μετά από 4 μέρες λιώσιμο είδα όλα τα μέχρι στιγμής επεισόδια κι έχω να δηλώσω ότι έχω κολλήσει άγρια
+1
Αυτο ακριβως. Απο ξημερωματα παρασκευης μεχρι σαββατο μεσημερι ειδα και τα 12 επεισοδια… Νομιζω οτι επρεπε να περιμενω να τελειωσει η 2η σεζον γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ8)
το καλό είναι ότι τα είδα χωρίς υπότιτλους, οπότε κάποιες πληροφορίες μου διαφύγαν και θα το ξαναδώ άλλη μια φορά με υπότιτλους για να τα πιάσω όλα
διαβαστα βιβλια ρε!!
αυτό μια ήτο μια κάποια λύση
edit:
μια γρήγορη απόρία: η σειρά θα πραγματέυεται όλα τα βιβλία? ή το game of thrones μόνο?
Η δεύτερη σεζόν είναι το δεύτερο βιβλίο ρε, game of thrones είναι ο τίτλος του πρώτου βιβλίου μόνο, αλλά θα το συνεχίσουν έτσι
και κάθε πότε βγαίνουν τα επεισόδια?? σεζόν/βιβλίο και εξάμηνο?
οι σεζονς μια καθε χρονο. τα βιβλια εχουνε βγει μεχρι το 5ο, ειναι στο συνολο 7.
η τριτη σεζον βεβαια δυσκολα θα ειναι ολο το 3ο βιβλιο, μαλλον θα σπασει.
επισοδια καθε δευετρα στα τορεντ μεχρι το τελος της σεζον καπου στις αρχες ιουνιου.
Μου τρεχουν ηδη τα σαλια:D πρεπει παντως να παρω τα βιβλια,δε μπορω να περιμενω μεχρι το 2016!
To καλύτερο που έχεις να κάνεις:wink: Θα καραγουστάρεις.
Εγώ σήμερα πήρα το Storm of Swords και το Dance with Dragons, θα τα ξεκινήσω μόλις τελειώσει η σεζόν και οι πανελλήνιες:D
το feast for crows δεν το πηρες?
Storm of swords! Ότι καλύτερο! Ξέχασες όμως ένα. Ενδιάμεσα υπάρχει και το A Feast for crows:p
Ξέρω μωρε, δεν το είχαν στα πάμπλικ εδώ οι μαλάκες, θα το πάρω απ’τα ίντερνετς.ποιο site έχει τις χαμηλότερες τιμές σ’αυτά;
Χθες ειδα το πρωτο επεισοδιο εγω. Ναι, ειμαι λιγο πισω :Ρ
Ενδιαφερον φαινεται παντως! Η παραγωγη βεβαια, φαινεται με την μια πως ειναι εξαιρετικη και εχει δωθει βαρος σε αυτη. Για να δουμε…
…μην μαραίνεσε…κιεγώ τώρα στις διακοπές, θα το ξεκινήσω:):!:
Ελληνικους υποτιτλους για S02ep02 καποιος σε πμ. Ευχαριστω. 8)
παίζει να διαρεύσει και το τρίτο ή θα περιμένουμε μεχρι την Δευτέρα?
Ε σαν πολλα θελουμε μου φαινεται.
Ωραιο και το δευτερο αν και ισως αυτοι που δεν εχουν διαβασει
τα βιβλια να χασουν λιγο το τοπι.
Θα το λεω συνεχεια.Φοβερο καστινγκ.
Στα νησια οι χαρακτηρες ειναι ακριβως οπως
τους φανταζομουν.Και τα εχουν φτιαξει και καταπληκτικα.
Γενικα δεν χορταινω να το βλεπω.