[SPOILER]Ναι ρε γαμωτο, αφου απο το πρωτο κιολας επεισοδιο την λεει θεια Ρομπιν και ξεκαθαριζει οτι δεν θα γινει τιποτα, με κατι τετοια το ξεφτιλιζουν τελειως. Ελπιζω το σημερινο να δειξει οτι το εννοουσε αλλιως και να γλιτωσουμε 4-5 τελειως ασκοπα επεισοδια.[/SPOILER]
Αυτη η σειρα ενω θα μπορουσε να ναι αριστη, την εχουν τραβηξει τοσο που το εχουν πηδηξει.
Κι για αλλο ενα επεισοδιο η Λιλη φανηκε ποσο σιχαμενος χαρακτηρας ειναι.
Πραγματικα η λιλυ ειναι μακραν ο πιο σαπιος χαρακτηρας σε οτι σειρα εχω δει…και να πεις οτι ειχε και γελιο ενταξει…αλλα ουτε καν!
την εχω σταματησει καπου στο δεκατο αυτης της σεζον.κριμα και τη γουσταρα απειρα μεχρι και τον 6ο
E πιστεύω κ όσοι συνεχίζουμε να το βλέπουμε είναι καθαρά λόγω συνήθειας…
Αποφευγω να λεω οτι το επεισοδιο που μολις ειδα ειναι το χειροτερο κλπ γιατι συνηθως αυτος που το λεει,ειναι επειδη εχει θεοποιησει τα προηγουμενα καλα επεισοδια και περιμενει παρα πολλα. Το τελευταιο επεισοδιο ομως ειναι ανετα το χειροτερο. Τοσα χαζα αστειακια για να σε εξαναγκασουν να γελασεις πρωτη φορα βλεπω μαζεμενα σε επεισοδιο himym. Και δεν το καταφερνουν ετσι κι αλλιως, στην καλυτερη αντε να βγαλεις αυτο το φυσημα απο την μυτη.
Μεγαλη παπαρια,συμφωνω απολυτα,δεν ειχε καν γελιο.
το himym και το big bang οπως τα ξεκίνησα μαζι τα σταμάτησα και μαζι στην αρχή αυτης της σεζον…
1)Barney ξενέρωσέ μας κι άλλο, μπορείς !!!
2)Πόσες αλλαγές σπιτιών έχουν γίνει σε αυτή τη σειρά? Δεν βαρέθηκαν να αλλάζουν?
3)Μόνο σημείο που κάαααπως πήγε να το σώσει (αλλά δεν) [SPOILER]οι φρίκες που έτρωγε η Ρόμπιν απο Μάρσαλ0Λίλυ[/SPOILER]
4) off topic αλλά το Big Bang Theory με έχει απογοητεύσει πολύ περισσότερο, απο πέρισυ ακόμα.Ξεκίνησε ως μια γαμάτη ‘‘καμμένη’’ σειρά με 4 κατεστραμένους πρωταγωνιστές και έχει καταντήσει σε ερωτικά αστειάκια, ζευγαροχαζομάρες κλπ.
Oντως μεγαλύτερο ξενέρωμα. Αλλά και στο HIMYM έχουν χαλάσει σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες και ειδικά ο Μάρσαλ που έχει γίνει ένας βαρετός κουράδας.
Καιρος να το κλεισουνε… το τελευταιο με χαλασε πολυ.
Και η στριπτιτζου γτπ ειναι για μενα. Προτιμω δηλαδη να βλεπω ξανα τα παλαιοτερα στο dvd που ταχω.
Θα επρεπε να τοχανε κλεισει με το Ρομπιν κ Μπαρνι και οχι τωρα να μπλεκουν τον Τεντ σφινομουτσα απλα για να κανουν επεισοδεια.
συμφωνω με τον απο πανω. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!
Το τελευταιο επεισοδιο ειναι απο αυτα που περισσοτερο θες να τελειωσει γιατι βαριεσαι.
Όπως τα είχαν κάνει ρε παιδιά δεν πήγαινε άλλο.
Εγώ χάρηκα για το χθεσινό επεισόδιο, όχι γιατί ήταν καλό (μαλακία ήταν), αλλά γιατί αλλάζει τις συνθήκες ζωής σε όλους τους χαρακτήρες και ίσως βρουν κανένα πάτημα και την κάνουν ξανά αξιοπρεπή. Αν ούτε τώρα τα καταφέρουν, η σειρά πάει για γείωμα εννοείται.
Και επιτέλους, όχι άλλα ψεύτικα γέλια από κοινό στις αμερικάνικες sitcom!!!
δωσε πραμα κινεζε
Και τώρα κάτι άσχετο με τη συζήτηση. Είμαι στη 2η season και είδα το επεισόδιο με το Fiero. Εντάξει, στο κομμάτι με τον Barney που προσπαθεί να οδηγήσει κόντεψα να ψοφήσω από τα γέλια. Αιώνιο respect.
απο τα καλυτερα των τελευταιων κυκλων
Αφού είδα το post σου έβαλα να δω το επεισόδιο, το είχα σταματήσει στην 5η season, και δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα.
Ελπιζω να ειχες φτασει στο 18ο της 5ης, το “Say cheese”. Αν οχι,δες το. Το τελευταιο βεβαια ακομα δεν το εχω κατεβασει, δεν πολυψηνομαι.
Δυστυχως εχει καταντησει πολυ υπνος η σειρουλα…