ICED EARTH 31-1-14 Αθηνα-Gagarin 1-2-14 Σαλονικα-Principal

Ναι. Απλά δεν είναι ότι το προσπέρασαν κατά τη διάρκεια του λαιβ, το 'χαν αποκλείσει από πριν. Μπορεί να μη τους έβγαινε στις πρόβες, ξέρω γω.

Είναι ωραίοι, τραβάτε δείτε τους!

1.45’ διάρκεια. Thumbs up.

Βέλγιο την προηγούμενη μέρα το παίξανε πάντως. Άντε και στα δικά μας!

κλαμα λεμε

θα παρω μαλλον v.i.p.αμα παρει και κανας αλλος.ας στειλει μνμ.ενταξει τους εχω δει σχεδον 9 φορες.αλλα ποτε απο κοντα.θα μου πεις γιατι δε πας ξενοδοχειο η απ’εξω κτλ.τοσα πραματα που εχω για υπογραφες θελω καμια ωρα μονο.

Είναι ακριβά για μένα ρε γαμώτο. Εν τω μεταξύ δεν περιλαμβάνει το εισιτήριο. Το εισιτήριο το αγοράζεις ξεχωριστά και δίνεις επιπλέον 60 ? αν θυμάμαι καλά. Έχει και δωράκια, t-shirt, αυτοκόλλητα, αφίσες κλπ. Καλή φάση πάντως.

Απο εισιτηρια ειμαστε οκ ακομα φανταζομαι ε? Την αλλη βδομαδα μαλλον θα παω να παρω, ελπιζω να μην φαω κανενα πακετακι…

Sold out δεν παίζει να έχει γίνει ακόμα. Δεν ξέρα καν αν θα είναι sold out. Το θέμα είναι να υπάρχουν ακόμα των 27 αλλιώς πας για 32

Μωρε εμενα με νοιαζει να βρω, τωρα τα 5? η διαφορα, δεν νομιζω οτι ειναι σπουδαιο ποσο,σιγουρα δεν θα σωθω:p.
Αντε παμε να τους δουμε για 4η ή 5η φορα, δεν θυμαμαι.

Αυτο. Αν παιχτει αυτο το κομματι θα εκστασιαστω κανονικα, ειναι απολυτη λατρεια η κομματαρα…

Ημουν στην προπαιδευση στο Ναυτικο και δεν ειχα παει στην συναυλια της περιοδειας για το Dystopia, ουτε το καλοκαιρι φετος οποτε δεν εχω δει live τον Stu αλλα απο video που εχω τσεκαρει μου αρεσει πολυ. Θα δω αυτες τις μερες και το Live Ιn Ancient Kourion απο το οποιο εχω δει μονο σκηνες και το φυλαγα για λιγο πριν την συναυλια. Αν μου χαλασει την κομματαρα το Dystopia θα τον δαγκωσω.

[SPOILER] Οσο για το A Question of Heaven ειναι απολυτο [B][SIZE=3]ΕΠΟΣ[/SIZE][/B], με απιστευτη εξελιξη και συνεχεις κορυφωσεις. Προκαλει ανατριχιλα και χαρηκα απιστευτα οταν το ειχα δει στο setlist. [/SPOILER]

Πόσο πολύ γέλασα με αυτό που έγραψες. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο είχα χάσει τις συναυλίες τους σε Σπορτινγκ το 2002. Είχα τελειώσει προπαίδευση στον Πόρο και μετά ήμουν Παλάσκα με μία σκούπα και μάζευα γόπες το κερατάκι μου.

27αρια τέλος στα Public που πήγα να πάρω σήμερα. Μόνο 32αρια πλέον.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

πολύ καλό !!

Έτσι, για να γουστάρουμε!!!

…καλό ορεχτικό:):!:

Φοβερή εκτέλεση Democide στη Γαλλία 15/1/2014

edit: Ο Jon Dette τί παίρνει, αν είναι να δώσει και σε μας. Horns up!!!

πωω, τι φλώροι είναι αυτοί από κάτω μωρέ;

Πηγα χθες και πηρα “εισιτηριο” απο τα Public. Τι εισιτηριο δλδ, ενα χαρτι μου εδωσαν και μου ειπαν οτι πρεπει να παω στο ταμειο του gagarin και να το ανταλλαξω με το κανονικο εισιτηριο. Τι παπαριά ειναι αυτη,δεν μου εχει ξανατυχει. Καινουργια κολπα?

…το εισιτήριο θά’ναι κανονικό…έτσι είχε γίνει και Primordial:):!:

ηρθε και το v.i.p σημερα. με tour bus θα ερθουν τελικα.και κατα της 2-3 το μεσσημερι.