ICED EARTH 31-1-14 Αθηνα-Gagarin 1-2-14 Σαλονικα-Principal

Λογικά με αεροπλάνο θα έρθουν από Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα και με tour bus θα πάνε Θεσσαλονίκη. Εσύ είσαι Θεσσαλονίκη?

για Αθηνα λεω

ξερει κανεις αν στην θεσσαλονικη εχουν μεινει 27 αρια και που? ευχαριστω!

Καπου πηρε το ματι μου , νομιζω σε ενα δελτιο τυπο οτι Θεσσαλονικη που πουλανε αυτοι :

Musicland (Μητροπόλεως 102) & Τhe Nephilim store (Γ. Θεοχάρη 2 )

αλλα δεν γνωριζω αν υπαρχουν 27αρια…

Είμαστε μία εβδομάδα πριν και δεν έχω δει κάποιο press report ή κάποιο πρόγραμμα με ώρες εμφάνισης κλπ. Ούτε καν για τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων (πχ εξάντληση των πρώτων 500 κλπ). Μας βλέπω να παίζουμε μπάλα…

για Αθηνα παντως υπαρχουν μονο 32αρια εδω και μερικες μερες.για Σαλονικα δε ξερω.

…λογικά από Δευτέρα θα ξέρουμε…πάντως πιστεύω ότι θά’χει κόσμο, και Αθήνα και Θεσσαλονίκη…απλά θα πάνε όλοι τελευταία στιγμή:):!:

Πηρα σημερα (Σαλονικα)νο.331 ,27euros.

Αν ψάξετε λίγο στο ιντερνετ θα διαπιστώσετε ότι το σετλιστ που παίζουν τις τελευταίες μέρες έχει κάποιες μικρές αλλαγές, μια-δυο προσθήκες δηλαδή σε αντικατάσταση άλλων κομματιών. Μάλλον προς το καλύτερο.

ΑΘΗΝA
ΠΟΡΤΕΣ: 19:00
ELM STREET: 19.30 ? 20.00
WARBRINGER: 20.15 ? 20.55
ICED EARTH: 21.25 ? 23.10

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΟΡΤΕΣ: 19.30
ELM STREET: 20.00 ? 20.30
WARBRINGER: 20.45 ? 21.25
ICED EARTH: 21.55 ? 23.40

…105 λεπτά…πολύ επαγγελματικό μου φαίνεται…μπορούν και κανά τεταρτάκι ακόμα…όπως και νά’χει καλά θα περάσουμε:):!:

Εμένα μου φαίνεται αρκετό. Το 90λεπτο θα ήταν επαγγελματικό τύπου κονσέρβας.

Επειδη δεν μου εχει ξανα τυχει να μου δωσουν φωτοτυπια αντι για εισιτηριο, ξερει κανεις αν το Gagarin ειναι ανοιχτο τις καθημερινες για να παω να το ανταλλαξω με το κανονικο εισιτηριο ή πρεπει να παω την Παρασκευη? Ελεος, νιωθω σαν να πηγαινω 1η φορα και ειμαι ασχετος με συναυλιες…ελεος!

Την ημερα της συναυλιας θα το ανταλλαξεις στο ταμειο

καπου πηρε το ματι μου αυτο , πιστευω θα σε βοηθησει…

Οσοι επιθυμούν να αντικαταστήσουν το χαρτι αποδειξης (voucher) του εισιτηρίου με κανονικό εισιτήριο, για να μην περασουν απο το ταμείο του Gagarin πριν από την συναυλία, μπορουν να κανουν την αλλαγή περνώντας από το εκδοτήριό της Ticketservices στην Πανεπιστημίου 39 (εντός της Στοάς Πεσμαζόγλου) τις προηγούμενες μέρες.

Ticketservices - Υπηρεσία εισιτηρίων
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου)
Τηλεφωνικό κέντρο: 210 7234567

ενταξει παιδες,επικοινωνησα με το gagarin και μου ειπαν οτι την ημερα της συναυλιας απο τις 6 και μετα μπορουμε να το αλλαξουμε. Ευχαριστω παντως!

Μια χαρα το προγραμμα, 3 μερες εμειναν. Μακαρι να παραμεινουν οι αλλαγες στο setlist

[SPOILER] Θελω οπωσδηποτε το V, το Pure Evil και το Burning Times… Και ελπιζουμε και σε καποια εκπληξη ακομα, να μας παιξουν κατι παραπανω. [/SPOILER]

κανα setlist παιζει μαγκες?

Παιζει, ναι.

[SPOILER] Το συνηθες εως τωρα ειναι

Plagues If Babylon
Democide
Dark Saga
V
If I Could See You
Disciples Of The Lie
Jekyll & Hyde
Among The Living Dead
Red Baron/Blue Max
Blessed Are You
Vengeance Is Mine
Cthulhu
My Own Savior
The End?
A Question Of Heaven

Encore:
Dystopia
Watching Over Me
Iced Earth

Και τελευταια παιζουν και τα V, Burning Times και Pure Evil.

[/SPOILER]

[SPOILER]γτπ setlist[/SPOILER]