[SPOILER]Λέτε τώρα που ξέρουμε ( ότι το ανυπόφορο ανδρόγυνο θα πάει Ρώμη, να μας κάνουν την υπέρτατη χάρη οι δημιουργοί της σειράς και να μας δώσουν μια τελευταία σεζόν χωρίς αυτούς; =Ρ
Να βλέπουμε μόνο Τεντ Μόσμπι και Μπάρνι-Ρόμπιν, χωρίς τα σάλια των άλλων δύο, και τι στον κόσμο, ε. Πραγματικά.[/SPOILER]
Μακαρι Γρακχε, το ζευγαρι της χρονιας δε παλευεται καθολου πλεον.
Και ο Τεντ εχει εξελιχθει τις τελευταιες σεζον στον μαλλον καλυτερο χαρακτηρα για μενα πλεον.
Μαλακια του Barney στο τελος αλλα παντα υποβοσκει το παρελθον με την Ρομπιν.
βαριεμαι να διαβασω αν το αναφερει πουθενα στα σαητ αλλα σιγα μην ειναι αυτη…θα κουβαλαει καμια ομπρελα να της τη δωσει.
καταρχας στο σταθμο στο πρωτο επ. ειναι πιο μεστά τα ποδια της…αυτη ειναι κοκκαλιαρα (πιο λεπτομερια…:p)
Ο τίτλος θα πρέπει να αλλάξει σε “Why am I with your mother?”. Υποτίθεται πως την μάνα την ζήλευε η συγκάτοικος γιατί της έπαιρνε όλους τους γκόμενους. Συγγνώμη, αλλά ποιος άνδρας στα λογικά του θα προτιμούσε την μάνα από τη συγκάτοικο; Τέτοια παράλογα πράγματα, ούτε στο Lost…
Καλά η συγκάτοικος έγινε λεσβία γιατί τα έφτιαξε με τον Τεντ τον πιο ξενέρωτο άνθρωπο όλων των εποχών.
Ον τοπικ γενικά διαβάζω παντού για το πόσο μπάζο είναι η τύπισσα, εμένα πάλι μου φάνηκε πολύ γλυκιά. Μπορεί να μην είναι μια άλλη Ρεητσελ Μπίλσον αλλά σίγουρα δεν προοριζόταν για κάτι τέτοιο ο Τεντ.
Κι εγώ έχω μια τέτοια υποψία. Ικανούς τους έχω να έδειξαν αυτή την τύπισσα σε φινάλε σεζόν μόνο και μόνο για να παίξουν λίγο ακόμα με τα μυαλά του κόσμου μέχρι να κάνουν την “ανατροπή” τύπου είναι απλά καμιά κολλητή της μητέρας ή κάτι τέτοιο. Θα δούμε.
Πάντως ευτυχώς, ευτυχώωωως που η επόμενη σεζόν είναι επιτέλους η τελευταία, δεν αντέχω άλλο αυτό το τράβηγμα της ιστορίας απ’ τα μαλλιά.
Τώρα αν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι όλη η τελευταία σεζόν θα είναι σχετικά με το γάμο, δεν εισακούγονται οι προσευχές μου και θα φάμε κι άλλο στη μάπα το πιο ηλίθιο ζευγάρι στην ιστορία της τηλεόρασης…
Κανοντας μια επισκεψη στους πρωτους κυκλους ξανα εδω και καποιες βδομαδες θα ηθελα απλα να πω οτι ΣΚΑΤΑ σε οποια κι αν ειναι τελικα η μανα, μονο η Ρομπιν υπηρξε ποτε για τον Τεντ.