House Of The Dragon [GoT thread]

Η πρώτη σεζόν είναι το πρώτο βιβλίο που λέγετε game of thrones. Tώρα στη δεύτερη σεζόν είναι το δεύτερο βιβλίο.
Aν θες να διαβάσεις αυτό που βλέπεις τώρα πρέπει να διαβάσεις το δεύτερο βιβλιο που λέγετε A Clash of Kings (Σύγκρουση Βασιλέων).

[SPOILER]sto 2o epeisodio exei ton stannis na pidai ti melissandra. den iparxei afto sta vivlia[/SPOILER]

οκ το επιασα ευχαριστώ και τους δυο !!!:slight_smile:

[SPOILER]Δώσε τσόντα στο λαό. :)[/SPOILER]

Δύο επεισόδια Game of Thrones σε δύο μέρες. Η συγκίνηση είναι υπερβολικά μεγάλη, δε νομίζω πως μπορώ να το αντέξω.

@ alanon, γράφε αν μπορείς με ελληνικούς χαρακτήρες.

Δεν υπαρχει περιπτωση να δω το δευτερο σημερα και να πρεπει να περιμενω ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ για καινουργιο.

Και διαβασα και ενα σποηλερ και ενοχληθηκα λιγακι με την αλλαγη απο το βιβλιο

[SPOILER]Γιατι οπως ειχα χτισει τον Σταννις στο μυαλο μου, πολλα στραβα μπορει να ειχε, και ναταν και χαζος στην τελικη, αλλα ορκοπατης δε νομιζω οτι ηταν ποτε, και να ριξει κερατο στη γυναικα του, τον αλλαζει τελειως σαν χαρακτηρα…[/SPOILER]

Γενικά έχω δει αλλού να γίνονται τρελές νερντ-συζητήσεις γύρω από το πρώτο επεισόδιο και τις αλλαγές σε σχέση με το βιβλίο. Για παράδειγμα.

[SPOILER]Σε αρκετούς δεν άρεσε η “σύγκρουση” Littlefinger με Cersei, γιατί παρουσίαζε αρκετά αδύναμο τον χαρακτήρα του πρώτου, έτσι όπως αιφνιδιάστηκε, και ερχόταν σε σύγκρουση (λένε) με την εικόνα που είχε χτίσει ως τώρα…

Πάντως εγώ βρήκα πολύ καλή τη σκηνή, αν και, οκ, το να τον παρουσιάζει να συγκρούεται με τη Cersei (άρα και με τους Lannisters) ίσως να ήταν αρκετά πρώιμο…[/SPOILER]

[SPOILER]Διαφωνω με τα υπολοιπα νερντς, αδυνατον να κρατησει ο οποιοσδηποτε το κουλ του κατω απο τετοιες πιεσεις, και η μπηχτη που πεταξε στην Σερσεη ηταν ακριβως γραμμενο για το γελοιο του μουστακι. Και το απαρδεκτο κονφιντενς της Σερσεη εδειξε η σκηνη και απλα τονισε αυτο που ξεραν ολοι οτι ο πετυρ μονο με τα λογια εχει δυναμη και οτι κανει πιο μετα, θαναι μονο χαρη στην πονηρια του και οχι στη 'δυναμη του΄. Ισως δουλευει και λιγακι σε προικονομια, και καλα συνειδητοποιει οτι πρεπει να γινει ακομα πιο διαολος για να τη φερει στην καργια… Γενικα οι προσθηκες του πρωτου επ δεν μου φανηκαν αστοχες καθολου. Ειδικα το κονφροντεησιο Ρομπ-Τζεημη. [/SPOILER]

εχω χασει κατι? το 2ο θα το δείξουν σημερα??

book spoiler

[SPOILER]
για Littlefinger,Cersei δεν με πείραξε καθόλου αυτο το extra

αλλα αν δείξουν τον Stannis να πηγαίνει με τη melisandre(ασχέτως αν το πίστευαν ολοι οτι απατά την γυναικά του μαζι της) θα ειναι μαλακιά όντως…

επίσης η σκηνή με τον joffrey να τρελαίνετε με την μητέρα του υπήρχε στο βιβλιο?
γιατι αν θυμάμαι καλα τον joffrey τον καναν οτι θελαν η Cersei και ο tyrion…

τεσπα καλα τα πηγε το 1ο για μενα :smiley:
[/SPOILER]

Λήκαρε μια βδομάδα πριν την προβολή του.

:eek:
κατεβαίνει
720p κιόλας?? wooow

Το 2ο εστρωσε την φαση λιγο.

[SPOILER]Ειμαι η μονη που δεν παει την Μελισσαντρε; Burn the witch! [/SPOILER]

[SPOILER]Επισης Arya ΚΑΙ ΜΟΝΟ Arya \m/
-You shouldn’t insult people that are bigger than you.
-Then I won’t get to insult anyone.[/SPOILER]

θεα η μελισαντρα. να τους καψει ολους

με χαλασε λιγο που η ιστορια με τον μειστερ κρεσσεν περασε στο χαλαρο και ο αγαπημενος μου ντειβος απλα κοιτουσε

σχετικα με την σχεση μελισαντρε/σταννις, που αναφερθηκε

[SPOILER]οπως και με την σχεση Ρενλυ/Λορας, ο Μαρτιν στα βιβλια μπορει να μην το ελεγε ξεκαθαρα, αλλα αφηνε σαφεστατα υποννοουμενα οτι η Μ. ειχε πιο “στενη” σχεση με τον Σταννις αφενως για να του δωσει δυναμη/ευλογια το R’hilor, αφετερου για να κανει διαφορα μαγιολικια οπως την “γεννηση” των σκιων-δολοφονων. Στο τελευταιο βιβλιο δε, [SPOILER]καποια στιγμη σχεδον το παραδεχεται στον John Snow και του προτεινει κατι αντιστοιχο και για τον ιδιο[/SPOILER][/SPOILER]

[SPOILER]στο επεισοδιο τους δειχνει να πηδιοντε μετα απο προκληση της μελισσαντρας (carice van houten θεα) στα βιβλια εννοει οτι ο στανις ειναι πιστος και οτι η μελισσαντρα ειναι η κολλητη της γθναικας του και γενικα την εχει στην απεξω αρχικα και μετα την εχει μαζι του για να μη του τα πρηζει η γυναικα του[/SPOILER]

Και ο Stannis [SPOILER]έχει ψυχή.[/SPOILER]

Δύο επεισόδια σε δύο μέρες ήταν πασχαλινό δώρο :stuck_out_tongue:

εμένα πάντως το μόνο που με “χάλασε” λίγo είναι ότι το πάνε λίγο τρέχοντας για να μπορέσει να χωρέσει όλο το βιβλίο (αναγκαίο κακό). Το δεύτερο επεισόδιο καλύτερο από το πρώτο με τον θεό Salladhor Saan. [SPOILER]To πήδημα Melissandre-Stannis δεν με πείραξε τόσο (ούτως ή άλλως και εγώ νομίζω ότι είχε εννοηθεί στο βιβλίο για να δικαιολογήσει τις σκιές) όσο το ότι άλλαξαν το όνομα της αδερφής Greyjoy από Asha σε Yara:?. Επίσης έχω την εντύπωση ότι η σειρά δεν θα έχει καθόλου Meera και Jojen:-k Δλδ πιστεύω άνετα θα μπορούσαν να βγάλουν την άκυρη Ρος (αλλά και οι αυνάνες έχουν ψύχη) για να χωρέσουν 2-3 βασικούς χαρακτήρες. Αλλά όπως και να χει άλλο τιβι άλλο βιβλίο οπότε πάω πασο:p[/SPOILER]

καθε κυριακη θα εχει καινουργιο?

καθε κυριακη βραδυ παιζεται στην αμερικη, εμεις το εχουμε την επομενη, και στη νοβα παιζεται καθε τριτη ωραδυ.

[SPOILER]meera & jojen δεν παιζει να μην υπαρχουν γιατι θα παιξουν ολο το στορι του μπραν μεχρι το 5ο βιβλιο[/SPOILER]