Βισερυς ως Γκολουμ και το βουλωνουν ολοι, κλασικη σκηνη απο το συγκεκριμενο συμπαν πλεον. Και με καταπληκτικη μουσικη.
Πλεον φανατικα ομαδα Daemon ειμαστε.
Πιο χαμηλών τόνων αλλά και πιο συναισθηματικά φορτισμένο το 8ο μου άρεσε και αυτό. Στο 9ο θα φίνει της πουτάνας απ ότι φαίνεται στα τρέιλερ
Κινγκ Βισέρις και Ντάεμον σας αγαπώ… μια σειρά μόνοι σας. Εξαιρετικοί και οι 2.
Τελειο επεισόδιο. Αρχικά, η ερμηνεία του Βισερυς εξαιρετική. Τον έκανε τόσο ανθρώπινο χαρακτήρα και η σκηνή που τον βοήθησε ο Daemon ήταν υπέροχη.
Οι Hightower έχουν τον απόλυτο έλεγχο στην πρωτεύουσα και το στορυ με τους Βελαρυον ήταν πολύ ενδιαφέρον.
Η σκηνή με το δείπνο ήταν η καλύτερη στο επεισόδιο. Από την ομιλία του Βισερυς μέχρι τον Τζεις να χορεύει με την Χελενα και τον Αιμοντ να κάνει την προποση.
Τέλος να πω οτι μου άρεσε που συμπεριελαβαν τους φρουρούς Αρρυκ και Ερρυκ γιατί έχουν ένα πολύ ωραίο μικρό subplot στην συνέχεια.
Η σειρα για μενα ειναι 100% Viserys - τρομερος ο Paddy Considine απο το πρωτο επεισοδιο και γενικα πολυ ικανοποιητικο story arch κ development.
Πειτε παντως και εσεις των βιβλιων, αλλα δεν ριχνουν λιγο τον χαρακτηρα της Rhaenyra ?
Ξεκινωντας τη σειρα, τα 3 επεισοδια με ενθουσιασαν και περιμενα ο χαρακτηρας της να εξελιχθει σε εναν πιο δυναμικο χαρακτηρα και πολεμιστρια.
Τα time jumps επισης δε πιστευω οτι γινονται πολυ επιτυχημενα, με τις διαρκεις εναλλαγες σε προσωπα και με καποια αφηγηματικα κενα . Μου ελειψε πχ η αντιδραση του Viserys στο γαμο της Rhaenyra /Daimon και πως εξελιχθηκε η σχεση τους.
Ελπιζω να δουμε καπως/καποτε και λιγο απο Old Valyria και για αυτο το Doom που αναφερθηκαν - μιας κ ακουγεται γαματο.