How I Met Your Mother

Στα γνωστα στανταρ που εγω ειμαι μια χαρα ικανοποιημενος πλεον. Το στορυ του Μαρσαλ ηταν λιγο τραγικο.

Ups (Barney, Robin) and downs (Marshall, Lily - ΨΟΦΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) όπως πάντα. Και στη μέση φυσικά ο Ted (WHO THE FUCK CARES ANYWAY).

Ρε σεις, να ρωτησω κατι που το εχω απορια εδω και καιρο. Μονο εγω εχω παρατηρησει την υπερσποηλερια καπου στην 5η ή 6η σεζον, στο επεισοδιο που χωριζουν η Ρομπιν με τον Ντον (νομιζω καπου εκει ειναι, δεν εζω καμια ορεξη να ξαναπιανω αυτες τις σεζον), [SPOILER]που στο τελος ακουγεται η φωνη του γερου Τεντ να λεει “και ομως που να ηξερε η Ρομπιν οτι αυτος θα ηταν ο αντρας που θα παντρευοταν”? Το χω φτιαξει με το μυαλο μου ή το χει δει και αλλος αυτο? Τι παιζει? Γιατι αν οντως ισχυει (που νομιζω οτι καλα θυμαμαι) τοτε μιλαμε για το πιο αχρηστο σεναριογραφικο τημ στην ιστορια που εδω και 2 σχεδον σεζον λιβανιζει την παντρεια Μπαρνει-Ρομπιν, ενω εχει πει πριν μερικες σεζον (με αυτη τη φραση του Σαγκετ) οτι ειναι καταδικασμενος ο γαμος και η Ρομπιν θα παντρευτει τον Ντον.[/SPOILER]

Πραγματικά δεν το θυμάμαι καθόλου, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο, αν στο τέλος η Ρόμπιν καταλήξει μ’ εκείνον τον μπουχέσα, έχεις απόλυτο δίκιο περί άχρηστων σεναριογράφων.

To θυμαμαι και εγω αυτο που λεει ο Τζοκερ παντως.Ε γενικα οι σεναριογραφοι τα
τελευταια 4-5 χρονια δεν ειναι και στα πανω τους.

αυτο ομως δεν ειναι μια πτωση στην επιδοση των σεναριογραφων, αυτο αντεχεται. και ποια σειρα δεν το ειχε αυτο (εκτος απο τα φιλαρακια). Αυτο που κανανε ειναι να αποβαλλουν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ για ενα χαρακτηρα για 4 ολοκληρες σεζον! :dunno: Μιλαμε και για υπεραχρειαστο σποηλερ ετσι? Δεν εχει χρησιμευσει που-θε-να. Ειλικρινα δε ξερω τι σκεφτοντουσαν

5

[SPOILER]μου αρεσαν τα αποτυχημενα χιντς τεντ-μαρσαλ και εκει που ο μπαρνευ ελεγε στην οικογενεια του οτι δεν σημαινουν τιποτα γι αυτον[/SPOILER]

Εχει σουλουπωθει η σειρα λιγο…
Τεντ μου αρεσει απο τη προηγουμενη σεζον, Μαρσαλ και Λιλι παλευονται καπως καλυτερα… και Μπαρνευ μετριος. Ευχαριστη παντως σεζον!

Εμένα η σεζόν μου φαίνεται κάπως τραγική μέχρι τώρα. Τεντ, Μαρσαλ ειδικά τον δεύτερο τον έχει βαρεθεί η ψυχή μου. Λιλι ένα αστείο είχε στην αρχή και το επαναλαμβάνει σε κάθε επεισόδιο (με το ποτό). Έφτασα στο 9ο με ηρωικές προσπάθειες και κάπου εδώ πατάω stop, δεν βλέπεται άλλο.

Ξεκινησε καπως καλα και τωρα ειναι ενα κακο αναμασημα.
Ειδικα η mother ειναι ντιπ ξεκαρφωτη. Αντε να τελειωσει να το σβησουμε απο τη λιστα.

http://www.imdb.com/news/ni56433573/ [B] WTF?![/B]

Στο πρώτο επεισόδιο της 9ης σεζόν λέει για την μάνα ή …?

:frowning: :frowning: :frowning:
Mαλλον το κοβω να την χανουμε την μητερα :frowning:
Περιμενα θανατο στο φιναλε, αλλα να πω την αληθεια του Μπαρνευ.
Αλλα μετα το τελευταιο ολα φαινονται οτι ο καημενος ο Τεντ θα μεινει μονος.

Το’δα και εγω το επεισοδιο.Πως το συμπερανες το σποηλερ ?

Για τον Μπαρνευ το υπεθεσα καθως σε ολα τα flash forwards σπανια εμφανιζεται.
Συνηθως βλεπουμε τον Τεντ με το ζευγος και καμια φορα τη Ρομπιν, αλλα σπανια εως ποτε τον Μπαρνευ.

Για τη μητερα διαβασα ενα αρθρο χθες που εχει τα εξης επιχειρηματα:

• Με την εμφανιση της μητερας της Ρομπιν στο γαμο, η Μαμα λεει “What mother is going to miss her daughter’s wedding?,” και ο Τεντ δακρυζει.

• Η Μαμα λεει σε καποια φαση “I don’t want you to be the guy who lives in his stories. Life only moves forward.”

Οποτε μια θεωρια ειναι οτι ο Τεντ λεει ολες τις ιστοριες στα παιδια για να τη θυμουντε επειδη εχει φυγει / ειναι αρρωστη…

Poor Ted :frowning:

[SPOILER]mporei na ennoei oti pethainei h mana tou[/SPOILER]

Πωω, το τελευταίο επεισόδιο ήταν ο ορισμός του απαράδεκτου. Άθλιο. Πάτος. Μηδέν λέμε.

Άντε επιτέλους να τελειώνει η μαλακία.

Ακριβως οι σκεψεις μου.

Και είναι το γαμώτο, γιατί μέχρι τώρα η σεζόν ήταν αρκετά δυνατή (καμία σχέση με τις πρώτες φυσικά, αλλά και κλάσεις ανώτερη από τις αηδίες που βλέπαμε εδώ και 3-4 χρόνια).

Ελπίζω τουλάχιστον απλά να τους έπιασε πρόσκαιρα η χαριτωμενομαλάκυνση τύπου “ας τους δείξουμε τι συμβαίνει σε κάποιους δευτερεύοντες χαρακτήρες που τους περισσότερους δε θυμάται πια άνθρωπος, χαχαχούχα”, και τα τελευταία δύο να τελειώσουν τη σειρά αξιοπρεπώς.

θεε μου, δε μπορουν να ειναι τοσο απαισια τα τελευταια επεισοδια…και kill off τη Λιλλυ, ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΙΑ