Δε θέλει Σπόιλερ: Και οι δύο ηθοποιοί είναι έγκυες! Ελπίζω αυτό να μην αλλάξει πολύ τον προγραμματισμό της σειράς.
Εγραψε το επεισοδιο ! Πολυ ωραιο και αρκετες λεπτομερειες που το εκαναν πιο ωραιο.
Ειδικα οι σκηνες που διαδραματιζονταν στην εκπομπη της Ρομπιν.
τα εσπασε ε??ειχα καιρο να γελασω τοσο με Himym…θεικος Μπαρνευ again!!!
Oταν πετουσε ο Marshall στον ουρανο , ηταν ξεκαθαρο referene στο Big Lebowski !!
Ιδιο ακριβως γυρισμα
επαιζε και το ιδιο τραγουδι στο background:p:lol::lol:
πο ειδα τα δυο τελευταια μαζι και εκλασα στα γελια…
πολυ καλα επεισοδια… ειδικα το τελευταιο!!!
κατι οι πυτζαμες και κατι οι αναφορες οπως ειπαν και τα παιδια στην αγαπημενη μου ταινια εβερ…
παω αυριο πρωι πρωι να παρω τετοιες πυτζαμες…
It’s a night SHIRT, not a night gown! :lol:
Για να μην ανοιξουμε νεο τοπικ.Δειτε το οσοι ειστε των θετικων επιστημων.Μιλαμε για επικα σκηνικα.
4 επιστημονες που δεν ξερουν να συναναστρεφονται με τους υπολοιπους ανθρωπους και συμβαινουν
κωμικοτραγικα πραγματα.
Καλουτσικο και το νεο επεισοδειο!Δεν εφτασε βεβαια το μεγαλειο του προηγουμενου αλλα ειχε τις εκλαμψεις του!
Πολυ μετριο μου φανηκε το τελευταιο,τιποτα το ιδιαιτερο.
Same here !
19:
Σίγουρα καλύτερο από το τελευταίο αλλά κατώτερο του 17. Έχει όμως μπόλικο Barney οπότε αγαπάμε
τλκ η σειρα ειναι One man show,αμα εχει αρκετο Μπαρνευ μια χαρα(ειδικα αν ειναι και πρωταγωνιστης γαμω),αλλιωωως…(πλεον δεν αντιπαθω τον χαρακτηρα του τεντ,τον μισω πραγματικα)…καλο επεισοδιακι παντως,ειχε πλακα γενικα…(αντε βσκ να κατεβει το Big bang να στρωσουμε…)…
Καλό το επεισοδιάκι, αλλά το χθεσινό Big Bang Theory ήταν ΕΠΟΣ! (Lupin, η αγάπη των σεναριογράφων για το Battlestar φάνηκε για άλλη μια φορά ε )
Kαλα,ναι,geek alert:p:lol:…επος,οντως(οπως και σχεδον ολα της 2ης σεζον ειδικα,τρελο γελιο):D…για how i met your mother,λογικα το επομενο επεισοδειο ειναι το τελευταιο για φετος??20ο νομιζω ειναι…:-k…
Το κουρασαν τρελα ρε σεις,εχει χαθει εντελως το νοημα,τα τελευταια επεισοδια ειναι αυτοτελη.Και αν οντως πλησιαζει το τελος της σεζον,τα περισσοτερα τελευταια επεισοδια(με εξαιρεση το πιτζαμασουτ) ηταν φιλλερς,μεχρι να φτασουμε στα 2 τελευταια που θα ξανασχοληθουν με την ιστορια και θα γινει κατι συνταρακτικο για να πορωθουμε και να δουμε και την 5η.
Βασικα παιζει τα παιδιακια του Τεντ να κοψαν φλεβες ξερω γω κι αυτος να διηγειτα τα δικα του σαν μπαρμπας με ανια.
βσκ,εχω παρατηρησει,οπως και οι περισσοτεροι φανταζομαι,πως στηριζουν αρκετα το χιουμορ των τελευταιων,σε παρωδιες γνωστων ταινιων ή καταστασεων…νταξ,πλακα εχει,αλλα οκ,πχ 3η σεζον,ειχε εξυπνους διαλογους τις περισσοτερες φορες που εβγαζαν γελιο καλο,δεν χρειαζεται τωρα να γυρνανε ετσι και να αλλαζουν το χιουμορ τους…θα μου πεις,ισως εμειναν απο εμπνευση…δεν ξερω…ελπιζω σε μια βελτιωση παντως,γτ,ενω αρχικα δεν μου αρεσε η σειρα,με κερδισε σταδιακα και δεν γουσταρω τωρα να ξενερωσω παλι και να της χιωσω…καλα,αν μου τα ελεγε εμενα οοοοολα αυτα ο πατερας μου,θα ειχα φυγει απο το σπιτι καιρο τωρα,:lol:…
Πιστευω πως η 3η σαιζον ειναι η καλυτερη περπατωντας…Το big bang Νομιζω κερδιζει εδαφος…
Ελπιζω το τελευταιο να μη με σποιλεριασει με Galactica γιατι ειμαι στη 2η σαιζον τωρα και εχω πορωθει ασχημα,δε τολμω καν να μπω στο thread εδω για να μη δω τπτ!!
So say we all!
σιγουρα,ναι,πολυ γελιο…
εμενα ανεκαθεν μου αρεσε περισσοτερο και ειδικα τελευταια,του εχει παρει μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα και χιουμορ…
:razz::razz::razz:SO SAY WE ALL!!!ελπιζω και γω να μην σποιλεριασουν τπτ στο μπιγκ μπανγκ-νταξ,ποσο ζωα θα ειναι μετα ε:lol::lol:?
Το κακο ειναι και ελπιζω να μην εχω εξελιχθει ετσι,πως μια σειρα με εναν στην ουσια γ@ματο χαρακτηρα,μπαρνευ, και τριγυρω μερικους αδιαφορους,μαρσαλ-λιλι, μεχρι αντιπαθητικους(ψωφα τεντ,ψωφα),δεν μπορει να κρατηθει πολυ μονο απο αυτον τον ενα…δλδ μην κουρασει και ο μπαρνευ καμια ωρα και ξενερωσουμε ολοι…
Η γκρινια μου στην προηγουμενη σελιδα ηταν γενικη παντως,το τελευταιο δεν ηταν χαλια,ειχε καλες στιγμες.
Ειδικα ο ΚΑΚΟΣ Μαρσαλουκος που πεταει μπαλες στα παιδακια και ο TEEN WOLF (teen wolf λεει ρε μαλακες :lol:)