House Of The Dragon [GoT thread]

Ωωωωω ! πολύ πολύ ωραία μπλούζα ρε samis! μεγειάαααα!!!
κι απ’ο,τι βλέπω μια χαρά η τιμούλα!

επειδή εκνευρίζομαι όταν διαβαζω κάτι εδώ μέσα, και δεν μπορώ να καταλαβαίνω μια, βάζω τα πρώτα δυο επεισόδια τώρα…:stuck_out_tongue:

Την καλύτερη δουλειά έκανες! Στο καπάκι θα δείς και τα υπόλοιπα, είναι κατάρα…

thank you!!! :wink:

θα φας σκαλωμα… :D:D

είδα τα 2 πρώτα…μου άρεσε αρκετά…ειδικά το δεύτερο(φυσικό είναι)…ήθελα να μπω μέσα στην οθόνη να κουτουλήσω κανα δυο χαρακτήρες βέβαια…
επειδή είδα οτι είναι μόνο 10 επεισόδια, θα βλέπω ένα την ημέρα…
χώνω το τρίτο

Θα αντέξεις 1 την μέρα;; :wink:

Kαλα κι εγω ετσι ελεγα και τα ειδα σε 2 μερες. Οταν εβλεπα το 9 ελεγα να αφησω το 10 για την αλλη μερα γιατι ειχε παει αργα. Ε με το που τελειωσε το 9 ουτε που το σκεφτηκα… απλα εχωσα και το 10 αυτοματα.

1)για πές: ποιους ήθελες να κουτουλίσεις???
(αν και νιώθω ότι ήδη ξέρω την απάντηση που θα δώσεις… αλλά θέλω να τ’ακούω… )

Και πες επίσης ποιους έχεις συμπαθήσει/αγαπήσει μέχρι τώρα.

2)όσον αφορά την συχνότητα που θα δεις τα επεισόδεια…
αυτό θα μας το πείς [B]στο τέλος[/B] όπως ο Αlucard που τα’δε μονορούφι σε 2 μέρες…

[SPOILER]προβλέπεται κι άλλος πορωμένος! είμαι σίγουρη!!! [/SPOILER]

ε καλά δεν είναι και έκπληξη…4 άτομα είναι για σφαλιάρες…οι 3 συγγενείς+ο Viserys…αν και το μεγάλο κορίτσι της οικογένειας που την δίνει εξίσου…πριγκίπισσες και βασίλισσες μου την δίνουν:p…και οχι ο Drogo.!!
βάζω τώρα το τρίτο γιατί τόσες ώρες παίζω με την γάτα

ελαφρυς σαν γατα???

σιγουρα δεν καταλαβαινεις τωρα. αλλα παιζει να καταλαβεις σε ενα δυο επεισοδια…

χαχαχα…μην μου λες τέτοια…πως να κρατηθώ μετά? :smiley:

Μα είναι ΠΟΛΥ όμορφος! Κι ας είναι ένα τομάρι, ένα ελεεινό υποκείμενο.
Και μόνο η ομοιότητα με Josh Holloway με κάνει να αισθάνομαι αδύναμη<333

τρου στόρυ !

• με το που τελείωσε το 8 μπήκε 9.

*ξέχασα ν’ αναφέρω ότι [B]γελάω[/B] με Sir Loras των Λουλουδιώνε και ότι ο Snow είναι φλούφλης, είμαι-μπάσταρδος-μπουχουχου και με εκνευρίζει.

Αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι σε στιγμές που θυμώνει και σπιθίζει το μάτι αποκτά μια γοητεία… Θα δούμε μελλοντικά…!

καλα σας γαμαει ο Γιαννακης

ε οχι τομαρι και ελλεεινο υποκειμενο ο Jamie [-X !!!

[SPOILER]ο πιο παρεξηγημενος χαρακτηρας της σειρας ειναι. Καντε λιγο υπομονη, στις ιστοριες του Μαρτιν δεν υπαρχουν καλοι και κακοι(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων) :wink:[/SPOILER]

:lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχαχχααχαχαχ! τέλειο!

Αυτό που κάνεις λέγεται spoiler!
Άσε μωρέ τους άλλους να απολαύσουν αυτό που βλέπουν με την σειρά που τα’χει η ίδια η ιστορία.

[SPOILER]Γιατί έρχεσαι και το “χαλάς” με το να τους υποδεικνύεις αν ο Τζέιμι είναι παρεξηγημένος ή όχι!!?
Έλεος, είναι 2η φορά που κάποιος σποιλεριάζει για τον Τζέιμι… αφήστε τους άλλους να το δουν μόνοι τους… [/SPOILER]
ΜΗΝ τους ξενερώνετε…

Ντάξει, το επόμενο σπόιλερ που θα διαβάσω θα φάει report!..

νομιζω οτι υπερβαλλεις(εκτος αν το γενικο σχολιο για τους χαρακτηρες του μαρτιν θεωρειται σποϊλερ) αλλα ενταξει, το βαλα το σποϊλερ(κανε το και εσυ στο Quote σου)

για khaleesi, πολυ γκρινιαρα μας προεκυψες :stuck_out_tongue:

είδα 3ο και 4ο…go Catelyn Stark , go,!! :smiley:

*άμα δεν είχε fates warning σήμερα στη λαρισα, θα τα έβλεπα όλα…:stuck_out_tongue:

το’φτιαξα κι εγώ το δικό μου ποστ…

όσο για το γκρινιάρα … αυτό το κάνω όταν με πνίγει η αδικία…
Απλά ενημερωτικά το λέω: μέσα μου ζει μια μικρή Άρυα Σταρκ, κι ας με λένε Καλήση.

[SPOILER]Ας είχα κι εγώ τη Βελόνα… [/SPOILER]