House Of The Dragon [GoT thread]

o Keyser Soze ειναι ο Kevin Spacey, στο Mystic river δολοφονος ειναι ο αλαλος αδερφος του γκομενου της κορης του Σον Πεν, στο jacobs ladder ο Τιμ Ρομπινς ειναι πεθαμενος, στο sixth sense ο Μπρους Γουιλις ειναι πεθαμενος, στο Oldboy ο τυπας ειναι ο πατερας της αλλης, στο Orphan το μαλακιστηρι ειναι στη πραγματικοτητα 30+ χρονων μανιακη, στο Prestige ο Bale εχε διδυμο αδερφο, στο Angel Heart o Μικι Ρουρκ ειναι ο Τζονι Φειβοριτ που πουλησε τη ψυχη του στο διαβολο, στο Arlington road ο Τιμ Ρομπινς ειναι τρομοκρατης

Στα παθη του χριστου ο τζηζους ειναι στη πραγματικοτητα ο τζιμ καβιζιελ.

πουτσες

Το συγκεκριμένο thread έχει καταντήσει να ειναι η εκδίκηση των nerds με σάρκα και οστά…

+100000000000000000000000000000000000000
Αντε να παιξουν με τα τουβλακια τους τωρα!

Τα τουβλακια μου γαμανε.
Και ο τυριον πηγαινει στο τοιχος εξορισμενος και μαλλον,δεν εχει συμβει ακομα αλλα ολα αυτο δειχνουν,θα γινει αρχοντας διοικητης.

Nerds rules,πηγαιντε παιχτε κολλεγιακο rugby τωρα γατακια.

Εισαι τρομπας ε? Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Φίλε Εlric αν ισχύουν αυτά που λες, μάλλον θα πρέπει κάποια στιγμή σύντομα να αρχίσεις να συναναστρέφεσαι και με καμία γυναίκα…
Κατά τα άλλα, οκ το έκανες το κομμάτι σου, είσαι μάγκας. NOT.

Δε τελειωσα ακομα.

γαμάνε τα σπόηλερ. γενικευμένος παιχνιδοπόλεμος :stuck_out_tongue:

ρε αυτο που λεει ο elirc ετσι κι αλλιως δεν ισχυει. τρολαρει, αμεσως ψαρωσατε ολοι σας. :lol:
αλλα οντως εχει γαμηθει το θρεντ. αντε παιδες, οτι εχει να ακνει με βιβλιο μονο στο αντιστοιχο θρεντ. εδω μονο σειρα. λιγο σεβασμος και τελος ολα.

μαλακα αμα ισχυε αυτο θα ετρωγα μεγαλη φρικη.

το προβλημα μου ειναι οτι αυτο εδω ειναι ενα θρεντ που υπαρχει για να πουμε τη μαλακια μας κ να σχολιασουμε ξερωγω τη σειρα κ τελικα ειναι γεματο απο τυπαδες που λενε “μην κανετε σποιλζ ρε μαλακες” και αλλους που λενε “μα δεν εχει σημασια, ας κανουν σποιλζ”. Και γινεται αυτη η συζητηση ξανα και ξανα και ξανα με αποτελεσμα ενα επικο ντεζαβου.

http://www.sport-fm.gr/article/Game-Of-Thrones-den-metaniwsa-gia-ton-‘’matwmeno-gamo’’/680056

GRR Martin Watches Fans Reaction to S03E09

Μαλακια, το βιντεο του κοντοπιδη επρεπε να του δειξει

:lol2: εχω λιωσει με τις τελευταιες σελιδες…

[SPOILER]αργησα να το δω κ οι ψιθυροι που ακουγονταν εδω κ εκει οτι πεθαινουν καμποσοι με υποψιασαν ρε γαμωτο για το φιναλε, σε φαση που μετα σκεφτομουν οτι κ λιγοι πεθαναν…:stuck_out_tongue: γαμω τα mainstream!!![/SPOILER]

Spoilers παντού γαμώ την τρέλα μου
Bolton τανασγιέ

[SPOILER]

[/SPOILER]

GIFακι spoileria

καλά τον λέει ο κοντοπίδης…baby elephant