Πολυ ομορφο φιναλε, ποιος περιμενει το 2027 τωρα.
Του γαμησε το μυαλο του Σερ Ντανκαν ο μικρος με τα 9 βασιλεια
Πολυ ομορφο φιναλε, ποιος περιμενει το 2027 τωρα.
Του γαμησε το μυαλο του Σερ Ντανκαν ο μικρος με τα 9 βασιλεια
Εχει κανεις vodafone tv? Κ αν εχει του παιζει το τελευταιο επεισοδιο; Κατι εχει παιχτει κ ενω το δειχνει διαθεσιμο σε πολλους χρηστες δεν παιζει. Μας χαλασε την θεαση η μαπα
Το φτιαξαν τελικα.
Σειρα αριστουργημα. Ενα μικρο γλυκοπικρο επος γεματο χιουμορ κ υποβλητικες στιγμες. Μπραβο τους.
Κατουρηθηκαμε λιγακι ε?
Δεν θα εκπλαγω αν η 3η σεζον ειναι απο τα καλυτερα πραγματα που εχουμε δει ποτε.

Δεν περιμένω να κατενθουσιαστώ, γιατί και η 2η σεζόν είχε αρκετά αδύναμα σημεία, αλλά θα τη δούμε με ενδιαφέρον και την 3η σεζόν.
S03E01 κανεις; Στο τελευταιο 25λεπτο εγινε ο κακος χαμος! Μιλαμε για μια απο τις κορυφαιες μαχες που εχουμε δει ποτε, ειτε στη μικρη, ειτε στη μεγαλη οθονη!
Αποπνικτικη ατμοσφαιρα και αδιανοητη σκηνοθεσια για αλλη μια φορα απο επεισοδιο αυτου του συμπαντος!
το βραδυ φιλος, το βραδυ ![]()
Be prepared! Μιλαμε για τρομερη ενταση!
Επικό heavy metal το πρώτο επεισόδιο, θα άξιζε ένα τραγούδι για τη ναυμαχία.
Μιεχ… στα σαράντα λεπτά κοίταζα πόσο έχει ακόμα. Αυτή η σειρά έχει ένα δομικό πρόβλημα. Δεν έχει καθόλου χιούμορ, και δη του Μαρτιν. Δεν έχω διαβάσει το βιβλίο για να ξέρω αν είναι πρόβλημα και του source material, αλλά δε θα έπεφτα και από τα σύννεφα. Γμν δράκοι, όπου εμφανίζονται ξεραίνουν τα πάντα ![]()
Μιλαμε ολα αναποδα.
Αν βλεπεις HOTD για το χιουμορ, ισως κανεις κατι λαθος ![]()
Απο τα καλυτερα επεισοδια που εχω δει γενικα το S03E01. Φανταστικη κλιμακωση στο τελος.
Δεν ειχα παρει τοσο καιρο οτι εχω χασει την δευτερη σεζον και την εβαλα τωρα για να μπορεσω να δω και την τριτη. Ενα επος πραγματικα. Με διαφορα η καλυτερη σειρα φαντασιας των τελευταιων χρονων. Μονο καποια cgi πολεων κτλ ειναι λιγο αποτυχημενα. Κατα τα αλλα η ατμοσφαιρα, τα σκηνικα, η ιντριγκα και οι τραγωδιες, η σκηνοθεσια, ειναι ολα υπεροχα. Εχει μια βαρυτητα που με τραβαει πολυ. Χτες εβλεπα το 3ο επεισοδιο της σεζον που παει ο Daemon στο Harrenhall βραδυ με τον δρακο του. Οτι πιο Dark Souls εχω δει σε σειρα/ταινια. Καθηλωτικο
Ναι, τώρα τελευταία δεν γελάω πολύ με το Seinfeld και έψαχνα μια εναλλακτική ![]()
Για να δεις την τρίτη σεζόν και να καταλάβεις τι γίνεται πρέπει οπωσδήποτε να ξαναδείς τη δεύτερη σεζόν. Είναι χρονική συνέχειά της. Η τρίτη σεζόν ξεκίνησε πολύ δυνατά και συνεχίζει με καλούς ρυθμούς. Η βασική ιστορία, με τη μάχη για το θρόνο, κρατά το ενδιαφέρον μου, όπως και κάποιες δευτερεύουσες ιστορίες. Η λυπητερή ιστορία της Rhaena, που αποφασίζει να ακολουθήσει τον άγριο δράκο και κανείς δεν την δέχεται πίσω, εκτός από τον πατέρα της, που την προστατεύει με το δικό του τρόπο, έχει ενδιαφέρον και θα είναι ωραίο να την ξαναδούμε κάποια στιγμή στη σειρά. Επίσης μεγάλο παιχνίδι παίχτηκε με τον Daeron. Ήταν επιμελώς ένας κρυφός χαρακτήρας στην δεύτερη σεζόν, ακριβώς για τον τρόπο με τον οποίο θα εμφανιζόταν στην τρίτη.
Βαρέθηκα ελεεινά το δίδυμο Gwayne Hightower-Criston Cole. Θα μπορούσα κάλλιστα να κάνω skip τις σκηνές τους και να βλέπω το υπόλοιπο. Επίσης με κουράζει ο πολύ πρωτεύον ρόλος της Myssaria, υποψιάζομαι ότι είναι χαρακτήρας που η σειρά του δίνει περισσότερο χρόνο από ό,τι τα βιβλία.
Υ.Γ. Επειδή κάνω binge-watching, είχα να δω σειρά με τόσο ενδιαφέρον και τόσο ξενύχτι από το GoT.
Αν εξαιρέσεις το προηγούμενο επεισόδιο (5ο) βρίσκω όλη η σειρά ως τώρα φανταστική. Το 5ο ήταν κάπως “διαδικαστικό”, έδειχνε πως κινείται/προετοιμάζεται/ταλαιπωρείται η κάθε πλευρά, όλοι έχουν τα προβλήματα τους και σιγά σιγά οδηγούμαστε σε κάποια κορύφωση υποθέτω.
Πιο ταλαίπωρος από όλους ο βασιλειάς (Aegon the burnt) που όλοι τον περνάνε για νεκρό.
Συμφωνώ ότι δίνεται πολύ ώρα ώρα στην ταλαιπώρια της ομάδας του Criston Cole χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος, ίσως θέλουν να μας δείξουν τί τραβάει ο μέσος στρατιώτης σε αντίθεση με αριστοκράτες και dragon riders.
Αντίθετα η Μισσάρια μου τραβάει το ενδιαφέρον, ήταν ερωμένη του Αemon, μιλάει και με τους hightower, νοιάζεται για το απλό κοσμακη, κάποιον θα προδώσει κάποια στιγμή. Ίσως πάλι γι’ αυτό να της δίνουν χρόνο γιατί θέλουν να δείξουν τι τραβάει ο λαουτζίκος όπως και αφιέρωσαν αρκετό χρόνο για την συμπεριφορά του Όρμουντ προς τους χωρικούς τους Tumbleton αλλά και προς τους στρατιώτες του.
Είναι μια από τις βασικές διαφορές με το GoT, ότι δηλαδή αφιερώνεται πολύς χρόνος στους χωρικούς και τους απλούς στρατιώτες.
Γενικά η σειρά έχει μια μαυρίλα/καταχνιά η οποία πέφτει πάνω σε όλους, όλοι έχουν πολλά προβλήματα είτε είναι αριστοκράτες, είτε στρατιώτες, είτε χωρικοί.
I like it!
Edit: Απόψε θα δω το 6ο.
Η Mysaria για μένα αποτελεί τον αδύναμο κρίκο υποκριτικά στη σειρά.
Αν είχε δράκο μπορεί να έπαιζε καλύτερα, χα.
Mysaria είναι για τα μπάζα υποκριτικά, συμφωνώ.
Είδα το 6ο… Πάλι το ίδιο μοτίβο με το να μας δείχνει τα προβλήματα των “commoners” and “Πόσο άδοξα έφυγες ρε Criston Cole μεγάλε γαμιά και το καλύτερο ξίφος του βασιλείου” and “Πόσο άδοξα έφυγες ρε Sea Snake Velaryon μεγάλε καπετάνιε”
δεν εχω δει το 6ο, αλλα μεχρι στιγμης η 3η σεζον εμενα με κουρασε. το 1ο επεισοδειο βεβαια ηταν το καλυτερο, αλλα τα αλλα οχι τοσο, το 5ο παραδοξως μου κεντρισε πιο πολυ τη προσοχη, ειδικα με το τελος του και την ολη πλοκη/πλεκτανη εκει
Κάτι που επίσης έχω παρατηρήσει είναι πως, επειδή έχω διαβάσει τα βιβλία του GoΤ και ξέρω τι δεν θα έγραφε ο Martin, καταλαβαίνω αμέσως πού διαφέρει η σειρά από τα βιβλία, κι ας μην έχω διαβάσει το Fire and Blood. Όταν κάποια ιστορία μου χτυπάει - όπως η ιστορία με τη γυναίκα του Hugh Hammer που βρέθηκε και στο Tumbleton - ψάχνω στο σχετικό wiki εάν έγινε έτσι στα βιβλία και επιβεβαιώνομαι πως δεν έγινε. Φαντάζομαι χάριν ευκολίας, γιατί θα έχει μόνο άλλη μία σεζόν, έχουν απλοποιήσει πολλά storyline.