το ειδε κανεις ?
εμενα μ’αρεσε
αυτο το μηνυμα το γραφω καθως τοχω ηδη και παιζει και το βαρεθηκα καπως και ναι
Αρκετά καλό και αυτό το επισόδειο. Highlight ο celebrity που είναι παντού!!!
πολυ καλο ^^
Θέλω να καταγγείλω και να διαμαρτυρηθώ εντόνως για τη συμπεριφορά του χρήστη Λουπέν, ο οποίος όταν έμαθε ότι έχω φάει προσφάτως κόλλημα με τη σειρά και έχω δει μέσα σε μια βδομάδα τους πρώτους κύκλους προέβη σε προσωπική επίθεση, και επίσης αποκάλεσε τη σειρά “μία από τις χειρότερες αμερικανιές έβερ” και τον Τεντ “πουστάρα, μα να ψάχνει την αληθινή αγάπη, χαχαχα” κτλ. Τον παραδίδω στη δημόσια χλεύη του φόρουμ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΤΟ ΧΑΟΥ ΑΪ ΜΕΤ ΓΙΟΡ ΜΑΔΑ ΓΑΜΑΕΙ ΡΕ.
Βασικά η αλήθεια βρίσκεται σ’ αυτό το ποστ.
οι δυο τελευταίοι (5ος 6ος οσα εχουν βγει τελος πάντων) ειναι απογοητευτικοί…:?
όπως το ιδιο και με το big bang και ας μην συμφωνεί σχεδον κάνεις…
δεν ξερω με εχουν κουράσει πολυ…
τα ίδια και τα ίδια
Γρακχο εγω ειμαι μαζι σου ρεε,κατω η χουντα που θελει τον Τεντ να μας γνωριζει την γυναικα του πριν τον 29ο κυκλο!!!
Παντως συμφωνω 100% με νομιστερακι!και εγω σε 3 βδομαδες τα δα μεχρι και τον 5ο…τωρα απο περσυ που τα παρακολουθω ενα ενα η αληθεια εινια πως εχω ξενερωσει λιγο ΑΛΛΑ στηριζουμε και αγαπαμε Barney Stinson till the end…
4 μερες…3σεζον:-s:|
Συναδέλφισσα!
Εγώ συμφωνώ μαζί σου, στην αρχή τα big-bang και how i met your mother είχαν την φάση τους, όμως στις προηγούμενες 2 σεζόν ήταν παν-μέτριες και οι δύο σειρές, και FULL επαναλαμβανόμενες. Ευτυχώς τουλάχιστον το big-bang στα πρώτα επεισόδια της σεζόν αυτής που άρχισε πριν 1 μήνα τα πάει αρκετά καλύτερα.
:lol3::lol3::lol3::lol3:
πινκς μονο για το ακσλ μπασιν!
Καυλιτσα αναρχα Καμερον,γουσταρω.
Κατα ταλλα,πολυ πρωτοτυπο το θεμα του επεισοδιου,η μουνοδουλεία του τεντ,ΠΩΠΩ.
αυτα ακριβως που γραφει ο θεριος, αντε ωρα να βγαλουν τη μανα να τελειωνουμε, να αποκτησει καποιο ενδιαφερον ρε αδερφε, γιατι πλεον οι διαλογοι δεν τους βγαινουν
αν και
[SPOILER]
Jennifer Morrison
How I Met Your Mother Zoey Van Smoot Recurring; Possibly Regular Role (2010-)[/SPOILER]
Πολυ μ’αρεσε το 6
[B][SIZE=“6”]ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΡΑ[/SIZE][/B]
εχω και καλο μουντ βεβαια σημερα…αλλα εριξα πολυ γελιο!!τοπ απο αυτα των 2 τελευταιων σεζον
για μενα το τοπ οφ δε τοπ επισοδειο του χαου αι μετ γιορ μαδερ ειναι στον πεμπτο κυκλο
[SPOILER]το πλέιμπουκ[/SPOILER]
Ρε, έχω μια απορία. Εσείς που λέτε ότι η σειρά είναι για τον πούτσο, γκέη, σκουπίδι κτλ. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που συνεχίζετε να τη βλέπετε; :-k
Ωραίο ήταν!!!