House Of The Dragon [GoT thread]

Δεν εμπαινα στο thread για να μην φαω κανα spoiler.
Tα ειπατε οι περισσοτεροι και συμφωνω,η σειρα ειναι ενα απιστευτο επος σε ολα τα επιπεδα!Απο σκηνοθεσια,ερμηνειες,παραγωγη κτλ.Το μονο που με χαλαει απιστευτα,γενικα σε ολες τις σειρες,ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε καμια διετια παλι για τον επομενο κυκλο.Ας ειναι αν ειναι να παραδιδουν τετοια αποτελεσματα…

ΥΓ.Ομολογω οτι η τελευταια σκηνη του πρωτου επεισοδιου και ειδικα το πλανο του παιδιου με το ραμμενο κεφαλι στην αμαξα στην αρχη του δευτερου επεισοδιου με συγκλονισε,με στενοχωρησε σε βαθμο να σταματησω να βλεπω σε ροη τα επεισοδια για να συνελθω.Σχεδον μου θυμισε το συναισθημα με τον αποκεφαλισμο του Ned,οταν πεταχτηκα απο τον καναπε και ουρλιαζα “γιατι ρε,γιατι?”,με ειχε ακουσει ολη γειτονια τοτε…

ΥΓ2.Mε πολυ μεγαλο ενθουσιασμο και χαρα ειδα την προσθηκη του απιστευτου τυπαρα Kieran Bew!

Ακομα μεγαλυτερη χαρα οταν συνειδητοποιησα οτι τον προοριζουν για σημαντικο χαραχτηρα στην συνεχεια!

Τρομερος τυπος,φατσα και επιβλητικη παρουσια και ο αγαπημενος μου χαραχτηρας στο γαμηστερο Warrior!
Οποιος δεν το εχει δει να το τσεκαρει ΑΜΕΣΑ…

ειδα 5ο επεισοδιο AKOTSK,τι ωραια κυλαει ρε γαμωτο.μετα το τελος του GoT ημουν απογοητευμενος τοσο που το house of the dragons δε το ειχα δει.αυτο το ξεκινησα ετσι χωρις σκεψη κ επεσα πανω του κ ψιλοτυχαια.

2 Likes

Το 5ο η το 4ο;

1 Like

5ο δεν εχει ε:joy::joy::joy:.το 4ο εννοουσα

1 Like

Πω ρε και χαρηκα :rofl:

Ξεκινα και το House μετα. Ειναι πολυ καλο κ κεινο

3 Likes

Εντάξει.
Γάμησε το 5ο.
Το είδα 2η φορά στα καπάκια.

4 Likes

Δυσκολο να θυμηθω επεισοδιο του Game of Thrones που να με ειχε πιο τσιτα κ συναισθηματικα φορτισμενο απο οτι αυτο. Αριστουργηματικη σειρα

3 Likes

Καθαρό 10

4 Likes

Πολυ ωραιο αλλα πολυυυυ μικρα επεισόδια ρε γαμωτο…

1 Like

Μετα το δεκατο λεπτο κοιταζα καιθε τρεις και λιγο να δω ποσο εχει ακομα. Ειναι ομως και παρτ of its magic

Εκανα τρελο ντεμαραζ και ειδα 5 επεισοδια μεσα σε δυο βραδιες, το οποιο για οσους ειχαν ποτε μωρο 11 μηνων ξερουν ποσο μεγαλο challenge ειναι. Βοηθαει βεβαια το οτι εχω off απο την δουλεια για… αρκετο καιρο ας πουμε.

DISCLAIMER

Μην διαβασετε τιποτα αν δεν εχετε δει ακομα τα πρωτα 5 επεισοδια.

Νταξει, φανταστικη σειρα. Πολυ καλοφτιαγμενη σε ολα τα επιπεδα. Τελειο casting, αφου και ο Dunk και ο μικρουλης ειναι υπεροχοι. Τα ειπατε ολοι σας πολυ καλα, το 5ο επεισοδιο ηταν απλα τρελο emotional rollercoaster, και ζουμε για αυτα. Επισης, να πω πως μιας και δεν ειχα καμια γνωση για τους χαρακτηρες και τα plot twists απο τα βιβλια, τοσο στο τελος του 3ου οσο και στο τελος του 4ου ημουν σε φαση “πω να σου…”. Μπορει ο παππους οπως ειδαμε στην αρχη του δευτερου επεισοδιου να ειχε τεραστια… προσοντα, αλλα τα μεγαλυτερα μπαλακια τα ειχε ο Μπαελορ, ο οποιος μεσα σε λιγα επεισοδια καταφερε να γινει θαρρω απο τους πιο iconic χαρακτηρες ολου του ASOIAF cinematic universe.

Τωρα οκ ετσι για να κανουμε και λιγο nitpicking που δεν αλλαζει σε τιποτα την απολαυση μου ή την ποιοτητα της σειρας… οταν διαβασα αλλου για “πιο ρεαλιστικη μαχη εβερ” και αλλα τετοια, επρεπε να αναρωτηθω ποσες φορες πρεπει να καρφωθει με σπαθι καποιος για να πεθανει σε ρεαλιστικο επιπεδο, και η απαντηση ειναι μαλλον 2-3 αντε 4 αν κανα δυο απο αυτες ειναι ξωφαλτσες. Τωρα οκ το να εχεις μαχαιρωθει/τρυπηθει/χτυπηθει με mace 10 φορες και να μπορεις να σταθεις ακομα ορθιος, ειναι καπως υπερβολικο, to say the least.

Ενα τεραστιο μπραβο γενικα. Μαλακια που εχει μονο ενα ακομα επεισοδιο, αλλα παλι καλα που ανανεωθηκε για δευτερη σεζον, και φανταζομαι πως θα εχει και τριτη σεζον αφου υπαρχουν 3 νουβελες για το λατρεμενο μας πλεον ζευγαρι των πρωταγωνιστων.

Το δεχομαι, αλλα προσωπικα σιγουρα θυμαμαι τουλαχιστον μια ντουζινα επεισοδια απο GoT και απο HotD που να με ειχαν στον ιδιο βαθμο “δεν κανω καν blink για να μην χασω ουτε στιγμη” πωρωσης. Κατι Red Weddings, Battle Of The Bastards, Hold The Door, θανατος Red Viper, The Dance Of Dragons, The Winds Of Winter, το προτελευταιο επεισοδιο της σειρας στο οποιο η Daenerys καιει τα παντα κτλ.

5 Likes

Καλα προφανως ειχε και το GoT τετοια επεισοδια, απλα υπερεβαλα λιγο για να δειξω τον ενθουσιασμο μου. Για να μαι ειλικρινης το HotD αν και μου αρεσει πολυ, δεν με χει τσιτωσει ετσι.
Για το GoT πρεπει να κατσω να το σκεφτω γενικα. Δεν με βοηθαει και το γεγονος οτι ειχα διαβασει τα βιβλια και 3-4 φορες οποτε πολλα σκηνικα που τσιτωναν τον κοσμο εμενα δεν με αγγιζαν τοσο και αντιστροφα. Ας πουμε το Battle of The Bastards εγω το θεωρω κακιστο επεισοδιο. Ξερω οτι εχει αστρονομικο βαθμο. Εγω πρεπει να του χα βαλει κανα 4. Αυτο και αν εχει τραγικα μη ρεαλιστικη μαχη. Αντιθετως το προχτεσινο μου φαινεται πιο plausible στα πλαισια οτι δινουμε και μια καπως larger than life εσανς στα σκηνικα. Γενικα δεν πεθαινουν τοσο ευκολα οι ανθρωποι παντα απο καποιο μαχαιρωμα η χτυπημα. Παιζουν πολλα ρολο. Και αυτες οι πανοπλιες κανανε πολυ καλη δουλεια. Αλλα οκ σιγουρα ειχε μια υπερβολη η ολη σκηνη, αλλα μου αρεσε πολυ γιατι εβγαζε πολυ brutal στο iconic τοθ

3 Likes

Αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν εντωμεταξυ

3 Likes

Ε τραγικος…

χωρις να ειμαι σιγουρος αλλα νόμιζα οι νουβέλες πανε μέχρι την μάχη των επτά. οχι;

Summary

Αν δεν κανω λαθος νομιζω αυτο ειναι μονο η πρωτη νουβελα, με τιτλο The Hedge Night. Εχει γραψει δυο συνεχειες ο Μαρτιν, οι οποιες συνολικα εχουν τον τιτλο “Tales of Dunk and Egg” αλλα κυκλοφορησαν και ως “A Knight Of The Seven Kingdoms”.

Η δευτερη νουβελα εχει τον τιτλο The Sworn Sword και η τριτη λεγεται The Mystery Knight.

2 Likes

δε βρισκω πουθενα να δω το 5ο(πειρατικα)ακομα,τι εχει γινει γαμωτο

δεν ξερω πως το ειδαν οι υπόλοιποι αλλα κατι δεν κανεις καλα…

Για παμε.

7 Likes

Τον βλέπω στο Industry
Την είδα στο Steal

Ε, είπα να τους δω μαζί και σε ταινία. Τον Θεό του δεν έχει ο μπρο. Μετά την θεία, πηδάει και την αδελφή του. Το δα εγώ για σας.

2 Likes