ειχε σιγουρα,και αυτες βσκ που ανεφερες ηταν εκει που λυθηκα στο γελιο…αλλα σα συνολο…μετριοτητα…
Βασικα ο Μπαρνευ δεν ηταν τοσο γαματος σ’αυτοστην αρχη που εδερνε τα παιδακια στο λεηζερ ταγκ λες το επεισοδιο θα γαμαει νταξει,αλλα μετα που εκανε τη λιστα του Τεντ ειχε αρκετα λιγοτερο γελιο απ’οσο περιμενα.
Σωστα τα λεει το Γιγαντιο Καλαμαρι !
Και εμενα αυτο με τις παρωδιες αρχιζει και μου σπαει τα νευρα.
Το επεισοδιο ηταν πολυ καλο,αλλα το εχουν ξεφτυλλισει στα αυτοτελη επεισοδια και η ιστορια δεν
προχωραει καθολου…
Το The Big Bang Theory πρεπει να αποκτησει δικο του thread γιατι προκειται περι επους !
(Είμαι σίγουρος οτι θα έχει αναφερθεί)
Πρόσφατα άρχισα να βλέπω τη σειρά, στο 7ο επεισόδιο της 2ης season κατάλαβα γιατί είναι ότι καλύτερο έχει βγει
επίσης σε παλαιότερο επεισόδιο
[spoiler]ένας τύπος με μπλούζα glassjaw!!!
[/spoiler]
Παλι βαλαν κενο,απο βδομαδα το καινουριο.Μακαρι να ανακαμψει λιγο το πραγμα.
oταν τελειωσε το Φρεντς δεν καναν την μαλακια,Τζοης σοου?
ε μα το χριστουλη και την μπαναγιτσα αμα δεν κανουν μπαρνεης σοου οταν τελειωσει δαυτο ,θα τους βαλω να ακουνε Φλωρινιωτη 24/7.
The Nights who say YOURE FIRED
hahahaha
Ρε τη κοιλια της ρομπιν κοιταχτε ρε. Ρομπες, ρηχτα και πλανα με τη τσανταρα μπροστα hahahaha
Αρκετά μέτριο μου φάνηκε πάλι το τελευταίο. Big Bang Theory ftw!!! (Είδα όλη τη σειρά σε 4-5 μέρες :-s )
COZ YOUR DEAD TO ME !
εμενα παλι μου αρεσε Ειδικα οταν εχει Barney- Robin φαση ^^
Δεν ηταν κακο,αν εξαιρεσεις τα περι μοσμπιους…
Γενικα ο Τεντ ειναι λιγο παρακμιακος για τη σειρα,ειδικα τωρα που δεν ασχολουνται και με την αρχικη ιστορια.Οταν το επεισοδιο ασχολειται κυριως με αυτον ειναι συνηθως βλακειουλα.
Ωραιο επεισοδιο γενικα.Οι ταδε-ανθρωπος στην δουλεια του Μπαρνευ ηταν ολα τα λεφτα.
Η ιστορια συνεχιζει να μην προχωραει αλλα να ειναι καλα ο Μπαρνευ.
Επισης μαλλον βρηκα το ανεκδοτο που ειπαν στην αρχη του επεισοδιου.
I canΆt peanut butter my dick in your ass.
Το πρωτο διλεπτο ηταν απο τα καλυτερα που’χουν κανει.
Επος Μπαρνεη για αλλη μια φορα!
Ποσο θεικη ηταν η σκηνη με μπαρνει και μαρσαλ αγκαλιασμενους στην πολυθρονα???
Oλο το επεισοδιο ηταν επικο!
Ειδικα ο μονολογος του Μπαρνεη στην αρχη και τα ποιηματα του νυχτοφυλακα.
Πολυ καλο επεισοδιο.
Και επιτελους ξαναθυμηθηκαν το θεμα της σειρας και το ανεφεραν εστω κ στο τελος.
Τα πλανα της Ρομπιν εχουν πολυ γελιο,συνεχως κατι μπροστα για να μη φαινεται η κοιλια κι ετσι.
Η Λιλυ για ποσα επεισοδια ειναι εκτος?
Στο προηγουμενο ειπε ο Τεντ μετα το ανεκδοτο οτι δεν την ειδαν για 4 βδομαδες.
Οτι πρεπει για να τελειωσει η σεζον χωρις να δειξει την κοιλιτσα της :Ρ
Eιδα την πρωτη σεζον.Οντως ειχε πολλες ωραιες ατακες,αλλα ειναι και λιγο καμμενη σειρα.
Οι χαρακτηρες παραειναι τραβηγμενοι και το ολο στησιμο της σειρας με χαλαει λιγο αν και
ειναι αρκετα ωραια.Δεν ξερω αν θα δω 2η-3η σεζον.
Ωρες-ωρες εβλεπα 3-4 επεισοδια μαζι και μετα με το ζορι εβλεπα 1. :-k
Τέλειο επεισοδιάκι το 22! Πολύ γέλιο και μεγάλη ανατροπή στο τέλος!!!
Πολυ ομορφο επεισοδιο
Ρεσιταλ μαρσαλ με graphs και “Ι will end your life”
:lol: