Εγώ θα ήθελα να πάω πάντως. Να δω Warbringer (με τον drummer τον Vektor) και εντάξει, δεν με χάλαγε να δω και τους Iced Earth (αφού δεν τους έχω ξαναδεί).
Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν αναφέρεται στον τίτλο του θρεντ το όνομα Warbringer. Είναι από τα πολύ καλά ονόματα του νέου thrash κύματος και έβγαλαν και δισκάρα φέτος.
Ο Σάφερ είχε δηλώσει εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι θα παίζουν 7 τραγούδια από το νέο δίσκο. Η περιοδεία αφορά τη προώθηση του νέου δίσκου και επιβάλλεται να παίζουν νέα τραγούδια. Αυτό είναι το σωστό και το λογικό.
Οι ενστάσεις μας δεν αφορούν τα 7 νέα τραγούδια αλλά στην επιλογή των υπολοίπων.
λογικο να παιζουν απ το νεο δισκο, απλα 1-2 τα βρισκω αδιαφορα. το υπολοιπο σετ το βρισκω οκ, δλδ γκρινια που δεν αλλαζουν το σετ κ οταν το αλλαζουν παλι γκρινια. ε οκ…
Δεν ειναι κακο το setlist αλλα ακομα δεν εχω ακουσει τον καινουριο δισκο για να ξερω τι παιζει με τα 7 κομματια απο αυτον και πως θα ειναι η ροη των τραγουδιων. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν παιζουν κομματια απο το Night Of The Stormrider και το Burnt Offerings? Θα επρεπε σε καθε περιοδεια να εκπροσωπουνται εστω με ενα κομματι αυτες οι δισκαρες.
[SPOILER]από τα 7 καινούρια, το μόνο που με ξενέρωσε είναι το among the living dead που το θεωρώ από τα πιο μέτρια του δίσκου, προτιμούσα χίλιες φορές το culling με την ρεφρενάρα. Kατά τα άλλα, το if I could see you παίζει το ρόλο του I died for you, και στα υπολοιπα πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει χαμός. Προσωπικά αγαπημένα τα the end? (με την -επίσης- ρεφρενάρα) και το Cthulhu. Σε κάτι question of heaven, disciples, red baron και vengeance εγώ προσωπικά θα κλάψω γιατί έχω να τους δω πολλά χρόνια και μου έχουν λείψει πολύ, [/SPOILER]
το σετ παντως το 2002 το 2ημερο στο σπορτινγ.νομιζω ηταν επικο.οι πιο παλιοι που ηταν παρων νομιζω με καταλαβαινουν.το [SPOILER]question of heaven [/SPOILER] εχω να το ακουσω απο τοτε.κλαμα λεμε
Εννοειται οτι θα υπαρχει καλη θεληση και προδιαθεση και θα περασουμε γαματα. Το setlist ειναι καλο, εχει και κομματια που εχουν καιρο να παιχτουν, αλλα θα μπορουσε να ειναι και πολυ καλυτερο.