ναι το καινουργιο αξιζε αρκετα… γενικα πιστευω οτι η σειρα εχει καλυτερεψει απ την 5η σαιζον…
υπαρχει η απαντηση οτι αφου την ξεκινησαν θα την δουνε μεχρι τελους. οτι καναμε και στο λοστ, που εξελιχθηκε σε χειροτερη σειρα εβερ. μονο που εδω θα υπαρχει ενα σοβαρο τελος, που ξερουμε απο πριν οτι θα ειναι και χαππυ εντ. η αληθεια ειναι οτι καποια επεισοδια της 6ης σιζον ειναι ψιλοβαρετα, για τις προηγουμενες δεν το συζητω καν. πηγαιντε δειτε φιλαρακια και αφηστε μας.
να διαβασει το παραπανω ποστ-ΑΛΗΘΕΙΑ του θεριον ο νομιστερακι που νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα της καλης κωμωδιας απο τα @@ και μιλαει σαν awake (αλλα με χειροτερο γουστο κ κριτηριο )
νομιστερακι στο σχολειο πρεπει να επεφτε πολυ σφαλιαρα στο σβερκο σου για να βλεπεις τωρα το μαδερ με τοση θερμη (nomisteraki mode off)
ποιος καθοριζει το γουστο φιλε awake; γιατι αν το κανεις εσυ, εγω που ειμαι στη βαρκα θα πνιγω. και μην μου δειχνεις ποστς απ’το θρεντ τα εχω διαβασει προ πολλου. επισης στο σχολειο δεν ετρωγα σφαλιαρες γιατι ειχα ξαδερφο ενα χρονο μεγαλυτερο και γεροδεμενο, δηλαδη ο ΝΤΑΗΣ του σχολειου με αποτελεσμα να με γλυφουν κι εμενα. και τελος ειμαι χωρισμενος ρε παιδι μου και ψαχνω σαν τον τεντ κι εγω τη φανταστικη νομιστερενια που θα γινει η μανα των παιδιων μου και θα τους λεω αργοτερα πως τη γνωρισα και αυτα θα βαριουνται και θα εκπλησονται που “ετρωγα σαντουιτς” στο κολλεγιο.
δε τσιμπας ομως κ απαντας πολιτισμενα κ με χαλας
(σοβαρα , επειδη εισαι τυπος ‘καμμενος’ δες σε παρακαλω το αρρεστεντ κ ασε τους διθυραμβους για σειρες-αμερικανιες)
επισης, κ εγω παιδι χωρισμενων γονιων ειμαι κ εγω ψαχνω την φανταστικη αγουεικενια κλπ κλπ
αλλα το μαδερ δεν το βλεπω ουτε κ αν μου κανουν ενεση με gay dna 8)
υγ : δλδ τωρα που δεν εισαι κολλητος με τον ξαδερφο , εχεις γινει μωβ απτη σφαλιαρα ? 8O8O8O
mon dieu !!!
Μπα αν δεις τους κολλητους του στην Πατρα θα αλλαξεις πεζοδρομιο
κατσε να μαντεψω…
[SPOILER][/SPOILER]
Ναι, αλλά όλος αυτός ο διάλογος δεν έχει [B]καμία[/B] σχέση με τη σειρά. please stop the spam. Αν ήθελα να ψάξω κάποια άλλη σειρά, ΔΕ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΛΕΠΩ. Ευχαριστώ.
ΥΓ. Δεν έχει ξεκινήσει άσχημα το φετινό how i met your mother, αλλά περιμένω ακόμη βελτίωση.
Πολύ καλό το σημερινό επεισόδιο. Έληξε και είχα μείνει με ένα μεγάλο χαμόγελο. Άντε μπας και επανέλθει η σειρά στα στάνταρ που μας είχε συνηθίσει
η γνώμη μου είναι ότι το how i met your mother γαμάει!!!
και εγώ προσφάτως έφαγα κόλλημα.
[SPOILER]στηρίζουμε barney stinson.θεάρας!!![/SPOILER]
για μενα το τελευταιο ηταν χαλια και δεν ειμαι απο αυτους που βριζουν την σειρα ,τα προηγουμενα μου αρεσαν
[SPOILER]δεν ξερω τι συμβαινει, παντως ξεχνανε τι εχουν κανει στα προηγουμενα επισοδεια,ειναι δευτερη φορα που κανουν αστειο με τον συναγερμο,
δυο φορες ειπαν το αστειο "δεν μετακομιζαν,κλεβαν σπιτι"
και στο επισοδειο αριβερντερτσι φιερο ο μπαρνι δεν ηξερε να οδηγαει,ενω στον τεταρτο κυκλο ετρεχε για να φαει προστιμο
στο επισοδειο μου αρεσε ο ραντι μονο,και ηταν εμφανης η απουσια του μπαρνευ
[/SPOILER]
[SPOILER]Μόνο εγώ υποψιάζομαι οτι η Κάμερον είναι η μάνα;[/SPOILER]
τελειο το επισοδειο γελασα παρα πολυ
[SPOILER]για να ειναι η μανα δεν θα επρεπε να ηταν και στην ταξη που μπηκε ο τεντ καταλαθος ? ? ?[/SPOILER]
Ιδεα μου ή ειχαμε τον πιο αστειο Τεντ-οσο μπορει να ειναι ο Τεντ- μεχρι
στιγμης ?
Αρκετο γελιο το επεισοδιο.Και η κοντρα Μπαρνεη-Ρομπιν αλλα και οι
περισσοτερες αντιδρασεις του Τεντ μεσα στο Μουσειο.
και για το σποηλερ
[SPOILER]δεν νομιζω γιατι την λεει με το ονομα της και οχι μανα/μαμα/μητερα[/SPOILER]
εντάξει καλα παει η σειρα…
[SPOILER]
πιστεύω κανει μπαμ οτι αυτη ειναι…
[/SPOILER]
[SPOILER]highlight του επισοδειου εκει που ο μπαρνευ ελεγε ολους τους τροπους αποχωρησης
λογικα στον γαμο που θα ειναι κουμπαρος ο τεντ θα γνωρισει και την μαμα συμφωνα με το 6.01[/SPOILER]
Μέτριο επεισόδιο, έκοψε το σερί καλών επεισοδίων, και ξαναγύρισε στην κατάντια της προηγούμενης σεζόν.
Μια χαρά ήτανε.
Beavers!
Για μένα έχει κουράσει η κατάσταση… Ομολογώ όμως ότι στο τελευτάιο γέλασα αρκετά στα βιντεάκια με τη Ρόμπιν…
[SPOILER]2 Beavers are better than one :lol::lol:
Εμένα μου άρεσε αυτο το επεισόδιο, έπαιζε και η Nicole Scherzinger:naughty::naughty:[/SPOILER]