Αρκετα καλα τα 4x15 & 4x16 αλλα δεν τρελαθηκα κιολας.
Το 4.15 ηταν καλυτερο παντως.
Συγχαρητήρια για το legendary avatar!:D:D
Καλά που το θυμήσατε!πάω να το κατεβάσωωω!
Πολύ weak το 16ο επεισόδιο… Γενικά πάντως η σειρά σπέρνει. Τρελό γέλιο και απίστευτοι χαρακτήρες.
wait for it !
λολ, για ποσο episodes θα βλεπουμε την Νικίτα νομίζετε?
Ποια Νικιτα?
Είδες το 16?
lame το 16,αντε ενα καλο,βαρβατο επεισοδειο σιγα σιγα…και ελεος η νικιτα,μονο που τη βλεπω βαριεμαι…
Δεν ειναι η Νικιτα ρε παιδια.
Το ειδα,πολυ μετριο.
Θα μ’αρεσε να ριξουν και κανα υπονοουμενο για την μητερα.
Οπως σε εκεινο το επεισοδιο που ειπε ενα ονομα μιας στριπιτζους και μετα λεει ετσι γνωρισα την μητερα σας
Αρκετά καλό επεισόδιο το 17, Barney σε μεγάλα κέφια γι’άλλη μια φορά.
Όντως, επιστροφή στα υψηλά επίπεδα με το 17, με αρκετές στιγμές γέλιου, βλ:
Πιτζάμες-κοστούμι Μπάρνεϋ :lol:
Αψογο το 17!Απο τα καλυτερα για μενα…
Πολυ γελιο η φαση με star wars…
Εγώ γέλασα πολύ εκεί που:
Οι άλλοι μάλωναν μεταξύ τους και στην εκπομπή η Ρόμπιν έκλαιγε με την φωτογραφία της παρέας στο χέρι! Τρελή ακυρίλα :lol:
Επιτελους επιστροφη σε υψηλα επιπεδα
Θεικη σκηνη 1: στη star wars φαση που παει ο μαρσαλ να μιλησει και βγαζει την κραυγη!:lol:
Θεικη σκηνη 2:το τελος του επεισοδειου!BARNEY FTW!!!
Επισης κορυφη φαση εκει που φωναζει ο Τεντ σε Λιλυ(Did you break up…) και εμενα μου θυμισε Τομ Κρουζ σε Τζακ Νικολσον στο Ζητημα Τιμης(?) στο δικαστηριο…Δηλαδη νομιζω οτι ηταν παρωδια αυτουνου:p
Ρε τι χαρακτηρας ειναι αυτος ο Μπαρνευ ρε?Θειλα σκετη!
Ναι, ναι! Το σκέφτηκα κι εγώ. Σίγουρα ήταν παρωδία της σκηνής εκείνη! :lol:
Όπως κι αυτό που λέει ο Θοδωρής με την κραυγή… έπος!!! Το κόβω να το ξαναβλέπω σήμερα το επεισοδιάκι
τι λέτε ρε σεις; Αυτό παίζει να ήταν το καλύτερο επεισόδια από όλα όσα έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής!!!
το βλέπετε πως σιγά σιγά αλλάζουν απόψεις στον Μπάρνυ ε?
Πολυ καλο επεισοδιο.
Ψοφησα στο γελιο στις σκηνες με το star wars και με τον Μπαρνευ να ρωταει τον Μαρσαλ για τον γαμο.
Xαχαχαχαχαχαχα!κ εμένα αυτό μου θύμισε!
Επικό επεισόδιο, παίζει να είναι το 2ο καλύτερο!
Θεικές οι σκηνές με τη Ρόμπιν στην τηλεόραση που δείχνει τη φωτογραφία και κλαίει και με το Μπάρνι και Μάρσαλ στο κρεβάτι!
Η Ρόμπιν είναι έγκυος ε?μου φαίνεται ότι είναι και η Λίλυ…:-k