How I Met Your Mother

[SPOILER]Λέτε τώρα που ξέρουμε (:wink: ότι το ανυπόφορο ανδρόγυνο θα πάει Ρώμη, να μας κάνουν την υπέρτατη χάρη οι δημιουργοί της σειράς και να μας δώσουν μια τελευταία σεζόν χωρίς αυτούς; =Ρ

Να βλέπουμε μόνο Τεντ Μόσμπι και Μπάρνι-Ρόμπιν, χωρίς τα σάλια των άλλων δύο, και τι στον κόσμο, ε. Πραγματικά.[/SPOILER]

Μακαρι Γρακχε, το ζευγαρι της χρονιας δε παλευεται καθολου πλεον.
Και ο Τεντ εχει εξελιχθει τις τελευταιες σεζον στον μαλλον καλυτερο χαρακτηρα για μενα πλεον.
Μαλακια του Barney στο τελος αλλα παντα υποβοσκει το παρελθον με την Ρομπιν.

πλάκα είχε το τελευταίο

γέλασα πολύ στην ατάκα για Stills, Crosby, Nash…and Young :stuck_out_tongue:

επεισόδιο σταθμός για την σειρά το σημερινό

[SPOILER][SIZE=“4”]επιτέλους η MOTHER[/SIZE][/SPOILER]

ΜΠΑΖΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοο

Αυτό το τουήτ τα λέει όλα για την σειρά:

ετσι μπαζο έπρεπε να ειναι τι νομίζατε θα βαζαν καμια καλη να δοσει εστω και λιγο ενδιαφέρων στη σειρα?? ΟΧΙΙΙΙ εκει στη σαπίλα!!!

παντως εδω και 4 χρονια αυτη κουβαλάει την ομπρελα βρέξει χιονίσει, τα πλαvα με τον ηλιο απο πισω και αυτη με την ομπρελα στο χερι ειναι επικ…

βαριεμαι να διαβασω αν το αναφερει πουθενα στα σαητ αλλα σιγα μην ειναι αυτη…θα κουβαλαει καμια ομπρελα να της τη δωσει.
καταρχας στο σταθμο στο πρωτο επ. ειναι πιο μεστά τα ποδια της…αυτη ειναι κοκκαλιαρα (πιο λεπτομερια…:p)

Εχει επιβεβαιωθει. Θα μπορουσαν να βρουν πιο ομορφη αλλα πιστευω ηθελαν μια φατσα που να την συμπαθησεις και αυτο το πετυχαν.

Επισης λενε οτι ο επομενος κυκλος

[SPOILER]θα ειναι ολος για τον γαμο φαση 24[/SPOILER]

Ο τίτλος θα πρέπει να αλλάξει σε “Why am I with your mother?”. Υποτίθεται πως την μάνα την ζήλευε η συγκάτοικος γιατί της έπαιρνε όλους τους γκόμενους. Συγγνώμη, αλλά ποιος άνδρας στα λογικά του θα προτιμούσε την μάνα από τη συγκάτοικο; Τέτοια παράλογα πράγματα, ούτε στο Lost…

+100

Bέβαια δικαιολογείται γιατί η συγκάτοικος έγινε λεσβία μετά.

Καλά η συγκάτοικος έγινε λεσβία γιατί τα έφτιαξε με τον Τεντ τον πιο ξενέρωτο άνθρωπο όλων των εποχών. :stuck_out_tongue:

Ον τοπικ γενικά διαβάζω παντού για το πόσο μπάζο είναι η τύπισσα, εμένα πάλι μου φάνηκε πολύ γλυκιά. Μπορεί να μην είναι μια άλλη Ρεητσελ Μπίλσον αλλά σίγουρα δεν προοριζόταν για κάτι τέτοιο ο Τεντ.

Πολυ χολη… και εμενα γλυκια μου φανηκε. Τι περιμενατε σουπερ νιμου?
Ο Τεντ ο πιο κοολ εχει αποδειχτει τις τελευταιες 2 σεζονς.

Κι εγώ έχω μια τέτοια υποψία. Ικανούς τους έχω να έδειξαν αυτή την τύπισσα σε φινάλε σεζόν μόνο και μόνο για να παίξουν λίγο ακόμα με τα μυαλά του κόσμου μέχρι να κάνουν την “ανατροπή” τύπου είναι απλά καμιά κολλητή της μητέρας ή κάτι τέτοιο. Θα δούμε.

Πάντως ευτυχώς, ευτυχώωωως που η επόμενη σεζόν είναι επιτέλους η τελευταία, δεν αντέχω άλλο αυτό το τράβηγμα της ιστορίας απ’ τα μαλλιά.

Τώρα αν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι όλη η τελευταία σεζόν θα είναι σχετικά με το γάμο, δεν εισακούγονται οι προσευχές μου και θα φάμε κι άλλο στη μάπα το πιο ηλίθιο ζευγάρι στην ιστορία της τηλεόρασης…

μμμμ πανεμορφη,σε ποιο επεισοδιο σκοτωνεται?

:lol::lol: Απο το φετινο Comic-Con που γινεται αυτες τις μερες!

Κανοντας μια επισκεψη στους πρωτους κυκλους ξανα εδω και καποιες βδομαδες θα ηθελα απλα να πω οτι ΣΚΑΤΑ σε οποια κι αν ειναι τελικα η μανα, μονο η Ρομπιν υπηρξε ποτε για τον Τεντ.

Τραγικότητες και τα δύο επεισόδια.

μια χαρα ηταν το 1, το δευτερο λογικα θα το δω πιο βραδυ. καρατιες στο λαιμο της μανας ομως