Ε δε μπορώ θα το πω!!!
ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΜΜΥΔΙΑ;;;; χαχαχαχαχαχ
Ε δε μπορώ θα το πω!!!
ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΜΜΥΔΙΑ;;;; χαχαχαχαχαχ
@astaldo πίστεψέ με αστάλδε…έχει για ΟΛΕΣ!
@unburnt Ναιιιι εγώ σ’το χω πει ότι η Arya σου ταιριάζει γάντι
νομιζω και με αυτον εκλεισε το καστ της 2ης σεζον…
Οκ! Ντάξει… τέλειο! γι’αυτόν τον χαρακτήρα συζητούσα σήμερα!..
Χαίρομαι που επέλεξαν έναν τέτοιο τύπο… είναι ωραίος και ταιριάζει για Ζάκεν.
Γαμώτο είναι πολύ μακρυά ο Απρίλης… !!!
Can’t wait…
τελεια, κανενος το ονομα δε μπορω να προφερω. ταιριαστος.
μεχρι τωρα ειναι ο ηρωας πουμουχει κεντρισει περισσοτερο το ενδιαφερον
currently at p.109 book 3
κουρεντλι ατ 3/4 του clash οποτε πατα λιγο φρενο να μπορουμε να κανουμε τις αναλυσαρες μας απο κοντα σαν ανθρωποι μωρε.κατα τη Δευτερα με βλεπω και μενα με steel and snow
έεεετσι! να βλέπω να καταβροχθίζονται τα βιβλία ένα ένα !!!
Και μετά να περάσετε απο το θρεντ του βιβλίου να καταθέσετε τις σκέψεις σας…
Steel and snow εννοείς Storm of swords?
(στην ελληνική έκδοση βέβαια είναι “Θύελλα απο Ατσάλι”… )
Στα Public το χα πετυχει το Storm χωρισμενο σε 2 μερη,το ‘‘Steel and Snow’’ και το ‘‘Blood and Gold’’.Απο οτι βλεπω τωρα στη wiki απλα στη uk paperback το καναν ετσι.
(πλακα πλακα και μονο τις μεταφρασεις των τιτλων που βλεπω νιωθω αρκετα καλα θα ελεγα που τα διαβαζω στα Αγγλικα=P)
Who cares about books and literature?Δώστε Mamoa στον λαό λέμε!
http://www.youtube.com/watch?v=sXqaPLMIi2I&feature=related
χαχαχαχα… ναι, εγώ το’χω διαβάσει στα ελληνικά πάντως… αλλά θα το πιάσω και αγγλικά κάποια στιγμή…
Αλλά ναι, έχεις δίκιο. ντάξει, όσο να’ναι ο τίτλος “χάνει” γόητρο όταν μεταφράζεται στα ελληνικά…
(αν σκεφτείς και τα άλλα: “παιχνίδι του στέμματος”, “σύγκρουση βασιλέων”, “βορά ορνίων”)
Συγγνωμη το κορακι το καναν ορνιο; ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ;
μπαινω σημερα στο σαιτ του παπασωτηριου να δω διαθεσιμοτητα στα βιλβια κτλ, και οπως μου βγαζει τη λιστα με τα βιβλια παρατηρω οτι κατω απο καθε βιβλιο ακι εχει και 2-3 γραμμες που σου λεει για το βιβλιο. μιλαμε δεν υπαρχει πιο τρελο σποιλερ. μην το τσεκαρετε καν…
Στις ελληνικές εκδόσεις πάντως δεν έχει και κανά τρελό σπόιλερ. Γέλασα όμως με αυτό:
[SPOILER]
Ο Πόλεμος των Βασιλέων συνεχίζεται. Ο Ρομπ Σταρκ παραμένει ο Βασιλιάς του Βορρά, ενώ πέρα από τη θάλασσα η Νταινέρυς η Θυελλογέννητη, η τελευταία της γενιάς των Δρακοβασιλιάδων, σκορπά το θάνατο στις δουλεμπορικές πόλεις της Ανατολής και ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Γουέστερος διψώντας για εκδίκηση.
Δε γαμιέστε να ασπρίσουμε, δυο βιβλία μετά κι ακόμα περιμένουμε να γυρίσει.[/SPOILER]
δηλαδη αυτο για το 4ο δεν ειναι τπτ??
[SPOILER] Ο Πόλεμος των Πέντε Βασιλέων έχει τελειώσει. Ο Σιδερένιος Θρόνος βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο των Λάννιστερ, αλλά τα Επτά Βασίλεια πληρώνουν το τίμημα της αιματηρής σύγκρουσης. Όπως μετά από κάθε μάχη, τα όρνια κατεβαίνουν για να τραφούν στις καπνισμένες πεδιάδες. Και μέσα από τις στάχτες, ξεπηδούν νέες αντιδικίες…[/SPOILER]
Ε, δεν είναι δα και κάτι τραγικό. Τα ίδια γράφει και στην αγγλική έκδοση άλλωστε. Σιγά μη στίψουν το μυαλουδάκι τους στον Παπασωτηρίου για να βρουν άλλη περιγραφή. Άσε που:
[SPOILER]Ούτε σου λέει πώς τελείωσε ο πόλεμος και πόσοι επέζησαν, ενώ και ο Θρόνος στους Λάννιστερ ήταν εξαρχής. Σαν την Ελλάδα, τίποτε δεν αλλάζει! :p[/SPOILER]
Το θέμα με τα spoilers είναι περίεργο.
Εξαρτάται το τι θέλει να μάθει κανεις και τι όχι…
το καλό είναι να μη λέγεται τίποτα… αλλά δεν είναι εφικτό… όταν ακόμα και τα βιβλιοπωλεία “μαρτυρανε” τη συνέχεια… Ευτυχώς όχι με τραγικές λεπτομέρειες…
άσχετα απ’ολ’αυτά όμως…
Εδώ, ένα βιντεάκι με μαζεμένη την ιστορία της πρώτης season σε RPG μορφή… >>
[U]http://www.collegehumor.com/video/6579356/game-of-thrones-rpg[/U]
ΠΟΛΥ γέλιο!
2 αξιοσημείωτες φάσεις:
-ο Jon μόνος του στο τείχος με το χιόνι γύρω γύρω… πολύ “καημενούλι”
-η γαματοσύνη του Τύριον!..
Και επειδή η μόδα των mash-ups συνεχίζεται, ορίστε και το A Storm of Swansons! Give me all the dragon eggs you have!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.!!
[SPOILER]
*δόξα και τιμή στην Khaleesi(οχι στην δικιά μας…άντε λίγο και στη δικιά μας:p)
καλά ρε συ Μάρτιν, ποιους σκοτώνεις!!! πωωωω.όταν πέθανε ο Drogo , ήθελα να ανέβω και εγώ στην πυρά…
κατά τα άλλα θα πάω να χτυπήσω τατουάζ HBO…:lol:
η σειρά δεν φάνηκε να ξεφεύγει σε κανένα σημείο…βέβαια παίζει ρόλο και ο μαρτιν, αλλά και πάλι.
επίσης τι να τις κάνεις τις πολλές μάχες όταν έχεις τον drogo να βγάζει αυτόν τον τρελό λόγο μέσα στην σκηνή?
στο τέλος που εμφανίζεται μέσα στα αποκαΐδια η άκαυτη Khaleesi με τους δράκους, ήθελα να την βγάλω και να την βάλω στην πρίζα.!! :lol: (αν και πίστευα οτι θα βλέπαμε τους δράκους πιο πριν-δεν εχω διαβάσει τα βιβλία)
κοντέ, τρέλανε μας.!!
περιμένω ΠΟΛΥ snow.!
δεν μπορώ να περιμένω λέμε.![/SPOILER]
:D:D χαιρετω το νεο κατεστραμενο μελος του θρεντ…:lol::lol:
Ε νιχτ, αυτό δεν το περίμενα.
Δύο επεισόδια, με την ευγενική συνδρομή της ντόμκινο και το ΠΡαΜΑ μπήκε ήδη στην καρδιά μου (καλά, όχι ακριβώς εκεί, ίσως λίγο πιο δίπλα, αλλά getting to the point). Μάιστα είχα απίστευτα πολύ καιρό ν ανακατευτό σοβαρά -χωρίς καφρίλες και τέτοιες διαθέσεις- σε οτιδήποτε φάντασι, οπότε νομίζω ήταν ένα πολύ ευχάριστο σερπράιζ
Κ τώρα η ώρα της κατινιάς χεχε:
[SPOILER]For the time being, από γκόμενες, η μισή μου καρδιά ανήκει στην Arya και η άλλη μισή στην Khaleesi (τι αναμενόμενο, γέα). Η πρώτη είναι βέβαια πιπίνι ακόμα, θέλει να μεγαλώσει λίγο, να βγάλει τα φρύδια της (emergency), να πετάξει και λίγο βύζο, να ξυπνήσει η ορμόνη κλπ…βασικά με πωρώνει που είναι εκκολαπτόμενο γκομενάκι με σπαθί, πάντα με πώρωναν τα γκομενάκια με σπαθί. Αν και as far as I’ve gone, δεν έχει και κανένα εξαιρετικό character development, μάλλον στερεοτυπική θα την έλεγα. Σα να μπορώ να προβλέψω ήδη όλη την εξέλιξη της…και είναι μάλλον βαρετή. Αλλά slow it down, ας μη βιαζόμαστε…
Khaleesi, ρισπέκτ έχεις κερδίσει όπως βλέπω απ’ όλους εδώ μέσα και το αξίζεις…τα σπόιλερ λένε ότι εξελίσσεσαι πολύ καλά και το πιστεύω. Αυτή η φάτσα όμως ρε παιδί μου, αυτό το ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣ, αυτή η έκφραση συνδυασμός μαστουρωμένης παρθένας και τυφλής αγελάδας που έχεις στη μούρη σου συνέχεια, είτε σε γαμάνε είτε αυγά τηγανίζεις σε χαλάει πολύ. Οκιε, δικαιολογημένη με βάση την ως τώρα εξέλιξη σου και το πως θένε να σε παρουσιάσουν…ελπίζουμε πάντως ότι θα το ξεπεράσεις σιγά σιγά, με υπομονή, κατανόηση, και τη βοήθεια όλων. U are to surprise us girl.
Και βασικά είσαι ΔΡΑΚΟΓΚΟΜΕΝΑ. [B]ΔΡΑΚΟΓΚΟΜΕΝΑ[/B] γαμώ την πουτανάρα μου + εκκολαπτόμενη πορνάρα, that’s enough for me - σ αγάπησα ήδη κι ασε τον κόσμο να μιλάει.
Το κραγιόν στην πρώτη σκηνή σέκανε πολύ μπάρμπι, btw, να το βγάλεις.
Όσο για τον bro σου, αυτή τη ‘‘φιδόφατσα’’ (sic) κατά τη γνώμη της ντόμκινο, έχω να πω Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ. Always liking the bad guy, μ αρέσει πόσο αρχίδι είναι, μ αρέσει ο τρόπος που κοιτάει την κλαψομούνα την Khaleesi, σα να της λέει ‘‘θα σου απαυτώσω την ύπαρξη κι όλο σου το σόι, έτσι γιατί ΜΠΟΡΩ και ΓΟΥΣΤΑΡΩ’’. Είναι το αγοράκι που όσο είναι μικρό γουστάρει να βασανίζει ανυπεράσπιστα γατάκια και περιστεράκια για να βγάλει το rage που χει μέσα του κι όταν μεγαλώσει κάνει γαμάτο σεξ γιατί πάλι εκτονώνει το rage που χει μέσα του, θρεμμένο με τα χρόνια εντωμεταξύ. Αλλά αυτός το κάνει μ έναν fuckin irresistibly charming τρόπο. Και μας αρέσουν τ αρχίδια που βγάζουν με ειλικρίνεια τη μέσα τους σκατίλα τόσο γοητευτικά και θεατρικά. Είμαστε μαζί σου αγόρι.
Δεν είμαστε όμως καθόλου μαζί με τον άλλο, τον μπάσταρδο γιο με τις μπουκλίτσες. Επίσης τυπικός χαρακτήρας fantasy, ο ψηλός σκοτεινός drama king με τη γελαδίσια φάτσα που κοιτάει όλο έτσι γιατί κανένας δεν τον αγάπησε ποτέ, κανένας δεν τον αποδέχτηκε γι αυτό που ήταν, ενώ ο ίδιος είναι τόσο αγαπούλης και θέλει να τους πάρει όλους αγκαλίτσα μπου χου χου. Σίριουζλι, θα κάνω εμετό.
ΤΗUMBZ UP για το νάνο, έλα δω να σ αγκαλιάσω μορφάρα μου. Ο κοντός άσχημος average looking τυπάς, που μιλάει λίγο - αντιστρόφως ανάλογα σε amount απ όσο σκέφτεται, και γουστάρει κράσους, κώλους και βιβλία. Οκει, ελάχιστα πρωτότυπος, το παραδέχομαι, αλλά ήταν πάντα η δεύτερη αγάπη μου μετά τον bad guy.[/SPOILER]
In brief, ελάχιστα πρωτότυποι χαραχτήρες αλλά winz u. Έπεται συνέχεια, έπονται τα βιβλία. Νι.