Πάντως δεν περνάνε από Ελλάδα, όπως θα διαπίστωσες.
Χτες είδα το περι ου ο λόγος tour εδώ στο Gothenburg… Πέραν του γεγονότος ότι οι Volbeat είναι πλεόν τεράστιοι, με σκηνική παραγωγή επιπέδου Metallica (δεν υπερβάλλω) και γάμησαν τα πάντα και όλο το σύμπαν (πόσο χαίρομαι που τους παρακοουθώ από όταν ξεκίνησαν και βλέπω όλη την άνοδο βήμα-βήμα… ) να πω ότι πήρα συνέντευξη στον Jon Schaffer…
Μέσα στα πολλά και διάφορα που συζητήσαμε, μου είπε ότι στην περιοδεία της νέας χρονιάς, που περνάει και από Ελλάδα, θα παίξουν κάποια κομμάτια που δεν έχουν παίξει ποτέ, αρκετά από το νέο album και κάποια κλασικά…Αλλά ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τα κομμάτια που δεν έχουν παιχτεί ποτέ…Δεν ρώτησα ποια είναι, αλλά με διαβεβαίωσε ότι όντως το εννοεί και δεν το λέει για διαφήμηση (για τα σπάνια κομμάτια…)
Let the rumors begin…
τρελανε μας
Σε ψάχνουμε, και όταν σε βρούμε θα μαρτυρήσεις!!!
Σύμφωνα με το http://www.setlist.fm/stats/iced-earth-2bd6fc9e.html , αυτά είναι κάποια γενικά στατιστικά που ισχύουν για τις συναυλίες των Iced Earth. Στον πάτο βλέπετε τα τραγούδια που έχουν παιχτεί ελάχιστα. Θέλω να πιστεύω ότι τα στοιχεία δεν απέχουν και πολύ από την πραγματικότητα.
Ψηφίζω…
[B][SPOILER]The Path I Choose
Cast in Stone [/SPOILER][/B]
…στη Θεσσαλονίκη που πουλάνε εισιτήρια?..για να κανονίσω πια απ’την άλλη εβδομάδα να μου πάρουν:):!:
Ετσι φτιαξε με…
…έχει ακόμα 27άρια στη Θεσσαλονίκη…τσιμπήσαμε δυο με τον Sok:):!:
Πηρα εισιτηριο και προλαβα τα 27αρια, Νο. 0367. Αρχιζει το λιωσιμο της δισκογραφιας για ψυχολογικη προετοιμασια για την συναυλια.
Νούμερο 349, το πήρα σήμερα από Public Συντάγματος. Μάλλον υπάρχουν ακόμα εκεί έξω. Τρέξτε!!!
Κυκλοφορεί το setlist από τη πρώτη συναυλία της περιοδείας τους που μόλις άρχισε σήμερα. Όσοι θέλετε ψαξτε το. Δεν το βάζω εδώ για να μη κάνω χαλάστρα. Γενικά ισχύει αυτό που έλεγε ο Σάφερ, ότι παίζουν 7 τραγούδια από το νέο δίσκο. Γενικά περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις τόσο ευχάριστες όσο και δυσάρεστες. Οι δυσάρεστες έχουν να κάνουν με κάποιες κραυγαλέες ελλείψεις.
Περί ορέξεως…
Μάπα το καρπούζι…
αν παραμείνει το setlist μέχρι το τέλος του μήνα δε με βλέπω να πηγαίνω.
Δεν είναι άσχημο, αλλά ναι έχει ελλείψεις… Δεν μπορώ να πω ότι δεν με είχε προειδοποιήσει ο Schaffer, αλλά περίμενα κάτι πιο μεγάλο σε χρονική διάρκεια για να χωρέσει και τα 7 από το καινούριο…
Αν θυμάμαι καλά από τη περιοδεία του Dystopia, το σετλιστ άλλαξε κάποια στιγμή. Ειδικά στην Αθήνα είχαν προσθέσει ένα τραγούδι αν θυμάμαι, ενώ στη δεύτερη εμφάνισή τους (την επόμενη μέρα) άλλαξαν 2 τραγούδια. Νομίζω έπαιξαν Stormrider τη δεύτερη μέρα ενώ την πρώτη δεν το έπαιξαν. Ελπίζω σε κάποιες προσθήκες αλλά δεν νομίζω να αλλάξει πολύ.
παντα παιζουν παραπανω κομματια στην Ελλαδα
…βλέποντας το σετ-λιστ, παρακαλάω νά’χεις δίκιο…όχι στο να αφαιρέσουν κάποιο τραγούδι, αλλά στο να προσθέσουν 2-3:):!:
ούτε απ’ έξω λοιπόν…
παίζουν μόνο τις κλασικούρες, γκρίνια γιατί δεν αλλάζουν σέτλιστ.
αλλάζουν σετλιστ βάζοντας μερικά σπάνια κομμάτια, γκρίνια γιατί λείπουν κλασικούρες, λες και δεν έχουν έρθει αρκετές φορές Ελλάδα και σας λείπει το γαμημένο το Μελάνχολυ.
μην περάσετε ούτε απ’έξω, στα παπάρια μας και κανείς δε νοιάστηκε.
Το σετλιστ είναι οκ, απλά θα μπορούσε να είχε 1-2 κομμάτια ακόμα από τα πρώτα άλμπουμ τα οποία αγνοούν (εξαιρείται το Iced Earth που το παίζουν πάντα).
Κάτι μου λέει ότι θα υπάρξουν προσθήκες όσο περνάει ο καιρός και στην Αθήνα θα έχουμε μερικές εκπλήξεις