How I Met Your Mother

papardela τα μάτια σου δεν έγιναν τετράγωνα?

σιγα ρε παιδια, καλοκαιρι ειναι
και γω εχω κανει αναλογους μαραθωνιους

τι τετραγωνα,ζαλη λεμε…εβλεπα και παραλληλα 3 και 4 σεζον wildboyz :stuck_out_tongue:

2 επεισοδια μας περιμενουν απο σημερα !

ελληνικους υποτιτλους δεν εχει αξιωθει κανεις να κανει

αν δεν βρω μεχρι τις 19.00 τα βλεπω στ’αγγλικα

Αντε άντε επιτέλους!!!

ειδα το πρωτο…θα δω το βραδυ το δευτερο…

κι εγω ειδα το πρωτο

[SPOILER]ποσο γελοια , ηλιθια , χωρις λογο και αιτια και τρελη αμερικανια ηταν η σκηνη που χορευαν ο μπαρνευ και η ρομπιν ;[/SPOILER]

Ωραιο τελος το 2ο.

Κυκλοφορεί στο internet από fans σαν φήμη μήνες τώρα.

Originally Posted by Mackintosh View Post
Ωραιο τελος το 2ο.

[SPOILER]Έφαγε ό,τι γλυκό υπήρχε στη Γερμανία και ξαναγύρισε ή μου φάνηκε;:p[/SPOILER]

Απο τα μαλλια το τραβανε το σηριαλ…

Επιτέλους κάποιος το είπε. Υπάρχει κανένας που να μην το βλέπει από συνήθεια;

μενα μ’αρεσε το δευτερο

[SPOILER]το ξερα οτι θα ξαναεμφανιστει αυτη η ρουφιανα[/SPOILER]

[SPOILER]Σιγουρα δεν ηταν τοσο οσο η σκηνη που ακολουθησε με το τηλεφωνημα του Μπαρνευ,που του ελεγε η Ρομπιν τι να πει.[/SPOILER]

Είδα τα δύο καινούρια επεισόδια πριν από λίγο. Λοιπόν πρέπει να είμαι από τους λίγους που έχουν απομείνει οι οποίοι συνεχίζουν να παρακολουθούν τη σειρά όχι από συνήθεια ή απλά από περιέργεια να δουν το τέλος, αλλά επειδή τους αρέσει. Ναι, μ’ αρέσει ακόμα. Δεν είναι κανένα αριστούργημα, δεν ήταν ποτέ, αλλά κάνει καλή παρέα γιατί διατηρεί σταθερά αυτό το χιούμορ της ως σειρά. Απορρίπτω την κατηγορία πολλών ότι το χιούμορ αυτό είναι αμερικανιά. Όχι ως άδικη αλλά - θα το πω - ως υποκριτική. Είναι επί της ουσίας το ίδιο χιούμορ που κανείς δε βαρέθηκε μετά από δέκα σεζόν του Friends, ελάτε παραδεχτείτε το, δεν μπορεί ξαφνικά να σας χαλάει στο himym. Το μόνο επιχείρημα κατά της σειράς που κατανοώ είναι αυτό του Lupin και όποιου άλλου πιστεύει το ίδιο, δηλαδή ότι το himym στην ουσία είναι αντιγραφή Friends. Δε συμφωνώ γιατί εξακολουθώ να πιστεύω ότι π.χ. ο Barney Stinson είναι ένας γαμάτος original character κι όχι ένας Joey Tribbiani no. 2, αλλά τουλάχιστον μου φαίνεται ειλικρινές.

Εμένα άλλο με χαλάει: η αίσθηση που έχω ότι στο τέλος όταν αποφασίσουν να μας ξεφουρνίσουν επιτέλους την Mrs. Mosby, σεναριακά θα πρόκειται για κάτι τόσο επιτηδευμένο που θα πω “ε άντε γαμηθείτε ρε μαλάκες”. Αυτό είναι το μόνο κακό μ’ αυτή τη σειρά, ότι παρ’ όλο που [U]συνολικά[/U] είναι σταθερά γαμάτη από ατάκες, χαρακτήρες κτλ., στην ανάπτυξή της έχει παγιδευτεί στην αρχική σεναριακή έμπνευση “who’s the mother” και της γαμάει την Παναγία για να αυξηθούν οι σεζόν, να έρθουν ακόμα περισσότερα φράγκα στους συντελεστές κτλ.

Ευτυχώς που - για μένα τουλάχιστον - δεν περιστρέφονται (ακόμα;) όλα γύρω απ’ αυτό το “μυστήριο” και την επικείμενη “αποκάλυψη”.

Εγω ειμαι απο αυτους που δεν τους νοιαζει ΚΑΘΟΛΟΥ ποια θα ειναι η μητερα απο την πρωτη σεζον κιολας
Κι εγω το βλεπω επειδη γελαω ,οχι τοσο οσο σε δευτερη και τριτη σεζον αλλα παλι καποιες σκηνες ειναι απιστευτες , και κυριως το βλεπω γιατι καθε επεισοδιο περναει ευχαριστα και δεν κουραζει (εμενα τουλαχιστον)

Η σκηνη με τον χορο ομως ηταν τελειως ακυρη. Ξαφνικα απο το πουθενα αρχιζουν χορευουν με απιστευτο συγχρονισμο. Συμμετεχει το κοινο. Του πεταει ο αλλος και την καρεκλα. Δηλαδη ελεος. Λες και βλεπω Spiderman 3.

Ντάξει μαν, αφ’ ενός δεν αναφερόμουν σε σένα κι αφ’ ετέρου το αν μια σκηνή άρεσε σε κάποιον και σε κάποιον άλλο όχι είναι no big deal. Για την ιστορία εγώ γουστάρω την επίμαχη σκηνή από Spiderman 3. :stuck_out_tongue: Κι αυτή εδώ πλάκα είχε.

Συνολικα παντως,τα δυο επεισοδια ηταν μια χαρα.Η σκηνοθεσια εκανε εξυπνα κολπακια οπως στις σεζον 2-3 και σε κραταει.Μακαρι να συνεχισει ετσι.

Ωραια τα επεισοδια ! Cant wait. Εχει γινει αλλη μια συνηθεια τοσα χρονια τι να κανουμε