House Of The Dragon [GoT thread]

Αφού τελείωσε, ξεκίνησα κι εγώ (κλασική ανώμαλη-δενμπορωναπεριμενωμιαβδομαδαγιακαθεεπεισοδιο) αισίως τη σεζον. Τα πρώτα 5 so far και

[SPOILER]1. Είχα ξεχάσει το πόσο ΚΑΥΛΑ είναι αυτή η αίσθηση όταν σκάνε οι τίτλοι αρχής με τη μουσική και τα sigils κτλ. Ανατριχίλα.
2. Σα να πάνε τα κουρέλια στον Jaime. ;p Επίσης σα να τον συμπάθησα. Ααααργκ.
3. Η σκηνή με τους Unsullied και τον δράκο και το μακελειό… οκ… ΕΠΟΣ. Αγαπώ όλο και περισσότερο την ήδη τέρμα πολυαγαπημένη μου Daenerys.
4. Στο 9 από,τι κατάλαβα έχει Red Wedding ε? Oκ, θα το υποστούμε και αυτό. Τουλάχιστον είμαι προετοιμασμένη. Και όχι επειδή έχω διαβάσει τα βιβλία (έχω σταματήσει κάπου στο… ενάμισο ;p), αλλά επειδή σποιλεριάστηκα like a baws μετά από πολλές ώρες νερντουλιάσματος σε τούτην εδώ την [I]ομορφιά (κλικ)[/I]
5. Θα ήθελα έναν πιο mischievous Tyrion ίσως. Δεν έχει να λέει βέβαια, πάντα λατρείας. Και οκ, κλασικά, το κεφάλι του Tywin on a spike.[/SPOILER]
Αυτά, πάω να δω και το 6ο για να πέσω. Φύτρωσα λέμε.

Μονο Jaime απο δω και περα. :trombone:

Τελος σεζον α λα δαλιανιδη,με καλησι-βουγιουκλο να τραγουδαει “ειναι το στρωμα μου μονο” :’)

ε χρονικα δεν ταιριαζει, παει για του χρονου αυτο που λες.
εμενα μου αρεσε το επεισοδιο και ας μην τελειωσε θεαματικα, εχει μπει το νερο στο αυλακι για ολα τα μετωπα. το χειροτερο τωρα ειναι αυτο που λεμε ΥΠΟΜΟΝΗ 10 μηνες…:frowning:

Επισης συνεχιζουν να κρατακρεουργουν στανις. Το χουν γαμησει εντελως το στορυ του[-X

Μπορεις να μου πεις πως ειναι κανονικα ηα φαση του σταννις στο βιβλιο? γιατι εχω ακουσει απο πολλους οτι ειναι γενικα πιο γαματος ξερωγω αλλα χωρις κατι πιο συγκεκριμενο.

ΡΕ, ΡΕ, ΡΕ!!! 8ο επεισόδιο και ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

[SPOILER][SPOILER]

[/SPOILER]
Σουιτ μαδερ οβ κραιστ, τι πλάσμα ειν τούτο?!!![/SPOILER]

ασπαζεσαι καλισι βλεπω…

Κατεξοχήν. Άσε που της δίνουν όλα τα μανάρια.

Καλό, αλλά σαν τη μαεστρία και την τρέλα του ΝταΒίντσι, τίποτα…

Ε όχι κιόλας δα! Τειναυτά! Μπράβο ρόκιν:!: Μαράκι Τζέην στη γραμμή:!:

Αυτός εντωμεταξύ άνετα θα μπορούσε να είναι σε κάστινγκ για βαμπιροταινίες για 15χρονα. Είναι βαμπιρόμουτρο.

Είναι τρομερό πως ωραιοποιείτε και μαγνητίζεστε από την γλίτσα…:stuck_out_tongue:

Ελρικ χρυσόστομε. Και για τον Στάνις και για το τελείωμα με Καλήσι. Και μια ερώτηση που συνδυάζει αναγκαστικά βιβλίο με την σειρά. [SPOILER]Ρε παιδιά επειδή δεν θυμάμαι να γίνεται αυτό στα βιβλία. Έχω κ μνήμη χάλι οπότε μπορεί να λέω και μπαρούφες. Φεύγει ποτέ η Ασα για να σώσει Theon? Mήπως ήταν σκηνή προπομπός του τι γίνεται στα βιβλία? [/SPOILER]

spoiler από 4ο-5ο βιβλίο

[SPOILER]

[B]A Feast for Crows[/B]
Asha informs Rodrik Harlaw she had searched for Theon at Winterfell after it was sacked but was unable to identify him amongst the bodies. She returns to the isles after Balon’s death to claim the Seastone Chair. With the proposal to make peace with the mainland in exchange for land, she achieves a surprising amount of support at the kingsmoot, but the crowd ultimately favors Euron. She departs again shortly thereafter, her plans unclear.

[B]A Dance with Dragons[/B]
Asha returns to Deepwood Motte following the kingsmoot. She learns that her uncle Euron has married her to Erik Anvilbreaker while she fled using a seal to represent her at the wedding. Asha curses this but admires Euron’s cunning: this move prevents Asha from offering a marriage to another lord and winning his support.
The ironborn at Deepwood Motte dwindle and begin to starve before being overtaken by King Stannis?s army in an attempt to flee back to their ships.[7] Asha is taken captive and continues with Stannis?s host toward Winterfell. A snow storm sets in during their march, however, and the army slows to a halt approximately three days ride from Winterfell, with few provisions left.[8] Many of Stannis?s men call for Asha to be sacrificed to R’hllor in an attempt to thwart the snows. It is there, freezing and starving, that they are met by Tycho Nestoris of the Iron Bank of Braavos and Theon, escaped from Winterfell. With this meeting, the siblings roles are reversed, with Theon recognizing Asha and Asha not ecognizing Theon

[/SPOILER]

Απαξιώ να απαντήσω στα άνωθεν. :stuck_out_tongue:

Επίσης αυτό που μέσα σε όλα σκοτώνονται ΚΑΙ οι λύκοι πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. :frowning:

Καλά λέω για την μνήμη μου. Πρέπει να ξαναδιαβάσω το 5ο βιβλίο στάνταρ.

Οι λύκοι μωρέ είναι άρρηκτα δεμένοι με τους Σταρκς. Σε μεταφυσικό βαθμό απ ότι φαίνεται. Κρίμα όντως.

Ρε γαμώτο πάντως πραγματικά πολύ ξενέρωτο το τέλος με την Ντενέρυς. Υπολόγιζα τον χρόνο να δω μπας και τελικά δεν ήταν η τελική σκηνή. Δεν πολυπαλεύεται η τύπισσα ούτε στα βιβλία ούτε με το πως την σκηνοθετούν εδώ, Βουγιουκλάκη indeed, και ας υποστηρίζω τον αγώνα της για απελευθέρωση των αδυνάτων :p.

η Ντενέρυς παραμένει έτσι σαν χαρακτήρας ή μόλις μεγαλώσουν οι δράκοι τα γράφει όλα στα @@ της και απλά αρχίζει να καίει τα πάντα?

Εγώ την πάω την Καλίσι. έχει κάτι από Ανδρέα στα 80ς μέσα της

δεν έχει μπάτσους με δόρατα στην 2η φώτο.

ο Ανδρέας ήταν οικείος από την αρχή. το υπόλοιπο είναι ίδιο όμως