How I Met Your Mother

Προφανώς και είναι υπόθεση ρε μπουγάτσα, απλά εγώ την υιοθετώ.

Δεν εχει γερες βασεις το επιχειρημα σου.Ακομα κερδιζω \m/

γαιε κι εγω την θυμαμαι αυτη τη σκηνη και ειχα σκεφτει οτι μπορει να ειναι η μανα αλλα δεν ξερω :-k
τεσπα θα σταματησω να το σκεφτομαι,στο τελος θα το μαθουμε ολοι ουτως η αλλως!

[SPOILER]Σωστο,δεν ειιναι η ζοη.Ειχε πει οτι ειναι μεσα στην ταξη,αλλα σε αυτη που μπηκε καταλαθος την πρωτη φορα[/SPOILER]

γιατί απλά δεν χαλαρώνετε να το απολαύσετε και να δείτε και στο τέλος ποιά θα είναι η Mrs Μosby?

συμφωνω

εμενα δεν με νοιαζει καθολου ποια θα ειναι και ποτε θα την δειξουν

Ε ναι :stuck_out_tongue:
Απλα ανεφερθηκα στη μανα επειδη ειπαν κατι τα παιδια :smiley:
Ουτε εμενα με νοιαζει, αφου περναω καλα 8)

Καινουργια δεδομενα στο νεο επεισοδιο.[SPOILER]Λετε ο μπαρνει να παντρευτει την νορα ???wtf?[/SPOILER]
Μετριο και αυτο.Πλεον ο μονος λογος που το βλεπω ειναι για να δω ποια στο $$^%% ειναι η μανα.Νομιζω αρκετοι εχουν φθασει σε αυτο το σημειο.

ειχαν πει οτι θα ειχε το πολυ 8 κυκλους αρα αφου λετε οτι το ανανεωσαν για αλλες 2 σαιζον μαλλον θα το εξαντλησουν εκει! σε αυτο το κυκλο αμφιβαλλω αν θα γινει κατι διαφορετικο εκτος απ το λετζενταντυ και ισως ο υποτιθεμενος γαμος καποιου :stuck_out_tongue:

παντως στο ουικιπιντια γραφει 24 επισοδεια εισαι σιγουρος οτι τελειωνει με το επομενο;

στο imdb λεει 24 και στο 21 εχει και τιτλο The Perfect Cocktail

στο wiki το ειδα κ εγω ρε σεις

ναι απλα μαλλον δεν τα χουν βγαλει ακομα τα καινουργια μετα το 19… :slight_smile:

μπορει να λεει γι αυτα που εχουν γυριστει μονο
ή αυτα που ξερουμε ποτε θα παιξουν

αν δεν ελεγε τιτλο για το 21 στο imdb θα υπηρχαν περισσοτερες πιθανοτητες γι’αυτο που λες
αλλα δεν πιστευω

παρεμιπτωντως μπηκα στο ιμδβ και

[SPOILER]ο πατερας του μπαρνευ[SPOILER]http://www.imdb.com/media/rm834648832/tt1795961[/SPOILER][/SPOILER]

ναι το ηξερα αυτο
παντως στο ντεξτερ ηταν αρκετα κριπι

Καλουτσικο το Legendaddy :slight_smile:

ε ναι καπως ετσι δεν με ενθουσιασε ειναι η αληθεια…

χαβαλε ειχε,εγω γελασα.

και βασικα ο σιριαλ κιλλερ του ντεξτερ ξαφνικα τζουτζουκος φλωρος,ειναι λιγο καπως.

Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί αλλά γαμάτη σκηνή είναι στην 1η season episode 17 (live among the gorillas) που τραγουδάει ο Barney στο καραόκε ACDC - Dirty deeds done dirt cheap!!

ο barney ο γυναικοκατακτητης στην πραγματικη ζωη ειναι γκευ ,σουρεαλισμος 8)