Δεν ξετρελαθηκα απο το επεισοδιο.2-3 σκηνες μ’αρεσαν.
Προφανως η Στελλα θα τον οδηγησει με καποιο τροπο στην μητερα.
Δεν ξετρελαθηκα απο το επεισοδιο.2-3 σκηνες μ’αρεσαν.
Προφανως η Στελλα θα τον οδηγησει με καποιο τροπο στην μητερα.
xcuz me…τι ειναι το cecilia στο διαγραμμα???
Πω μαλακες,ξενερωσα με το μπιγκ μπανγκ πρωτα,ηρθε κι αυτο μετα.
Δεν το χουν πια,αμα κλεινουν μια πολυ αδιαφορη σεζον με τοσο αδιαφορα και ξενερωτα επεισοδια,τοτε ας το τελειωνουμε σιγα σιγα.Eκτος και αμα τα σωσουν ολα στο φιναλε.Αλλα χλωμο.
Γενικά η σεζόν μέχρι τη μέση είχε κορυφαία επεισόδια. Μετά όντως έπεσε. Σήμερα όμως είχε μια τρελή ατάκα:
Give it a week. You’ll get her back… and her front :lol::lol::lol:
Καλουτσικο επεισοδιο.Μαρσαλ-Μπαρνεη-Ρομπιν κανουν γαμω τις ομαδες και χαριζουν ατακες.
[SPOILER]Το σκηνικο με τον Τεντ ηταν ξενερωτο.Και το προηγουμενο επεισοδιο και αυτο για να φυγει απλως η Στελλα.Ειδα ενα βιντεακι στο νετ χτες.Λεει κατι για την μητερα.
Ο Τεντ θα γινει δασκαλος τελικα και θα μπει σε ενα μεγαλο αμφιθεατρο τιγκα στον κοσμο,οπου θα ειναι και η μητερα μεσα.[/SPOILER]
Link? 8)
4ο βιντεακι τελευταια δευτερολεπτα.
Thankzzz
παιδιά, για να προχωρήσει η πλοκή πρέπει να γεννήσουν και οι 2. Δίχως τη συμμετοχή και των τεσσάρων σε επεισόδιο, δεν πρόκειται να γίνει η γνωριμία με τη μάνα
Με επιβεβαιωσαν δυστυχως.
Ειχε μεν καποια πλακα το επεισοδιο,αλλα κι εδω ειχαμε μουφα σηζον φιναλε.Και φυσικα δεν μας ειπαν παλι τιποτα για τη μανα,μονο οτι ισως τη γνωρισουμε στην επομενη σεζον…
Τι γινεται ρε σταματησατε να το βλεπετε ολοι?Θαψτε κι εσεις λιγο μαζι μου.
Βαρετο επεισοδιο,με αρκετη αμερικανια μεσα(μπαλκονι κτλ) και λιγα αστεια…γενικα η σειρα,ειχε τις στιγμες της,ειδικα 3η σεζον,αλλα σα συνολο,δεν ξεφευγει απο την κλασσικη feel good με safe humour αμερικανια…ακομα και ο Μπαρνευ κουρασε,που οκ,καθε σχεδον σειρα του ειδους εχει κ καλα ενα γ@μια σουπερ κουλ τυπο,ε,εν τελη ενας απο αυτους ειναι κ αυτος,με καποια καλα αστεια,που ομως τα εχουμε ξαναδει και δεν τον ξεχωριζω απο το σωρο…διαβασα πως το πανε για 5 σεζον ακομα,οπωτε αντιος απο μενα,δεν εχω σκοπο να δω την 5η κοκ,μιας και το βαρεθηκα,ενω υπαρχουν τοσες αξιολογες σειρες του ειδους ακομα…(εθαψα αρκετα???:p)
(Ναι,ωραιος:D)
5 σεζον ακομα???
Σοβαρα μιλας τωρα?
Mλκια σου ειπα,το μπερδεψα με το two and a half men(που μακαρι να συνεχισει για 10 σεζον ακομα!)…για 2012 το πανε,δλδ 3 σεζον ακομα,αλλα με το ενδεχομενο(και πιθανοτερο,αφου διαβασα οτι αυτο θελει και το καναλι και το καστ/παραγωγοι/σεναριογραφοι) να γινουν 4!Οπωτε πουλος,2013…εχω την εντυπωση πλεον,πως αρκετοι το βλεπουν μονο και μονο για να μαθουν απλα ποια ειναι η μανα…μα πως γινεται να κολλησεις με σειρα,που ο πρωταγωνιστης της ειναι ο χειροτερος και πιο γκεη χαρακτηρας εβερ???
Αμα το πανε για τοσες πολλες σεζον θα καταντησει χοντρη μαλακια.
Οι πρωτες 3 σεζον μου αρεσαν αρκετα,αλλα η 4η ηταν μετριοτητα και κατω.Και Φιλαρακια δεν μπορειτε να γινετε ρε παιδια,ακου εκει 8 σεζον.
Ο Τεντ οντως ειναι το παραπληγικο της σειρας.
Συμφωνάω με τον αποπάνω μου. Ελάχιστες καλές στιγμές, στην πλειοψηφία τους αφορούν τον Barney.
'Οσο για τις 3 ακόμα σεζόν, έλεος…
Δεν μ’αρεσε το τελευταιο επεισοδιο.Δινω 5-10 επεισοδια του νεου κυκλου διορια στην σειρα.
Μετα αντιος!
Βασικά εγώ θέλω να ελπίζω πως η ζημιά έγινε εξαιτίας των εγκυμοσύνων. Με τη νέα σεζόν, λογικά θα αρχίσει να υπάρχει κι εξέλιξη, αν και εμένα προσωπικά δε με νοιάζει το να μάθω πώς θα γνωριστεί με τη μάνα, όσο εσάς… Αυτό είναι μεν το theme πάνω στο οποίο στηρίχτηκε το στόρυ, αλλά κατά τα άλλα παραμένει άλλη μία αμερικάνικη sitcom. Οι καταστάσεις που μπλέκουν είναι οι αστείες και αυτό που με ενδιαφέρει (που τελευταία δεν είναι καν αστείες) κι όχι το πως θα γνωρίσουν τη μάνα των παιδιών…:oops:
Όπως κι αν έχει, η στροφή του Τεντ, προς το καθηγητιλίκι μπορεί να δώσει άπειρες ευκαιρίες για περίεργες καταστάσεις. Άντε να δούμε αν θα τα καταφέρουν έστω τώρα να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
Ε η σειρα ειναι βασισμενη στο “ταξιδι” παρα στον προορισμο.
Το κακο οπως ειπες και εσυ ειναι οτι δεν εχουμε ωραια επεισοδια.
Οταν τα επεισοδια ηταν γαματα δεν ενοιαζε και κανεναν γιατι δεν ελεγαν για την μητερα.
Μονο τον Θεριο τον παραξενο.