Παρα πολυ ωραιο το 3
Εμένα παραδόξως δε μου πολυάρεσε.
Δηλαδή ΟΚ ο Τεντ Μόσμπι μου σπασε τα νεύρα κανονικά.
Βέβαια Μπάρνι - Μάρσαλ - Λίλι σταθερές αξίες.
Εμένα μου άρεσε αρκετά το 3. Όσο για το Τέντ Μόσμπι γενικά μου την σπάει ο Τεντ οπότε άποψη δεν έχω.
Επίσης
[SPOILER]Αν τα ξαναφτιάξει ο Τεντ με την Ρόμπιν πραγματικά θα πάρω καραμπίνα και θα κυνηγήσω τους σεναριογράφους.[/SPOILER]
Βασικά το σπόιλερ είναι και το δικό μου πόιντ!
To side story του Μπάρνι πολύ ωραίο. H κεντρική ιστορία όμως δεν μου άρεσε και τόσο
[spoiler]Πραγματικά και γαμώ το όλο σχέδιο του Μπαρνι αλλά μας το χάλασε στο τέλος!!!
όσο για το αν τα ξαναβρουν ρόμπιν και τεντ πραγματικά ελπίζω όχι… τι διάολο έχει φτάσει ο καιρός να μάθουμε επιτέλους ποια είναι αυτή η μάνα!!! [/spoiler]
I agree.
Οσον αφορα το σποηλερ.
[SPOILER]Δυσκολο να τα ξαναβρουν αυτοι οι δυο.Σε ενα απο τα δυο προηγουμενα η Ρομπιν δεν ελεγε στον Μπαρνεη να πει στην Νορα πραγματα που τα ενιωθε η Ρομπιν γι’αυτον.Τωρα να την ξαναμπλεξουν με τον Τεντ ? Δεν βλεπουμε κανα Τουρκικο λεω εγω ?[/SPOILER]
[SPOILER]επισης,ολα τα χρονια την ανεφερε στα παιδια του σαν αντ ρομπιν…αλλιως θα ελεγε σκετο ρομπιν…στανδαρ το μπαρνευ θα παντρευτει…[/SPOILER]
εγω πονταρω στο οτι η συγκατοικος της μαθητριας που τα ειχε(της rachel bilson) ειναι η μανα,το ειχε ψιλοπει κιολας.αποκλειεται να ειναι η ρομπιν,αυτο ειναι σιγουρο.
παντως η νεα σεζον ξεκινησε καλουτσικα,γελιο ειχαν τα πρωτα.
Εγω αποσο θυμαμαι για την μανα ειχαν ειπωθει 2 πραγματα
[SPOILER]1. οτι οπως ειπε ο Θεριος ειναι η συγκατοικος
κ
- ηταν στην αιθουσα που ο Τεντ εκανε 1η μερα (λαθος) μαθημα[/SPOILER]
και την γνωρισε σε γαμο και δεν ειναι ξανθια
επισης οτι ηταν στο μπαρ που βρηκε την κιτρινη ομπρελα
…η οποια ειναι δικια της, και μπορει να της την ξαναδωσει οταν τη γνωρισει τελικα.
Πολυ καλο το τριτο επεισοδιο, μονο που θελω κι εγω να δω τα βυζια της Λιλυ ρε γαμωτο.
Γαματος οπως παντα ο Τεντ
την εχει ξαναδωσει την ομπρελα , την ξεχασε στο σπιτι της
[SPOILER]τον ψυχολογο δεν βρηκα αστειο
κατα τ’αλλα καλο επεισοδιο[/SPOILER]
Πολύ μέτριο επεισόδιο.
Θα συμφωνήσω με τον HopeRidesAlone.
[SPOILER]Δηλαδή ΟΚ, ο ΜΠΑΡΝΙ ΣΤΙΝΣΟΝ μονογαμικός και μάλιστα με τη λάθος γκόμενα.
Έλεος.[/SPOILER]
ναι οντως το τελευταιο πολυ μετριο σε σχεση με τα πρωτα 3
Ντάξει… δεν ενθουσιαστηκα αλλά οκ δεν το λες και άσχημο!
εμενα το 4 μαρεσε αρκετοτατα.το 3 ηταν το σουπερ βαρετο
Το χθεσιμο νομιζω ΑΝΕΤΑ ειναι το χειροτερο της σειρας.
Καταρχας, τι παπαρια εισαγωγη.Δηλαδη, σιγα σιγα το γαμανε.