Και τι στον πουτσο κανει εκει ο Κατνερ,και καλα εφυγε απο το Χαουζ για να παει στο Λευκο Οικο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΦΙΛΟΣ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΕΣ?
δεν ηταν και τοσο χαλια νταξ.
Πολύ καλά να πάθει…ελπίζω να μην βγάζει ούτε τα μισά τώρα
Ωραιο το σημερινο.
Γελασα πολυ εκει με τον Μπαρνεη και το μικροφωνο.
εμενα το τελευταιο μου φανηκε χάλι.δεν γελασα πουθενα…πρωτη φορα θαρρω μου συνεβει στη σειρα
χαμηλων τονων και το σημερινο
Εμένα αυτό μ’ άρεσε, επέστρεψε στους καλούς ρυθμούς της σειράς.
[SPOILER]Κομβικό σημείο η πιο χαλαρή απεικόνιση του Μπάρνι σε σχέση με το προηγούμενο επεισόδιο, που δεν τονίζεται δηλαδή η μονογαμικότητα στην οποία τον έχει βάλει η Νόρα (παρεπιπτόντως, εντελώς αδιάφορος χαρακτήρας, απορώ τί το τραβάνε, όλοι ξέρουμε ότι στο τέλος θα πάρει πούλο). Βέβαια νομίζω ότι δεν έχουμε πολλές ελπίδες να δούμε ποτέ μια full επιστροφή του παλιού καλού καραγκιόζη Μπάρνι, αλλά τουλάχιστον να είναι κάπως παιχνιδιάρης, όπως σ’ αυτό το τελευταίο. [/SPOILER]
εμενα δεν μ’αρεσε το επεισοδιο
[SPOILER]o barney ακομα κι ετσι παραμενει legendary (οχι οσο παλια βεβαια ) ειτε δειχνοντας τα “παλια” του κολπα (αδερφος κωμμωτης,χειρουργος) ειτε τραγουδοντας when a man loves a woman
οσο ανουσιο ειναι το στορυ με τη νορα για καποιους αφου λογικα θα καταληξει ο μπαρνευ με την ρομπιν
δεκα φορες περισσοτερο θεωρω ανουσιο το στορυ με τον ψυχολογο αφου περιμενουμε η ρομπιν να τα φτιαξει και με εναν αλλο (δεν θυμαμαι πως τον λενε αλλα εχει παιξει και σε αλλη γνωστη σειρα)[/SPOILER]
τον Anders απο το BSG…
ναι δίκιο εχεις!!
Σε σταθερά επίπεδα η σειρά. Στα 5 επεισόδια το ένα αξίζει.
[SPOILER]Ω ναι, συμφωνώ απόλυτα μ’ αυτό. Η ιστορία με τον ψυχολόγο πραγματικά δεν έχει λόγο ύπαρξης, μου δίνει την εντύπωση ότι απλά προσπαθούν να γεμίσουν σελίδες με σενάριο για να ασχοληθούν κάπως και με τη Ρόμπιν ξέρω γω, όσο ο Μπάρνι παραμένει με τη νερόβραστη.
Κάτι άλλο: για τη “διαμάχη” περί Ewoks εσείς τί λέτε;
Προσωπικά μια ζωή θεωρούσα αυτά τα σκατουλάκια το μόνο ενοχλητικό στοιχείο στην καλύτερη ίσως ταινία Star Wars - την Επιστροφή των Jedi.[/SPOILER]
[spoiler]Ντάξει είναι πασιφανές ότι ο Κατνερ ήρθε μόνο και μόνο για να έχει, προς το παρόν τουλάχιστον, και κανα ρόλο η Ρομπιν αλλιώς κανένας δεν θα τις έδινε σημασία. Βασικά έχω παρατηρήσει ότι πλέον η σειρά αναλώνεται σε μικρότητες. Δεν είναι πλέον με εκείνα τα επεισόδιο που έκαναν focus σε έναν από τους χαρακτήρες και είχε και side stories. Τώρα γενικά όλα φαίνονται σαν side story. Ακόμα και ότι έχει να κάνει σχέση με τον βλάκα τον Τεντ.
Όσο για τα μπαρμπαδάκια… εεεε ντάξει θα μπορούσε να υπάρχει και Star Wars χωρίς αυτά![/spoiler]
εμένα μου φαινόντουσαν αδιάφορα σαν χαρακτήρες τα Ewoks.
το οτί δεν μας αρέσουν τα Ewoks μας κάνει και εμάς 37 χρονών?
ψιλομαλακιτσα ηταν,και ο Κατνερ οσο μ’αρεζε στο χαουζ τοσο με τσατιζει εδω,τερμα ακυρος ο χαρακτηρας του,εντελως φιλλερ.
δεν εχω δει ουτε ενα απο τα καινουργια…θα τα δω βεβαια, αλλα ειναι τοσο απογοητευτικες οι τελευταιες σεζονς που περισσοτερο για τη συνηθεια…και μπας και δουμε και το τελος καποτε
Ε θέλω να πιστεύω ότι αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά. Δεν ξεχειλώνει άλλο!
Αμα το βλεπουν οι αμερικανοι μπορει να το πανε και 15 season.
Επισης οποιος δε γουσταρει μπορει να μην το βλεπει :!:
Μια χαρα ειναι η σεζον ως τωρα, δεν καταλαβα ποτε τη μανια του κοσμου που το ξεκινησε να μαθει ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΩΡΑ. Ειναι ωραιο το κονσεπτ γενικα και στις πρωτες 2-3 σεζον βασιστηκε αρκετα σε αυτο, αλλα μερικες φορες εχει πλακα απλα να το βλεπεις λιγο πιο χαλαρα και να απολαμβανεις τα επεισοδια, κι αν ειναι μετρια, δεν εγινε και κατι.
Να πω καπου εδω οτι δε θελω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να παει ο Μπαρνευ με τη Ρομπιν στο τελος, το βρισκω εντελως αταιριαστο και μαλακια. Χιλιες φορες με τη Νορα. Τελος, τα e-woks γαμανε εννοειται, το Star Wars παντα βασιζοταν και σε χαζοχαρουμενες φασεις, δεν ηταν μονο dark-ιλα και φωτοσπαθα και φιλοσοφια. Ακομα και οι gungans γαμανε, οκ, ο Jar Jar οχι τοσο.
[SPOILER][I]Ειναι εξι λεπτα μαζι. Θα της εχει πει ηδη σ’αγαπω[/I] :lol:
οτι ηταν αγορι το ξεραμε απο τον πεμτο κυκλο και το last cigarette ever
αντε να διωξουν τον ψυχολογο επιτελους[/SPOILER]
epic episode
το καλυτερο του κυκλου σιγουρα
[SPOILER]πεθανα με το μωρο σακι με πατατες :’)[/SPOILER]