How I Met Your Mother

[SPOILER]καμια επαφη…στα 2 τελευταια βαλανε τοσο υλικο ολο μαζι που τους ειχε μεινει μαλλον για μια ακομα φουλ σεζον μιας σειρας η οποια δεν τραβαγε αλλο…η ρομπιν γενικα απαραδεχτη… και αν ειναι δυνατον να δειχνει ποοοοσο πια κολλαγαν σε ολα με τη μανα…απο τις κουτοκαλλιγραφιες,τις συνηθειες και ολα γενικως τα χαζα του τεντ και στο τελος να πεθαινει για να καταληξει με τη ρομπιν που τον ειχε γραμμενο !!!ημαρτον![/SPOILER]

Και εκεί πέρα που έχεις χαρεί επειδή δεν χρειάζεται να ξανασχοληθείς ποτέ με τη σειρά… alternate ending σου λέει. Κλαιν βέβαια, αλλά για την ιστορία του πράγματος

[SPOILER]
[I](από wikipedia) [/I]

An alternate ending available on the ninth season DVD was leaked online on September 6th, 2014.This ending omits the entire illness storyline and after the final scene at MacLaren’s pub, features Future Ted (voiced by Bob Saget) summarizing the events of the entire series that led to him meeting the mother before Ted and Tracy are shown meeting as they did in the “original/broadcast” cut of the episode and cutting to black as the scene ends with the train appearing in front of the pair and the yellow umbrella floating down the road. The video was eventually removed from the internet.[/SPOILER]

να γραψω και εγω μερικα πραγματακια για την σειρα…

διαβασα ολα τα σχολια εδω και βρισκω απολυτα λογικα οταν βλεπεις real time την σειρα να σε κουρασει…
Προσωπικα μου αρεσαν ολα τα επεισοδια μεχρι και ολοκληρο τον 8ο κυκλο…Δεν αισθανθηκα στιγμη να με κουρασει…το μονο που με ξενιζε ειναι οτι ειχε προχωρησει ελαχιστα η βασικη ιστορια…
Το 1ο μισο του 9ου κυκλου με εκανε να θελω να κανω αρκετες φορες fast forward…Το 2ο μισο ηταν μια χαρα απλα τα εβαλαν ολα μαζι ενω θα μπορουσε να ηταν καλυτερα δομημενος ο κυκλος…
Το τελος μπορω να πω οτι μου αρεσε σχετικα…
Γενικως απο τις καλυτερες σειρες σε αυτο το στυλ…

2 Likes

Το τέλος και μένα μου άρεσε και σε γενικές γραμμές είμαι μαζί σου.

Απλά να προσθέσω πως ο Ted είναι ο μεγαλύτερος βλακας σε sitcom εβερ

1 Like

θα διαφωνησω για τον Τεντ…ηταν απο την αρχη ο πιο σταθερος χαρακτηρας…Τον ενδιεφερε να ειναι πρωτα ολοι καλα και μετα να ειναι αυτος…

Τώρα ανακάλυψα ότι υπήρχε θέμα στο φόρουμ για μία από τις καλύτερες σειρές του είδους (καλύτερη από το αγαπημένο μεν, αλλά αρκετά… φλώρικο Friends). Επειδή το παρακολουθούσα αργά και αραιά, βλέποντας την εξέλιξη δεν μπορώ να πω ότι με κούρασε και υπήρχε η σχετική αγωνία για το τι θα ακολουθήσει. Προς το τέλος το κούρασαν λίγο, αλλά λόγω και των χαρακτήρων βλεπόταν και πάλι ευχάριστα. Το τέλος μη αναμενόμενο για μένα, αφήνοντας και μία πικρή γεύση, αλλά έτσι πρέπει να είναι ένα καλό τέλος σε μια γαμάτη κατά τα άλλα σειρά. Μπάρνι από τους καλύτερους χαρακτήρες!

Άσχετο, μια άλλη κωμική σειρά, το The Middles, το έχει δει κανείς; Το πέτυχα για 1 ή 2 σεζόν στο σταρ μια εποχή και μετά το έκοψαν, ενώ είχε ενδιαφέρον και περιεχόμενο (με μια ελαφριά έμμεση κριτική στις κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες της αμερικανικής ζωής). Κρίμα που δεν το συνέχισαν εδώ, πρέπει κάποια στιγμή να ψάξω τις επόμενες σεζόν να τις δω μαζεμένες…

Εγώ πάλι πιστεύω έκανε πολλές καλές επιλογές που κούρασαν ειδικά στα αισθηματικά του. Υπάρχουν και πολλά άρθρα σε site τύπου screenrant με τίτλο “Ted was the true villain” που νταξ είναι υπερβολή.

Για αυτό που λες συμφωνώ εν μέρει αλλά τώρα που σκέφτομαι τη σειρά αυτός και η Robin σπάνια μου προκαλούσαν γέλιο που είναι και το point σε τέτοιες σειρές.

Barney κορυφή και από κοντά Marshal. Και η Lilly ήταν πολύ καλή όταν δεν μπλεκοταν παντού.

Υγ Friends έχω δει σκόρπια επεισόδια χθες ξεκίνησα να τα δω όλα μια χαρά μου φαίνεται. Ίσα ίσα το How i met your mother δανειστικε πολύ πράγμα από κει χωρίς να ναι αντιγραφή βέβαια. Προσωπικό αγαπημένο Brooklyn 99 αν πιάνεται γιατί έχει 9 βασικούς χαρακτήρες και γελάω με τους 8. Απίστευτο ποσοστό κατά την γνωμη μου

@St_Anger https://www.imdb.com/title/tt1442464/?ref_=fn_al_tt_1 μαλλον αυτο λες…

@osfp7 Friends ειναι για μενα ανωτερη σειρα απο το …Mother,δεν υπηρξε μετριο επεισοδιο…

2 Likes