Μια χαρά είναι το σετλιστ. Να ακούσουμε και κάτι διαφορετικό λάιβ, όλο τα ίδια και τα ίδια έπαιζαν…
…μια χαρά είναι το σετ-λιστ
[SPOILER]θα μπορούσε να ήταν 16.30 περρισότερο:D[/SPOILER]
:):!:
Για όποιον ενδιαφέρεται μου περισσεύει ένα εισιτήριο των 27?. Όποιος το θέλει ας μου στείλει ένα πμ. Αθήνα.
Πωλείται εισιτήριο των 27 ευρώ για αύριο… Όποιος ενδιαφέρεται, let me know!
Από facebook: Οι αησντέρθ είναι στο legacy.
Φέρτε μου ένα αυτόγραφο άμα μπορείτε.
Αυτά είναι
ητανε σημερα στο legacy. κατα της 11:30 φυγανε.με αεροπλανο ηρθανε σημερα το μεσσημερι.και ειναι σε ξενοδοχειο.μονο μετα το live μπορω να πω σε ποιο.επισης μετα το live πιθανον να πανε παλι στο legacy
Εγώ ξέρω αν μετά το λάιβ θα πάνε στο Legacy, αλλά μπορώ να το πω μόνο αφού φύγουν από το Legacy.
Καλά να περάσουμε σήμερα brothers and sisters.
Ξεκιναω. [B][SIZE=3]ICED MOTHER FUCKIN’ EARTH[/SIZE][/B]… Ευχομαι για καποια εκπληξη στο setlist. Καλα να περασουμε…
αις ντερθ 5η φορά.
Καλά ήταν.
- Επαγγελματίες και άψογοι. Εγγυημένα τέλεια τα live τους χωρίς ίχνος ατέλειας.
- Εκπλήξεις δεν είχε το σετ. Τουλάχιστον διατήρησαν τις αλλαγές με Burning Times και V.
- Φωνάρα ο Stu.
- Παικταράς ο Dette.
- Πάρα πολύς ο κόσμος. Λογικά πλησίασε το sold out.
- A Question Of Heaven, απλά έπος και τρομερή εκτέλεση
- Τα καινούργια τραγούδια ακούγονται καλύτερα live
- Καθαρός σχετικά ήχος αν και λίγο μπασαρισμένος ορισμένες φορές
sold out ηταν.ειχαν μεινει 30 εισητηρια στο ταμειο.και εφυγαν.ναι καλο live.τα νεα κομματια ακουγοντε καλυτερα.στα κλασσικα που ακουστηκαν χαμος.ολο το gagarin πανω κατω.στο watching over me μετα το τελος ο κοσμος συνεχιζε να τραγουδαει.και το συνεχισε και η μπαντα να το παιζει.(ελλαδα λεμε)και στα question και dystopia ο stu αφηνε το κοσμο σε καποια σημεια να τραγουδαει.στο meet n greet λεω του dette.θυμασε με anthrax εδω παλι.που αναψε και το καπνογωνο.χαχα
Για Warbringer δεν υπάρχει κανένα σχόλιο;
…σε καμιά ώρα ξεκινάμε…καλά να περάσουμε…υπήρχε τίποτα καλό στο μερτσεντάιζινγκ?..και για Warbringer?:):!:
Τα κλασσικά. Μπλουζάκια, CD κλπ. Φαρμακείο όμως
iced earth ειχαν παντως πολυ πραμα.μεχρι και backpatch.σκουφια.ραφτα
Πολύ κακός ήχος για iced earth στη Θεσσαλονίκη.
Παρά πολλά τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο. Δεν ξέρω αν τελικά τον προωθεις τον δίσκο η του κανεις κακό διότι με τόσα πολλά τραγούδια δε τα ξεχωριζεις.
Τέλος τα 32? ήταν απαράδεκτα πολλά.
Είναι λογικό να παίζουν πολλά τραγούδια από το νέο άλμπουμ. Δεν ευσταθεί το παραπονό σου