I-doser

Το Gate of Hades μόνο πονοκέφαλο μου έφερε.

Κατά τ’ άλλα, προτιμώ το κρασάκι που ήπια σήμερα το βράδυ.

Επειδη αναφερθηκε ενας ιος δεν ειναι ιδιο με αυτο
αυτο τωρα και μενα σε ανθυποβολη μου κανε και μετα ειδα και τα βιντεακια απο κατι φλωρακια που χτυπιοντουσαν κτλ

μεγαλη κοτσανα αλλα με εβαλε σε σκεψεις ρε γμτ γιατι δηλαδη να κυκλοφορει τετοια βλακεια?το εβγαλε και μια εφημεριδα η espresso που διαβασα και γραφουν καιστο επισημο site Πως η μαστουρα επιτυγχανεται αν ειναι σε συγκεκριμενα hz.

Αχ τι αλλο θα δουμε…

Αυτό ακριβώς. Είδα και εγώ το Gates of Hades και όλο περίμενα να ακούσω κάτι περίεργο αλλά τίποτα. Απλά ‘αγχώθηκα’ από την αναμονή και την περιέργεια. Αυτό μόνο.

Δηλαδή ας είμαστε λίγο ρεαλιστές. Αν ήταν ναρκωτικό με την ίδια σημασία και επικινδυνότητα που έχουν τα κανονικά, τα οποία εμπεριέχουν υπαρκτές χημικές ουσίες μέσα τους (και όχι απλά “ραδιοκύματα”), θα βλέπαμε ένα κάρο βιντεάκια μ’αυτό στο… youtube? :stuck_out_tongue:

Η δύναμη της αυθυποβολής υπάρχει και παραυπάρχει όμως. Μερικές φορές αυτό απο μόνο του είναι αρκετό. Αν όλοι γύρω σου λένε για κάτι “α, αυτό είναι επικίνδυνο” (χωρίς να είναι απαραίτητα), μπορεί και να το πιστέψεις.

(δεν αμβιβάλλω επίσης πως ίσως και να παίζει κάτι με αυτές τις συχνότητες, με τον ίδιο τρόπο που διάφοροι ρεηβάδες παλιά ήθελαν να πάρουν xtacy χαπάκια ας πούμε για να “νιώσουν” καλύτερα τη μουσική… απλά νομίζω πως πάνω απο 10% δεν παίζει ρόλο αυτό)

It’ s a fad, εν ολίγοις, και όπως φαίνεται έχει πέραση. Πιο πολύ με προβληματίζει εμένα αυτή η ανάγκη θα λεγε κανείς για τέτοιες φάσεις. Τόσο πολύ βαριέται τη ζωή της λοιπόν η γενιά του ίντερνετ? :?

Αυτο το gate of hades ειναι πραγματικα σατανικο…
εκει που ακουγα το μονοτονο χρτς χρτς και περιμενα το ουρανιο τοξο και τις πολυχρωμες πεταλουδιτσες να κανουν την εμφανιση τους κανει ξαφνικα εκεινο το διαβολεμενο θορυβο και ξαφνιαστηκα τοσο γιατι νομιζα οτι κατι επαθε το laptop, κατι εκανα και χαλασε και θα με σκοτωσει το παιδι που μου το δανεισε μιας και το δικο μου τα τεζαρε!

Ασταδιαλα, μετα απο αυτο το σοκ θα γυρισω στο συνηθισμενο κοκτειλ μου με κοκα και βαλιουμ για να ηρεμισω…τι τις θελω τις νεες τεχνολογιες αφου με χαλανε? [-X

Ασταδιαλα, μετα απο αυτο το σοκ θα γυρισω στο συνηθισμενο κοκτειλ μου με κοκα και βαλιουμ για να ηρεμισω

:lol:

μαλλον δεν χρειαζοταν να κανεις εξ’αρχης το “πειραμα”!:lol:

Αστα, με αυτη τη βλακεια μπηκα σε ασχημο τριπακι, πρεπει να ηταν μπαγκαρισμενο και εκανα ωρα να συνελθω. Ατιμη νεα γενια…κανω οτι μπορω να μην μεινω νουμπι αλλα μαλλον θα μεινω στον παραδοσιακο ντιλερ της γειτονιας μου!