House Of The Dragon [GoT thread]

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του συγγραφέα του comic book adaptation. Ίσως δίνει μια ιδέα σχετικά με το πόσο πραγματικά σημαντικοί είναι (ή δεν είναι) μερικοί χαρακτήρες στη βασική πλοκή:

Geek: What were some of the other challenges of bringing this work to the comic page?

DA: Prying spoilers out of George. There are times when I need to compress some bit of action or reduce the number of characters in a scene just so that the page isn?t confusing to look at, but in order for that to happen, I need to know what?s critical plot and what?s not. As a result, I know a few things about how the series ends and what some of the prophecies in the text mean that I would be shot for telling.

Βέβαια, το ότι δεν έχουμε ακόμα ονόματα ηθοποιών για ορισμένους χαρακτήρες δε σημαίνει ότι δε θα τους δούμε. Ούτε η απουσία του Blackfish από τον πρώτο κύκλο είναι απαγορευτική. Και ο Bolton έλειπε, αλλά θα είναι στον δεύτερο. Κάποιοι που εμφανίζονται προς το τέλος του βιβλίου μπορεί να πάνε για τον τρίτο κύκλο (θεωρητικά).

Και εγώ πιστεύω ότι δεν έχουμε δει όλο το κάστινγκ! Πολύ μου την έδωσε το σκηνικό με την αλλαγή του ονόματος της Asha και ακόμα πιο πολύ μου την έδωσε η ηλίθια δικαιολογία! ότι μοιάζει και καλά με της Osha! Λες και είμαστε καθυστερημένοι!

ναι εχεις δικιο, ο μεσος τηλεθεατης ειναι σιγουρα μεγιστος φωστηρας.

η δικαιολογια ειναι ηλιθια γιατι δε θυμαμαι πουθενα να δωσανε ονομα στην Osha, νομιζω συνεχεια Wildling τη λεγανε, ενηγουεη, κλαην, λιγη σημασια εχει, και τον Tyrion να τον λεγανε Prof. Xavier, δεν παει να πει πως θα ηταν αλλιως σαν χαρακτηρας

Γενικά, αρχίζουν κάποιες παρασπονδίες και δε μου αρέσει καθόλου. Ελπίζω να μη φτάσουμε στο σημείο να λέμε “καλά που δεν έκαναν τον Tywin Tiramola για να μην τον μπερδεύουμε με τον Tyrion”.

Α, ετοιμαστείτε και για λίγο ειδύλλιο, ε;

Υποψήφια ειδύλλια?? (το σπόιλερ ΜΟΝΟ για όσους έχουν διαβάσει το 2ο βιβλίο)

[SPOILER]Robb-Jeyne (αφορά το 2ο, άσχετα αν αναφέρεται πιο μετά στα βιβλία)
Jon-Igritte (νωρίτερα απ’ότι φανταζόμαστε και χωρίς να ξέρουμε ακόμα αν θα δούμε την Ιγκρίτ στη δεύτερη σήζον) :PP
Sansa-The Hound
Renly-Margaery-Brienne-Ser Loras (χαχαχαχα, αυτό θα πει αλλαξοκωλιές :PPP)
Sam-Gilly (:PPPPP)
Cersei-κανένας νέος Lannister? (χαχαχα)
Τheon και η αδερφή του (ε, στο περίπου :P)
Vargo Hoat Fucks a Goat?

Τι λέτε εσείς? :P[/SPOILER]

[SPOILER]Jon-Igritte, μπορει να εμφανιστηκε λιγο η 2η, αλλα φαινεται οτι καποιο σημαντικο ρολο βαραει. [/SPOILER]

ποτε βγαινει ο 2 κυκλος… ξερουμε???

απρίλιο του 2012…

[SPOILER]Robb-Jeyne:

http://tvovermind.zap2it.com/cable/hbo/game-of-thrones/game-thrones-meet-faces-season-2/86984/2

Oona Chaplin

Character: Jeyne Westerling

Character Details: It’s likely that we’ll be seeing more of Robb Stark in the second season of Game of Thrones than we did in the second book of the series, which is why we’re getting introduced to Jeyne Westerling much earlier than we were in the books. Robb meets Jeyne after he is wounded in battle and she tends to him. Yes, this story is going exactly where you think it is.

The producers have promised us a love story for the show’s second season, and the dynamic between Robb and Jeyne is that love story.

μαλλον αυτο θα ειναι το ειδυλλιο :wink:[/SPOILER]

Η ψήφος μου:P! Άντε να δούμε:) Πάντως χαίρομαι γιατί πετυχαίνω συνεχώς στον δρόμο κόσμο που διαβάζει τα βιβλία!:slight_smile:

:lol:

Άκουσα ότι της έγινε πρόταση, αλλά αρνήθηκε για να μείνει κοντά στη Ζέτα.

Δεν άντεξα άλλο να είμαι εκτός και να μην τα πιάνω αυτά, οπότε όλο το άρθρο το διάβασα, ΟΛΟ! Μπουαχαχα!! Πολύ καλό φαίνεται το καστ:)
Πρέπει να διαβάσω τα βιβλία οπωσδήποτε, πείθομαι όλο και περισσότερο.

Βασικά, είδα να αναφέρονται αρκετές διαφορές από τα βιβλία και είπα ωχ, αλλά στο συγκεκριμένο πρώτον, ούτε κι εγώ θυμάμαι να κατονόμασαν την Osha και δεύτερον, η Asha φαίνεται πιο σημαντικός χαρακτήρας, γιατί να μην αλλάξουν στην άλλη όνομα λοιπόν. Όπως και να 'χει, μαλακία, αλλά πάντα παίζουν αυτά στις μεταφορές, είναι διαφορετικό το μέσο και επιβάλλει μετατροπούλες, καλή καρδιά.

http://www.newstoday.gr/article/69747/e-glossa-ton-dothraki

[spoiler]
ΟΥΑΟΥ ΣΚΑΣΑΝ ΤΑ ΔΡΑΚΙΑ!!! AT LAST, ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑΑΑ!!! \:D/\:D/\:D/

Obviously, μόλις τελείωσα τη σειρά (με μεγάλη καθυστέρηση και τρελά διαλείμματα, αλλά τι να κάνουμε, παιδιά της εργατιάς βλέπεις).
Η πρώτη μου αντίδραση: \:D/\:D/\:D/
Η δεύτερη αντίδραση: χμ, πρέπει τώρα να διαβάσω και τα βιβλία. Οι χαρακτήρες είναι όντως αρκετά precious από πλευράς ανάπτυξης. Πολλοί διαφορετικοί τύποι χαρακτήρων, πολλοί γοητευτικοί τύποι χαρακτήρων, εξελισσόμενοι και πολύπλευροι χαρακτήρες (τόσο που δεν είμαι σίγουρη αν μπορώ να μιλάω για [B]τύπους χαρακτήρων[/B]). Τέσπα, είναι πολύ αληθοφανείς. Ψήνομαι πολύ να παρακολουθήσω πώς θα τους εξελίξει ο κύριος Martins…κυρίως ψήνομαι να δω πώς θα εξελιχθούν οι κατεξοχήν ‘‘στερεοτυπικοί’’ -ξέρεις, αυτούς που τους βρίσκεις σχεδόν σε κάθε βιβλίο φάντασυ και απλά λες ‘‘χοχοχο, look who’s back’’. Βλέπε John Snow, Viserys και άλλο κόσμο.

Χμ χμ χμ.
Είχα μιλήσει παραπάνω, έχοντας δει τα 2 πρώτα επεισόδια, η ανίδεη. Ημιμαθής και ενθουσιώδης, ίσως είχα πει λίγα παραπάνω, πληγώνοντας κάποιες ευαίσθητες ψυχές…τώρα όμως μεγάλωσα, σοβάρεψα, χτυπάω καρτέλες, τυπώνω κονσέρβες…κι εμ πάσει περιπτώσει, αναθεώρησα δύο τρία πραματάκια…ίσως:

ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΔΡΑΚΙΑ. Όχι, αυτό δεν ήταν thinking over. Ήταν ο ευσεβής και άσβεστος πόθος μου (κατά το λαϊκότερον, κάβλα) από τη στιγμή που είδα τη Daenerys να νταντεύει τ αυγουλάκια. Από δω και πέρα όλα θα είναι καλύτερα, ω ναι.
Επίσης, η συνειδητοποίηση ότι μεγάλο μέρος της γοητείας που ασκούν η Daenerys και ο Viserys στη λαλημένη ψυχολογία μου, οφείλεται απλά και μόνο στο ότι ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΚΟΙ. Κάποια πράγματα ή τα χεις ή δεν τα χεις. Και είμαι έτοιμη να συγχωρήσω στο Viserys τα πάντα, απλά και μόνο γιατί είναι δράκος και επειδή υπήρξε αυτή η δυνατότατη, αιθησιακότατη, ψυχαναλυτικότατη σκηνή στη μπανιέρα. Είμαι ένα προκατειλημμένο καθίκι, τι να κάνουμε.

Νομίζω ότι βρήκα τελικά τον αγαπημένο μου female χαρακτήρα so far. Μιλάω για εκείνη τη μελαχρινομαλλούσα ιερόδουλη (για όσους τους ενοχλει ο χαρακτηρισμός ‘‘πορνάρα’’), τη Shae, που καβατζώνει ο Tyrion κατά τα τελευταία επεισόδια…πραγματικά ψοφάω να δω πως θα εξελιχθεί.
Γενικά είναι αρκετός κόσμος που υπόσχεται εξέλιξη. Μ αρέσει τούτο :smiley:

Από male χαρακτήρες, ντάξει, προβλεψιμότατα, αγαπάω Tyrion και Littlefinger. Λόγια περιττά, αιτίες προφανείς.

Κρίμα που πέθανε ο Syrio Forel. Αλλά υποθέτω, ήταν θάνατος στρατηγικής σημασίας για την πλοκή.
Για το Viserys δε λυπάμαι που πέθανε, θα επανέλθει, είμαι σίγουρη.

Χμ, όχι. Παρά τις προβλέψεις της Unburnt, δε με ενθουσίασε ο Joffrey. Είναι και αντιπαθητικός και βαρετός και άσχημος. Και αν τον είχα μπροστά μου, θα ήταν και πολύ τρομαχτικός, φαντάζομαι.
Όπως επίσης τρομαχτικό το δίδυμο Lyssa και γιος της. Gives me the shivers, πραγματικά ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΜΗΤΡΙΚΗ ΑΓΑΠΗ.
[/SPOILER]

Θέλω να δοκιμάσω και τούτο: [SPOILER]
Είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι θα παίξει κάτι με Jon Snow και Daenerys. Ε φωτιά και πάγος, τι πιο obvious…

Και το ίδιο σίγουρη ότι θα παίξει και κάτι άλλο με Daenerys και Rakharo, όπως και με τη Sansa και τον Σημαδεμένο τυπά.

Πλιζ, κάποιος που έχει διαβάσει το βιβλίο πριν από μένα, πείτε μου τι κέρδισα, ανυπομονώ :vibrate:[/SPOILER]

Συγχαρητήρια στην Reddish Nut που ξέρει σε τι πρέπει να βάζει σποιλερ και σε τι όχι. Ειδικά η πρώτη της πρόταση δεν αποκαλύπτει τίποτα για την πλοκή της σειράς.

[SPOILER]χαχαχα[/SPOILER]

δε μπορείς να βάζεις σπόιλερ στον ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΜΟ, πώς να το κάνουμε.

ενιγουέι, πάντα θα υπάρχουν αυτοί που σκέφτονται περισσότερο από μας - εν προκειμένω, θενκια στon Angel_Death :wink:

Τώρα που ξεκινάω τα βιβλία θα σου στέλνω πμ με αναλυτικά τα σποιλερ γιατί θα είμαι ενθουσιασμένος.:slight_smile:

να μου τα στέλνεις, I challenge you.
τώρα που θα ξεκινήσω κι εγώ τα βιβλία…!!

το πηρε ο τυριον :slight_smile:

Και το αξίζει!

Ο μόνος που δε θα το πάρει σίγουρα είναι ο Hodor, γιατί “you never go full retard”!