Oχι ακομα.
Πολλες αχρηστες και αχρειαστες σκηνες στα πρωτα 3 επεισοδια.
Πραγματικα χωρις λογο υπαρξης.Βαζουν εντελως αχρηστα πραγματα και δεν δειχνουν
καποια πολυ πιο ωραια.
Oχι ακομα.
Πολλες αχρηστες και αχρειαστες σκηνες στα πρωτα 3 επεισοδια.
Πραγματικα χωρις λογο υπαρξης.Βαζουν εντελως αχρηστα πραγματα και δεν δειχνουν
καποια πολυ πιο ωραια.
Εγω,μια φορα,που δεν εχω διαβασει τα βιβλια,εχω απολαυσει και τα 3 επεισοδια.Ουτε που καταλαβαινω πως περναει η ωρα.Καθε φορα νομιζω οτι εχω δει μονο κανα 10λεπτο.Οποτε ο,τι λετε το ακουω βερεσε!:p:p
Πώς τον λενε εκεινο τον τοξοτη που εσωσε τον Θίον?
[SPOILER]Δεν σου λέμε.[/SPOILER]
Barry αλλά κανονικά Simon
εεε ρε δες που φάγαμε σποιλερ με τον θιον απο το 5ο βιβλιο!!! #-o
Έρχομαι και εγώ ο άκυρος. Σήμερα είδα τα δύο πρώτα επεισόδια του Game of Thrones, της πρώτης σεζόν (πρώτη φορά που είχα επαφή με Got), επειδή με έπρηζε η δικιά μου. Δεν ενθουσιάστηκα 
Συνέχισε να βλέπεις. Οταν φτάσεις 7 - 8 και συνεχίζει να μη σ’αρέσει κόψτην.
Καλά ναι θα συνεχίσω σίγουρα, ε τα 10 πρώτα επεισόδια
Εγώ στο πρώτο είχα βαρεθεί πάρα πολύ. Στο δεύτερο άρχισα να μπαίνω στο κλίμα και μετά κάψιμο.
Εγώ και στο δεύτερο ψιλοβαρέθηκα η αλήθεια είναι. Αύριο θα δώ μάλλον το 3 και 4
η σειρά όσο πάει γίνεται και πιο αηδία. τραγικές σκηνές.
εδιτ: επειδή δεν είδα να σχολιάστηκε… the bear and the maiden fair???really??? τι υπέρτατη μαλακία είναι αυτή??? έτσι θα το κάνουν το τραγούδι??
Το τραγουδι ειναι οπως το τραγουδαει η Brotherhood without banners μεσα στο επεισοδειο, η γαμηστερη πανκ αποδοση στους τιτλους τελους ειναι προφανως διασκευη.
Γαμηστερο το επεισοδειο εξαιροντας τις σκηνες με Ποντ. Παιρνουμε μπρος σιγα σιγα.
Εχτές ξανάδα και τα 3 μαζί με τους φίλους μου που δεν τα είχαν δει και ούτε έχουν διαβάσει τα βιβλία και ψιλοξενέρωσανε όλοι. Πραγματικά νομίζω ότι η HBO κάνει μεγάλο λάθος με τον ρυθμό της σειράς και τις επιλογές των σκηνών. Χάνεται το ενδιαφέρον και το μομέντουμ. 3 ώρες είδαμε και δεν πρέπει να έδειξε συνολικά πάνω από δέκα λεπτά για κάθε σκηνικό. Καλά για την σκηνή πχ του Ποντ τι να πω. Ξέρουμε ποιος είναι ο Tyrion πια. Δεν χρειάζεται να προσθέτουν πιεσμένες επιτηδευμένες σκηνές. Και για τέλος όντως το τραγούδι στο τέλος με ξενέρωσε. Δεν κολλάει καθόλου στο ύφος της σειράς και ας μη με χαλάει σαν άκουσμα
αυτό ακριβώς.
έτσι όπως πάει θα γίνω hater πάντως. χθες όλη την ώρα έκραζα.
μα να κάνει γούτσου γούτσου στα μαγουλάκια τον στάννις???ΤΟΝ ΣΤΑΝΝΙΣ!!! ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΘΕΛΩ???
Ο ΣΤΑΝΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΜΩ, ΟΧΙ Ο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ!!!
ο συγγραφεας εχει καμια αναμειξη στη σειρα?
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς που έχετε διαβάσει τα βιβλία αλλά τα 3 πρώτα μια χαρά μου φάνηκαν. Πάει λίγο πιο αργά από ότι περίμενα βέβαια αλλά το ενδιαφέρον το κρατάει άνετα ενώ και πάλι ούτε καταλαβαίνεις πόσο γρήγορα περνάει 1 ώρα.
Πάντως περιμένω μεγάλο τζέρτζελο με τους undead ως το τέλος της σεζόν. Μόνο αυτό θα με απογοητεύσει κάπως αν δεν γίνει.
παραεχει.αλλα μπρος στα καλη (φραγκα) τι ναι ο πονος (σοδομισμος του βιβλιου).