How I Met Your Mother

Τον κακό σου τον καιρό ρε που ήταν αντιπαθητικός στο Freaks and Geeks.

σιχαινόμουν την οθόνη μου κάθε φορά που έσκαγε η μούρη του

Απλά είσαι περίεργος

Παίζει,αλλά έχω και έναν βλάκα γείτονα που είναι ίδιος,οπότε δικαιολογούμαι.

@comealot
Γενικά είναι λίγο αντιπαθητικός μουνόδουλος όπως στο Freaks αλλά μία στο τόσο πετάει κάτι επικές ατάκες οπότε σαν χαρακτήρας δεν ενοχλεί όσο ο Τεντ πχ.

1. δεν υπάρχει “χαρακτήρας τεντ”. είναι τόσο ρηχός, που αναγκάστηκαν σχεδόν να κάνουν την σειρά spinoff του μπάρνευ, μέσα στην ίδια την σειρά…

2. γιατί το βλέπετε ακόμα ?

http://roflrazzi.files.wordpress.com/2012/01/funny-celebrity-pictures-friends-vs-how-i-met-your-mother.jpg

Καλό ήταν αυτό. :lol:

Βέβαια εγώ επιμένω πάντα ότι ο Μπάρνι Στίνσον δεν είναι κόπια Τζόι Τριμπιάνι. ΟΚ έχουν δανειστεί ένα-δυο στοιχεία του αλλά είναι κατά βάση διαφορετικός χαρακτήρας, είναι πιο “κάθαρμα” και (λατρεμένα) σιχαμερός τύπος, ο Τζόι ήταν πολύ πιο αγαπούλης.

ο τζοι ηταν καποια ετη φωτος πιο μπροστα

O Chandler σιγουρα .

καλο το καινουριο…με γκουστα αυτη η σκηνοθεσια…

Κι εμενα μ’αρεσε! Απο εξελιξεις μηδεν βεβαια, αλλα η σκηνοθεσια πολυ καλη!

Δεν ξέρω γιατί το βλέπω ακόμα, μάλλον για να δω ποια είναι η μάνα τους.

Ειλικρινά, όλη αυτή η σεζόν είναι ένα μεγάλο σάπιο επεισόδειο χωρίς εξέλιξη. Δηλαδή ό,τι κάνει το Big Bang αλλά x3. Εχω να γελάσω με HIMYM ουυυυυ.

Και αυτό το “δείχνω τι έγινε ανα δωμάτιο και όχι χρονικά”, το κάνανε στη 2η σεζόν και ήταν πρωτότυπο. Μετά κούρασε. Ασε που είναι trick για να ξαναχρησιμοποιούνε σκηνές και διαλόγους.

Βαρέθηκα και στεναχωριέμαι γιατί ούτε ο Barney δεν το κρατάει ψηλα πια. Και κόβουν το community. Καταλαβες?

Εγώ το σταμάτησα στη μέση στης 6ης γιατι με είχε κουράσει απίστευτα. Δηλαδή η 7η σεζόν πως μπορεί να είναι? Και αν είναι τόσο τραγική δεν υπάρχει λόγος να τη δεις. Βλέπεις κατευθείαν το τελευταίο επισόδειο ποια είναι η μανα και τελείωσε. Ασε που έχω την εντύπωση οτι στο τέλος θα είναι τιποτα ξεκάρφωτο.

Δεν υπαρχει μανα, υιοθετημενα ειναι τα παιδια.
Lost και μαλακιες, αυτό θα ειναι τελειο κλείσιμο.

εχει πεσει πολυ.ολο τα ιδια και τα ιδια.αντε να μπει και η μανα να τελειωνει σιγα σιγα γιατι δεν…

[SPOILER]To γαμήσανε κ ψόφησε αν τα φτιάξει πάλι ο Τεντ με τη Ρομπιν. Έλεος[/SPOILER]

[SPOILER]Γαμησανε το ιδιο ψοφιο πραγμα παντως ![/SPOILER]

Ψήνομαι πραγματικά να σταματήσω να το βλέπω. Αυτή η σεζόν έχει καταντήσει αηδία.

ελα ρε μαλακα τι κανουνε παλι.