How I Met Your Mother

καλό επεισόδιο.είχε γέλιο με τα γουνάκια.

Χερλυ

πολυ γελιο το επισοδειο

[SPOILER]αυτος απο το λοστ που λεει τους αριθμους και μετα λεει ημουν και εγω στο νησι

ο φουρνος του μπαρνευ

ολα πολυ ωραια αλλα εχω μια απορια

ο τεντ δεν ξυπνησε απο την φασαρια που κανανε οι αλλοι ?[/SPOILER]

Φουρνος ηταν!

[SPOILER]πολυ πλακα ειχε το επισοδειο

εκει με τον καπετανιο που αρχισε να φωναζει σωστε με
ολη η ιστορια μπαρνευ λιλι
οι πειρατες
κ.α[/SPOILER]

το ειδε κανεις ?
εμενα μ’αρεσε

[SPOILER]και αυτο με το countdown απο το 50 στο 1 γιατι εγινε ?[/SPOILER]

Το είδα εγώ. Σε γενικές γραμμές καλό ήταν.

[SPOILER]Με χάλασε λίγο από το σημείο που ο Μάρσαλ πηγαίνει στο μπάνιο για να τραβήξει μαλακία και μετά. Πριν γάμαγε. Και ρισπεκτ στις ατάκες του Μπάρνυ. Επίσης πιστεύω ότι με το θάνατο του πατέρα του Μάρσαλ θα πάει πίσω αυτή η γνωριμία με τη μάνα.[/SPOILER]

Η σειρά για τα γούστα μου πρέπει να πάει κάπως έτσι: στο τέλος αυτής της σεζόν ο Τεντ γνωρίζει τη μάνα και μετά για 1 άντε 2 σεζόν δείχνει πως τα πάνε. Για παραπάνω δεν είναι.

Το ανακάλυψα σήμερα, μέχρι αύριο θα έχω καθαρίσει με την 1η σεζόν.
Γελάω χαζά, πολύ :roll:

(edit) s02e07, στο 07.50, τύπος με μπλούζα converge στο background \μ/

Θα αργήσουμε πολύ να γνωρίσουμε τη μάνα μετά το σημερινό:(

[SPOILER]Εκτός αν η Zoe είναι η μάνα[/SPOILER]

[SPOILER]ε ναι ρε η ζοι ειναι η γυναικα,εννοειται!εδω και μηνες το καταλαβα:)[/SPOILER]

[SPOILER]λετε βλακειες ,θα δω το σημερινο και θα σας πω μετα γιατι[/SPOILER]

@ StellaHoshi

[SPOILER]Το χω πει μήνες πριν αλλά σε κάποια σημεία δεν κολλάει καθόλου καλά να είναι αυτή η μάνα[/SPOILER]

οποιος βρει υποτιτλους ας στειλει πμ

[SPOILER]δεν ειναι η ζόι η μανα γιατι καταρχην την αποκαλει ζόι,επισης στο πρωτο επισοδειο ειχε πει οτι την μανα την γνωρισε στην εκκλησια (που μαλλον θα παντρεψει εκεινον τον φιλο του ) .ακομα οταν τα ειχε με την στελλα ειχε πει οτι αν ηταν η στελλα η μανα,τοτε τα παιδια θα ηταν ξανθα. (νομιζω ειχα κι αλλο στοιχειο αλλα δεν θυμαμαι τωρα)[/SPOILER]

"δεν ειναι η ζόι η μανα γιατι καταρχην την αποκαλει ζόι"
τι εννοεις;:-k

στα παιδια του μιλαει ,δεν ειναι περιεργο να τους λεει "και τοτε η ζοι εκανε αυτο " αντι να λεει “και τοτε η μανα σας …” ???

Επισης,η μανα ηταν στην αιθουσα την πρωτη φορα που εκανε μαθημα,το ειπε ο ιδιος.Αρα ειναι καποια μαθητρια του.
Και επισης η μανα ειναι συγκατοικος της μαθητριας του που πηδουσε (ρεητσελ μπιλσον θεα \m/).
και εχει και μια κιτρινη ομπρελα.

ειμαι ντετεκτιβ.

δεν το πηγα τοσο μακρυα ρε συ!ισα-ισα, αν τελικα ΕΙΝΑΙ οντως αυτη,και δεν την ελεγε με το ονομα της θα το καταλαβαιναμε ολοι!τεσπα!

Ναι τα θυμαμαι ολα αυτα!Απλα θυμαμαι οτι οταν την πρωτοεδειξε την ζόι του ηρθε φλασια μια σκηνη απο το σπιτι της συγκατοικου (αλλα δεν θυμαμαι γτ):-s

Λοιπόν για να μη λέτε βλακείες

[SPOILER]η μάνα είναι εκείνη που σκουντάει κατά λάθος σ’ εκείνο το μπαρ

http://blog.timesunion.com/television/how-i-met-your-mother-mrs-mosby-revealed/1533/[/SPOILER]

τα τελευταία παντως ειναι απογοητευτικά…

οχι απαραιτητα,αυτο που ποσταρες ειναι υποθεση καποιου.λεει ηταν ετ δατ παρτυ,αλλα δεν λεει την σκουντηξα ετ δατ παρτυ.

αυτα που λεω ΕΓΩ τα εχει πει ο τεντυ μπεαρ.

αρα κερδισα.\m/