House Of The Dragon [GoT thread]

Τελικά νομίζω θα ενδώσω στα βιβλία.

:lol::lol::lol:

Ε, ναι. :slight_smile:

ΠΕΘΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :lol::lol:

:lol: lady on top! you did it! no doggy style tonight :lol: :lol: :lol:

OWNS!!!:lol3::lol3:

Επίσης κορυφαίες φάσεις

• o σχολιασμός στην επίθεση Jaime σε Bran (You defeated Bran Stark! Obviously. Because, you know, he’s ten.) και περί incest :lol:
  • και σίγουρα η στιγμή με τον Theon Greyjoy, γιατί κάπως έτσι ένιωσα όταν εμφανίστηκε, σε φάση who is this guy και γιατί έχει και τουπέ:|

Το College Humor είναι κορυφαίο site γενικά. Να τις ψάξετε τις αναρτήσεις του. Κάθε μέρα ανεβάζει πράγμα.

Μπράβο πάντως σε όσους λένε κάποια λόγια για το πως βλέπουν τη σειρά. Αν και ψιλοβαριέμαι να γράφω πολλά για σειρές εδώ μέσα, μ’αρέσει να τα διαβάζω.

Επίσης,

τέλεια! πιάσε και τα βιβλία τώρα!!!

τουλάχιστον έχεις μια κάποια συναίσθηση του τί είναι αυτά που λες…
Αλλά… έπρεπε να είχα προϊδεαστεί από όσα είχες γράψει στο topic για τον θάνατο της Winehouse…

[CENTER][/CENTER]

When an onionhead is angry, there’s always a serious reason!

[SPOILER]

Χαίρομαι πολύ που η καρδιά σου χωρίστηκε και μοιράστηκε η μισή στην πολυαγαπημένη μας Άρυα και η άλλη μισή στην Καλήση μας!

Τα υπόλοιπα όμως είναι πραγματικά … αχαρακτήριστες αηδίες!
“να βγάλει τα φρύδια της (εμέρτζενσυ) - να πετάξει λίγο βύζο - να ξυπνήσει η ορμόνη - εκκολαπτόμενο γκομενάκι” … ξέρεις, θα μπορούσα να σου απαντήσω με τον δικό σου τρόπο σε κάθε μαλακία που’χεις πει με αποτέλεσμα να γεμίσουμε το θρεντ κατινιές και γυναικουλίστικες κουβέντες… Αλλά θα σου απαντήσω σοβαρά. Γιατί δεν αξίζει σ’ενα τέτοιο έργο τέτοιου συγγραφέα, σε μια τέτοια παραγωγή, και σε τέτοιους ηθοποιούς να τους ευτελίζουμε έτσι.

Πρώτ’απ’ολα μπορεί όντως να μην την παλεύεις και πολύ με τα φάνταζυ, και οκ, αυτό είναι δεκτό.
Αλλά αφήνοντας στην άκρη την απαιτούμενη σοβαρότητα που δεν έχεις για να μπεις στον κόσμο του Μάρτιν, θα επικεντρωθώ στην έλλειψη σεβασμού μπροστά σ’ενα ΠΑΙΔΑΚΙ… που το μόνο που δεν μπορείς να σκεφτείς είναι το αν θα βγάλει τα φρύδια της και αν θα βγάλει βυζιά… … … όσο και να προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι και καλά “κουλ” κοπέλα που “σκέφτεται σαν άντρας”. Πίστεψέ με, δε χρειάζεται να γίνεσαι τόσο ρηχή για να το πετύχεις…
(αν θες έναν τρόπο να γίνεις cool >> “ΑΠΟΦΥΓΕ ΤΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ”)

Δεύτερο σημείο που ήθελα να τονίσω σ’αυτά που’χεις πει και που αποδεικνύουν πόσο ρηχά αντιμετωπίζεις τον Μάρτιν και τους χαρακτήρες της ιστορίας του, αλλά και πόσο ξυστά πέρασες απο τον κόσμο του: λες τον χαρακτήρα της Άρυα στερεοτυπικό, και την εξέλιξή της προβλέψιμη και βαρετή. ΠΟΥ βασίζεσαι και βγάζεις τόσο ΑΚΥΡΑ συμπεράσματα για έναν απο τους πιο ΓΑΜΑΤΟΥΣ χαρακτήρες της σειράς? και … πόσο μάλλον μετα απο 2 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ??? !!!

οκ, μας προειδοποίησες για το κατινίστικο περιεχόμενο του σπόιλερ… απλά δεν περίμενα να είναι σε τέτοιο βαθμό…
Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να μιλας “σαν άντρας” αλλά… δεν το’χεις καθόλου!
δεν είναι δυνατόν να έχεις ξεφύγει ΤΟΣΟ πολύ!.. … τζοφρίζεις πολύ… πάρα πολύ!
ας μην επαναλάβω τις αηδίες… ας σταθώ στο αποκορυφωμα των χαρακτηρισμών που προσάπτεις στην Ντάνυ (που κι αυτήν εκκολαπτόμενη τη βλέπεις)… : ΠΟΡΝΑΡΑ??? … η Daenerys Targaryen ΠΟΡΝΑΡΑ??? … … … ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ?

… ο χαρακτήρας του Βισέρυς είναι αρρωστημένος. Δεν είναι ο κλασσικός “bad guy” που πας να υποστηρίξεις… τέτοιος θα μπορούσε να’ναι ο Τζέιμι Λάννιστερ… αλλά τα μυαλά του Βισέρυς έχουν ένα sickness απο τον τρελοβασιλιά πατέρα του, Αίρυς. Γούσταρες δηλαδή τις μαλακίες που έλεγε… συνέχισε να βλέπεις τη σειρά… δες και τα παρακάτω επεισόδια σε παρακαλώ πολύ… θα γουστάρεις ακόμα πιο πολύ… ειδικά τα όσα αφορούν τον Viserys…
και ΕΛΕΟΣ με τα αρχίδια του… και ΣΙΓΑ το ωραίο σεξ που κάνει…
Αν τον είχα συμπεριλάβει στο πολλ που είχα κάνει πριν μερικές σελίδες στους πιο ωραίους άντρες της σειράς, αυτός θα’χε πάρει μια ψήφο απο σένα… ΛΩΛ!..

ΚΑΙ αυτός γελαδίσια φάτσα?? επαναλαμβάνεσαι στα επίθετα… πιάσε άλλα ζωάκια…
(και δεν εκπλήσσομαι που δεν σ’αρεσε ο Τζον σαν χαρακτήρας… εσύ είσαι “του Βισέρυς” )

Τον Τζόφρυ δεν έχεις αναφέρει… αλλά αυτός θα σε κερδίσει στα επόμενα επεισόδια… είμαι σίγουρη!

ελάχιστα πρωτότυπος και ο Τύριον… πάλι καλά που δεν είπες ότι είναι προβλέψιμος κι αυτός… Πλησίασες την αλήθεια του… έστω και ελάχιστα…
[/SPOILER]

E ναι μωρέ… βαρετό βιβλίο με χαρακτήρες που ΑΝΕΤΑ τους δημιουργούμε κι εμείς… αλλά κυρίως που εμείς μπορούμε να την γράψουμε την ιστορία καλύτερα απο τον Μάρτιν… για να μην είμαστε τόσο προβλέψιμοι όσο αυτός… Είμαστε καλύτεροι μωρέ…

ρε συ … σίριουσλι όμως … [U]THIS IS MADNESS! [/U]

ίδια σελίδα… 5 ποστς πριν απο σένα … και ΔΕΝ το είδες

Τι πιο ΜΙΣΗΤΟΣ χαρακτήρας, ω παλιοί και νέοι θεοί μαζί!!

Σε σχέση με τον διαξιφισμό περί κλισεδιάς ή όχι των χαρακτήρων, πρέπει να πω ότι τα ισοπεδώνετε όλα. Έχοντας δει τη σειρά μεν αλλά χωρίς να έχω διαβάσει τα βιβλία, όπου προφανώς εξελίσσονται περαιτέρω οι χαρακτήρες, έχω να πω ότι ναι, φυσικά υπάρχουν και αρκετά κλισέ χαρακτήρες (come ON που δεν είναι κλισέ ο Snow να πούμε -μιλάω για ό,τι φάνηκε στα 10 επεισόδια της σειράς πάντα-, όπως και ο Viserys, όπως και η Arya). Ο βασικός “σκελετός” της προσωπικότητάς τους απαντάται παντού στο φάντασυ. Αυτό δε μειώνει την αξία του έργου γενικότερα ούτε φτύνει κατάμουτρα τον Μάρτιν, δηλαδή chill, το θέμα είναι ότι ναι, σε αυτό το genre είναι ψιλοαδύνατο να είσαι απόλυτα πρωτότυπος και έχεις κάποιους γενικούς άξονες, η ουσία είναι πώς τους διαχειρίζεσαι και πώς κινείσαι εκεί μέσα και ο Μάρτιν κινείται πολύ καλά.

Από την άλλη πάλι, η Nut βιάζεται να προδικάσει την εξέλιξη των ηρώων, είναι νωρίς ακόμα και έχει πολύ και ανατρεπτικό ψωμί ακόμα μπροστά της…! Σε κάθε περίπτωση, ένα από τα μεγάλα ατού της σειράς είναι η διπλή υπόσταση των χαρακτήρων, έχουν καλή όσο και κακή πλευρά, πράγμα που τους κάνει πολύ ρεαλιστικούς, εξαιρετικά ενδιαφέροντες και συχνά απρόβλεπτους- and you get hooked!

http://www.youtube.com/watch?v=g8Ox9VOEKoo&feature=player_detailpage#t=3s

Είμαι κακιά και θα καώ στην κόλαση, μου το χουν ξαναπεί. H Unburnt είναι απλά έξυπνο κορίτσι και το διέκρινε νωρίς.
βτw η phoebe ήταν πάντα η αγαπημένη μου :smiley:

Η ντόμκινο επαναφέρει τις ισορροπίες. Νι, ίσως ΠΡΟΔΙΚΑΖΩ καταστάσεις τρελά νωρίς. Αλλά το συγκεκριμένο πεντάλεπτο αυτό σκέφτηκα, αυτό έγραψα.

Απόψε τελειώνω τη σειρά και αύριο αρχίζω τα βιβλία…ανατροπές ahead of me, θα δείξει, θα δείξει. Για την ώρα, απλά ενθουσιασμός :dance:

ουπς η μυωπια ειναι μεγαλη τελικα… :lol: απιστευτο βιντεακι παντως.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Arya και ο Tyrion απέχουν πολύ από κλισέ fantasy χαρακτήρες. Ξέρω δεν προσφέρω πολλά στην κουβέντα, απλά είδα ότι ειπώθηκε και δεν άντεξα:) Υπομονή!

Ρε παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε για κλισέ κλπ. Martin και κλισέ δεν πάνε μαζί. Ακόμα και αν [I]κάποιοι[/I] απο τους χαρακτήρες έχουν κάποια κλισέ φάντασυ στοιχεία, μιλάμε για την ιστορία με την [I]πλέον[/I] μη προβλεπόμενη εξέλιξη, όπου τα πάντα ανατρέπονται και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Και έτσι το κλισέ στοιχείο πάνω τους γίνεται ακόμα πιο ανατρεπτικό. Υπάρχει το κλισέ μόνο και μόνο για να ακυρωθεί στην πορεία απο την ιστορία.

Ακούτε που σας λέμε, που έφτασα να παρατήσω το τρίτο βιβλίο ξέρω γω απο τη σύγχυση… :PPP

Ουμφ, βαρέθηκα να το τονίζω, δε μιλάμε επί ίσοις όροις!!
Ακριβώς αυτό ρε παιδιά, εσείς έχετε διαβάσει και τα βιβλία όπου μάλλον η εξέλιξη είναι και γαμώ για να έχει τόσους φαν η σειρά, εγώ λέω για το πώς φαίνονται αρχικά κάποιοι χαρακτήρες. Αυτό μόνο. Μπορεί αργότερα μέχρι κι ο Snow να γίνει γαμιάς.:-s Όσο απίθανο κι αν μου φαίνεται.:stuck_out_tongue:
Π.χ. στην περίπτωση της Khaleesi, αρχικά (1ο επεισόδιο) την πέρασα στο ντούκου γιατί τι είναι, ένα αδύναμο κοριτσάκι που το ξεπουλάει ο αδερφός του, άγεται και φέρεται χωρίς ποτέ να της φεύγει η έκφραση του πόνου απ’ τη φάτσα κι έλεγα πω, τι είναι τώρα αυτή και γιατί ασχολούμαστε κιόλας με την ιστορία της?!! Πολύ γρήγορα όμως -ήδη από το 2ο επεισόδιο- άρχισε να ανατρέπει αυτή την εντύπωση και όσο πήγαινε την έκανε διαμετρικά αντίθετη μάλιστα. Τώρα την βάζω άνετα στους αγαπημένους μου χαρακτήρες, αν γίνει δε και ακόμα περισσότερο δυναμική, γιατί ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμα, θα τη λατρέψω πραγματικά! Το ίδιο θα έλεγα και για την Arya, την είδαμε μικρό πιτσιρίκι πολύ raw και ακατέργαστη αλλά έχει τρελό potential και επίσης είναι απ’ τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες και ψήνομαι να παρακολουθήσω την εξέλιξή της.

Τώρα μ’ αυτά και μ’ εκείνα μπήκα στο τριπάκι να σκεφτώ ποιοι είναι οι αγαπημένοι μου χαρακτήρες. Χμ…
Τοπ 3 θα βάλω Daenerys, Tyrion, Arya. No surprises here, αλλά τι να κάνουμε, αφού αυτοί είναι οι γαμάουα χαρακτήρες, δεν είναι τυχαίο που τους αγαπάει όλος ο κόσμος!
Συμπληρωματικούς 2 για το Τοπ 5 οφείλω να βάλω Littlefinger και Hound. Αυτοί είναι αουτσάιντερ, μη ρωτήσετε γιατί μου έκαναν τόσο κλικ, δε ξέρω. Ίσως γιατί είναι απ’ τους πιο δυσνόητους και απρόβλεπτους ως προς τα κίνητρα και τις προθέσεις τους, αδύνατο να καταλάβεις αν τελικά θα φανούν “καλοί” ή “κακοί”, επειδή είναι και τα δύο προφανώς.

Τέλος, νιώθω την υποχρέωση να αναφέρω 2-3 φακτς της σειράς.
Ο Syrio Forel, δάσκαλος της Arya στο “χορό”, είναι Έλληνας και ονομάζεται Miltos Yeromelou:!: Δε του πολυφαίνεται :confused:
Η μάλλον πιο άσχημη γυναίκα της σειράς, εκείνη η μάγισσα/ιέρεια/νεκρομάντις/whatever η Mirri Maz Duur, είναι επίσης Ελληνίδα ή τουλάχιστον αυτό δείχνει το όνομα Mia Soteriou. Αυτηνής της φαίνεται άνετα, είμαστε άσχημος λαός ρε φίλε:| :lol:
Ο θείος Benjen Stark

μου θυμίζει πάρα πολύ τον Timothy Dalton

ανετα φανταζομουν Ελισαβετ Κωνσταντινιδου για ρολο Mirri Maz Duur

Αν και έχουμε αναφερθεί στο casting στο παρελθόν, εδώ θα βρείτε μαζεμένες τους νέους ηθοποιούς για τον επόμενο κύκλο:

http://tvovermind.zap2it.com/cable/hbo/game-of-thrones/game-thrones-meet-faces-season-2/86984

By the way, for those of you wondering if Christie is too pretty to portray Brienne, have no fear; writer George R.R. Martin says she showed up to the audition sans make-up, looking just like he’d imagined Lady Brienne.

ΛΟΛ.

8O ποσο ψηλη ειναι η Christie? Πρεπει να ειναι 2 μετρα,χωρις υπερβολη…

Χαχαα, ελεεινά κάφρικη ατάκα απο τον Μάρτιν. :lol:

Κατα τ’ άλλα το καστ φαίνεται άψογο, οι ηθοποιοί δείχνουν ένας κι ένας. Ωστόσο κάποιους απο τους χαρακτήρες που παίζουν σημαντικό ρόλο στο 2ο βιβλίο δε τους βλέπω… Αναρωτιέμαι αν θα τους κόψει η σειρά (αντικαθιστώντας τα γεγονότα που τους παρουσιάζουν με άλλα), ή αν θα τους προσθέσουν τελευταία στιγμή…

Για παράδειγμα χαρακτήρες όπως (το βάζω σε σπόιλερ, αν και οκ, δεν αποκαλύπτω οτιδήποτε σχετικά με την πλοκή, αλλά σε περίπτωση που γίνει κουβέντα πάνω σ’αυτούς μετά)

[SPOILER]The Reeds. Το storyline του Μπραν θα είναι πολύ διαφορετικό χωρίς αυτούς. Επίσης ο πατέρας του Theon (Balon Greyjoy). Ο Vargo Hoat. Ο Quorin Halfhand. Ο αδερφός της Catelyn Edmure (ακόμα και αν δεν τον δούμε στη season 2 είναι απαραίτητος για την 3)… Και η Igritte!! (απαραίτητη για την ιστορία, εμφανίζεται μεν προς το τέλος αλλά εμφανίζεται - μου κάνει εντύπωση που δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα στο καστινγκ). [/SPOILER]

εδω δεν εχει Blackfish να πουμε.

οι περισσοτεροι απο αυτους που αναφερεις δεν ειναι στο τριτο βιβλιο; δε θυμαμαι, τα διαβασα μονοκοπανια κα δε μπορω να ξεχωρισω γεγονοτα.

Όχι, όλοι τους είναι χαρακτήρες που εμφανίζονται πρώτη φορά στο 2ο βιβλίο.

[SPOILER]Ο Edmure νομίζω ήδη απο το πρώτο. Μόνο η Igritte απ’αυτούς έχει μικρή σχετικά παρουσία στο 2ο και μεγαλύτερη στο 3ο, μια που τη βλέπουμε πρώτη φορά προς το τέλος του 2.[/SPOILER]

Είναι γεγονός βέβαια πως το καστ για τη δεύτερη σήζον είναι πολύ μεγάλο απο μόνο του, πόσους νέους ηθοποιούς να συμπεριλάβουν. Αλλά απο την άλλη, μου είναι δύσκολο να φανταστώ τη σειρά χωρίς τους συγκεκριμένους (αν και οκ, γίνεται και χωρίς αυτούς, δεν είναι και απόλυτα απαραίτητοι).

Κατα τ’ άλλα παρατηρώ και απο αλλού πως ο Blackfish είναι ιδιαίτερα δημοφιλής… Δε θα τον δούμε αυτόν καθόλου όμως - αν ήταν θα τον εμφάνιζαν ήδη απο την πρώτη σήζον…