[SPOILER]μακάρι, γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι θα το πάνε το στόρι με την Osha. Ελπίζω να ήταν μαλακία αυτό που διάβασα γιατί είχα ψιλοξενερώσει :?[/SPOILER]
Δυο τρία σχόλια σχετικά με τα πάνω ποστ, για όσους είδαν και το 2ο και έχουν διαβάσει το 2ο βιβλίο…
[SPOILER]@ Μπορώ να καταλάβω γιατί απουσιάζουν οι Meera & Jojen μια που ούτως ή άλλως οι νεοεισερχόμενοι χαρακτήρες είναι πάρα πολλοί στη 2η σήζον, και δύο επιπλέον μπορεί να φόρτωναν πολύ την κατάσταση… Ουσιαστικά τον ρόλο τους τουλάχιστον για την ώρα φαίνεται θα τον παίξει η Osha, η wildling. Πάντως το θεωρώ πιθανό να τους δούμε κάποια στιγμή στην επόμενη season.
@ Ίσως να ξενέρωσαν ορισμένοι με το σκηνικό Stannis-Melissandre γιατί θεωρούσαν περισσότερο “ατσάλινο” και “αλύγιστο” τον χαρακτήρα του πρώτου, ενώ αυτό που βλέπουμε στη σειρά είναι κλασική περίπτωση γκομενοξελογιάσματος.
Ωστόσο στο HBO και για τους παραγωγούς φαίνεται ισχύει ο κανόνας: όσο περισσότερο σεξ μπορούμε να αντλήσουμε από τους χαρακτήρες, τόσο το καλύτερο. Γι’ αυτό θα κάνουν το ίδιο μετά και με άλλους γυναικείους χαρακτήρες που στο βιβλίο δεν “φαίνεται” να κάνουν κάτι, πχ με την Margaery Tyrell, να το δείτε.
Πάντα υπάρχει ένας λόγος όμως. Ισχύει αυτό που γράφτηκε οτι στα βιβλία υπάρχουν διάφορα υπονοούμενα, ενώ έτσι θα δικαιολογηθεί και η φάση με τη γέννηση των σκιών…
Και σε τελική ανάλυση, πως να μη σε ξελογιάσει η Carice Van Houten εδώ που τα λέμε. :PPP
@ Salladhor Saan, απλά σεβασμός, “the only god is what’s between a woman’s legs”. :P[/SPOILER]
ετσι καλα τα λες. και με το κοκκινο μαλλι ακομα πιο θεα[SPOILER]@
εμενα να σου πω την αληθεια με χαλασε που το πρωτο κεφαλαιο του 2ου βιβλιου το οποιο ειναι θεικο το περασε σε 30 δευτερα στο πρωτο επεισοδιο με τον κρεσσεν. το περιμενα πιο εντυπωσιακο. η μαργαρυ θα δειξει πολυ κωλο πιστευω. αλλα εργαλειο αυτη που παιζει αυτον το ρολο [/SPOILER]
Συμφωνώ με τα πάντα μέσα στο σποιλερ
[SPOILER]Πάντως όντως δεν θα έχει Meera & Jojen η 2η σεζόν. ας ελπίσουμε να τους έχει η τρίτη
http://asoiaf.westeros.org/index.php/topic/60555-book-spoilers-jojen-and-meera-reid-in-season-2/
[/SPOILER]
Εντάξει το δεύτερο ήταν πιο πεσμένο, το τέλος ήταν όλα τα λεφτά βασικά.
μολις τελειωσα το 2ο επεισοδιο…ηταν η πρωτη φορα που καπως βαρεθηκα :-k
πολυ καλο,σιγα σιγα θα ηθελα να πιασω τα βιβλια.
το φιναλε 1ου κυκλου επικοτητα
Εμένα μου άρεσε πολύ περισσότερο από το προηγούμενο! Εμφανίστηκαν τόσοι αγαπημένοι χαρακτήρες!
Μια απορία
[SPOILER]Οκ o Craster αφήνει τα αγόρια προσφορά στους Others. Έχω σκαλώσει όμως και δεν θυμάμαι αν είχε γίνει αυτό το σκηνικό με τον Jon. Το πέσιμο στο τέλος.[/SPOILER]
Μου άρεσε πολύ ο Ghost ψιλοάσχετο:)
Γιατί το είδατε όλοι το δεύτερο, μετά πώς θα περιμένετε:|:|
Επίσης, σχετικά με σποϊλεράκι που έφαγα από δω για το 2ο επ.:
[SPOILER]ΧΑΧΑΧΑ, πηδιέται ο Stannis με Melisandre?? Lol, εντάξει ΝΑΙ αυτό δεν γίνεται στα βιβλία αλλά σταματήστε να κάνετε σαν παρθεναγωγείο, δεν εκπλήσσομαι καθόλου από αυτό! Δηλαδή επειδή ο Μάρτιν όλα τα λέει με υποννοούμενα, για να διατηρεί το εφέ του κειμένου εποχής (στα παλιά κείμενα δεν λέγανε ποτέ μα ποτέ τα πράγματα με τ’ όνομά τους, συχνά δεν είχες ιδέα τι παίχτηκε) όπου όλα αυτά ήταν ταμπού, δε σημαίνει ότι η υπέρμετρη επιρροή που ασκεί πάνω του η μαΐσσα είναι μόνο με τα σατανικά της μάτια και τις μπούρδες περί R’hllor. Φυσικά και τον πηδάει, θέλει να είναι το puppet της, κι είναι εύκολος στόχος ο Stannis, ειδικά εφόσον ήταν σ όλη του τη ζωή στερημένος, με τη γυναίκα με το μουστάκι και τα τεράστια αυτιά. Είμαι βέβαιη ότι ο Μάρτιν έτσι το 'χε στο μυαλό του εξαρχής.
Επίσης, α ναι, είναι τηλεόραση!! Ο στόχος τους μάλλον είναι 1 με 2 sex scene ανά επεισόδιο, κάπως όπως και στην πρώτη.[/SPOILER]
Τεσπα, σχετικά με το πρώτο, ήταν καλό, όμορφο, ήταν ΓΑΜΗΜΕΝΟ GoT σαφώς, είχε τις διαφοροποιήσεις του βέβαια από το βιβλίο αλλά δε με χάλασαν, είναι τόσο καλά φτιαγμένο που λες πάει στο διάλο. Δεν υπάρχει χώρος για πολλή-πολλή γκρίνια εδώ, όταν ο ίδιος ο συγγραφέας είναι χωμένος στο πρότζεκτ ως το λαιμό και κάνει μάλιστα εξαιρετική δουλειά!!
Μόνο πολύ εισαγωγικό, αλλά λογικό και αυτό. Επίσης φάνηκε και σε κανέναν άλλον εξαιρετικά μικρό σε διάρκεια??! Εννοώ, τη στάνταρ είχε προφανώς, αλλά φάνηκε στο ΤΣΑΦ να πέρασε.
Για τα μείον τώρα, ντάξει πέφτουν και μερικά παπατζιλίκια τηλεοπτικά, αλλά κατανοούμε, είναι σκόπιμα και δεν είναι σε ενοχλητικό βαθμό.
και αν υπαρξει διαρροη του 3ου;
αν θυμαμαι καλα και περσι ειχε γινει μια διαρροη, με το 7ο επεισοδιο. μαλλον δεν ειναι τυχαιο χαχαχαχ :lol:. δυσκολα να διαρρευσει κι αλλο τωρα.
Ωραιο αν και εισαγωγικο το πρωτο επεισοδιο.
Εχει γινει καταπληκτικο καστινγκ οσον αφορα τους
νεους χαρακτηρες ε.Δηλαδη αυτος ο Davos ειναι ακριβως
οπως τον φανταζοσουν.Και Stannis φοβερος και ολοι
βασικα.
Το οχυρο του Craster δεν ηταν πολυ μικρο ? Οχι οτι
φανταζομουν κανα Camelot αλλα νομιζω οτι επρεπε να
ειναι λιγο μεγαλυτερο.
Δεν ξέρω αν έχει ξαναποσταριστεί αλλά δεν μπορούσα να μην το ποσταρω:p :lol:
Βασικά δεν είναι οχυρό. Ένας μικρός οικισμός με το κυρίως οίκημα και διάφορα βοηθητικά. Στάνες, χοιροστάσια κτλ. Και μια απλή ξύλινη περίφραξη γύρω γύρω. Σαν φάρμα. Καλά το δείξανε:)
Mια χαρα το δειξανε απλα στο βιβλιο μου δημιουργηθηκε η εντυπωση
οτι ειναι λιγο πιο μεγαλο.Γενικα παντως πολυ ωραια τα νεα μερη.
Και Dragonstone ειδικα.
μπορεί κάποιος να δώσει λινκ για το 2 επεισόδιο γιατί δε το βρίσκω? thanx in advance!
περιμενε μεχρι αυριο να βγει κανονικα ρε συ
δεν έχω νόβα οπότε ούτως ή άλλως σπαμένο θα το δώ. αλλά για να είμαι ειλικρινής ,και να είχα, ένα από τα ελλατώματά μου είναι αυτό της ανυπονονησίας
ποσταρα το λινκ και οι mods το βγαλανε (φανταζομαι λογω νομιμοτητας). Παντως ειναι ευκολο να το βρεις στα γνωστα τορενταδικα…