House Of The Dragon [GoT thread]

δεν ξερω αν το ειχε ποσταρει κανεις, αλλα εδω ειναι ενα βιντεο με ολες τις κομενες σκηνες της 2ης σεζον…

φοβαμαι να το δω.

αν καποιος τολμαει ας μου πει ποσο χαρντκορ ειναι τα σποιλερ που λεει.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΠΟΙΛΕΡ ΤΟ ΛΙΝΚ -προειδοποιησα-

τίποτα δεν λέει. χαβαλέ κανει.

Jaime Lannister forms KingSlayer…the first heavy metal band of westeros!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εμενα μου αρεσει οτι πεταει και 2-3 Χοντορ στο ασχετο!:lol::lol:

εντάξει Δανός είναι ο ηθοποιός που κάνει τον jaime lannister.λογικό να θέλει να παίξει μέταλ.

χαχαχα, σωστο. πεθανα με το συγκεκριμενο παντως.:lol::lol:

:lol::lol::lol:

kingslayer :’)

:lol2::lol2::lol2:

[SPOILER]
καλό για φινάλε το τελευταίο αν και γενικά έκαναν μεγάλα χρονικά άλματα με αποτέλεσμα να ξεπετάνε κάποια πράγματα. Είδαμε και Young Wolf τελικά. Έφαγε και το βέλος στο πόδι ο Σνόου (φαγωθήκατε) απλά το έκαναν πιο “τηλεοπτικό” αλλά κυρίως

[SPOILER][SIZE=“5”]ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΑΡΥΑ!! :D[/SIZE][/SPOILER]

α, και κάτι ακόμα

[SPOILER][/SPOILER]

[/SPOILER]

Oλα τα λεφτα στο επεισοδιο ηταν

α) ο διαλογος Τζοφρι - Ταιγουιν - Τιριον

+

β) η μεγαλη αποκαλυψη (για οσους δεν εχουν διαβασει τα βιβλια) οτι ο Ραμσι ειναι το μπασταρδο του Μπολτον

κατα τ αλλα ενα καπως διεκπαιρεωτικο επεισοδιο οπως συνεβη και με τ αντιστοιχα τελευταια επεισοδια των αλλων δυο κυκλων.

Αναμενομενο το να μην καλυφθει ολοκληρο το τριτο βιβλιο σ αυτη τη σεζον κι ετσι οπως το πανε λοου λοου βλεπω τουλαχιστον τη μιση επομενη σεζον να αφιερωνεται σ αυτο.

Καλό αλλά

[SPOILER]θα προτιμούσα να τέλειωνε με cliffhanger.
[/SPOILER]

Αντε τώρα πάλι να περιμένουμε τόσο καιρό.
Δυνατή σεζόν και αυτή, αλλά αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά στο 9ο επεισόδιο θα ήταν η πιο αδύναμη για μένα.

Καλισι και τα μυαλά στα κάγκελα.

[SPOILER]Όχι εμένα μου άρεσε που δεν τελείωσε με cliffhanger είναι κουραστικό να τελειώνουν συνεχώς έτσι. [/SPOILER]

Γενικά νομίζω πως για όσους σαν και εμένα δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία η σεζόν ήταν πολύ καλή. Εδώ μέσα βλέπω απογοήτευση από όσους τα διάβασαν πάντως και αυτό μάλλον θα με αποτρέψει από το να ασχοληθώ με τα βιβλία μέχρι την ολοκλήρωση της σειράς.

Και εμένα, που έχω διαβάσει τα βιβλία, μια χαρά μου φάνηκε. Πολύ καλύτερη από την δεύτερη σίγουρα. Είχε 3-4 επεισόδια που ήταν εξαιρετικά (3,4,5,9). Ναι, λογικό να υπάρχουν διαφορές με τα βιβλία αλλά νταξ’ πρέπει και εμεις να το χωνέψουμε ότι ΔΕΝ γίνεται να είναι ίδιο. Κάποιες αλλαγές μάλιστα είχαν και μεγάλο ενδιαφέρον (και ίσως και σπόιλερ για τους αναγνώστες) όπως η παρουσία της Ταλίσα στο Red Wedding ή “απαγωγή” του Gendry. Επίσης, το καστινγκ στους νέους χαρακτήρες ήταν αρκετά πετυχημένο και ειδικότερα τα αδέρφια Reed, ο Ramsey και ο Tormund Ginatsbane (μονο ο Ντααριο ίσως να ξύνισε λίγο)

Διεκπεραιωτικό όντως. Κάπως αδύναμο. Όπως και στα βιβλία έτσι και στην σειρά βαριέμαι Khaleesi:p…επίσης γνωρίζει κανείς από όσους έχουν διαβάσει τα βιβλία αν θα εμφανιστεί ο Coldhands? Miss him :frowning:

[SPOILER]Είδαμε τα κοράκια του στο επεισόδιο με τον Σαμ που έσφαξε τον White Walker. Λογικά θα τον δούμε στην επόμενη σεζόν :wink:[/SPOILER]

Ποιος τον γαμαει τον Coldhands? Τεράστια βλακεία που δεν τέλειωσαν το επεισόδιο με [SPOILER]Lady Stoneheart[/SPOILER]. Θα ταίριαζε και θεματικά με τον τίτλο “Mhysa”, και θα μπορούσαν να συμπεριλάβουν και την τρομερή ατάκα του Beric [SPOILER]“Are you my mother, Thoros?”[/SPOILER].

Βάλε μόνο ότι πρόκειται για σπόιλερ από το βιβλίο γιατί θα αρχίσουμε παλι τα ίδια :stuck_out_tongue:

Elfstone έχεις απόλυτο δίκιο. [SPOILER]Απορώ πως την ξέχασα. Μεγάλη βλακεία. Θα μπορούσε να κλείσει πολύ πιο δυνατά ο κύκλος[/SPOILER]