ΜΕγαλη εκπληξη ο δισκος. Ιδιως για μενα που τους θεωρουσα πεθαμενους. Κριμα που θα χασω και τις συναυλιες. Παρολο που το εχω κατεβασει και το εχω λιωσει αγορασα και εγω το box set και μαλιστα σε πολυ καλη τιμη. 11,93 λιρες μου βγηκε με μεταφορικα. Για οποιον ενδιαφερεται το πηρα απο το grooves-inc.com και βαλτε αυτο το κουπονακι 1FBFAN1 για να εχετε 10% εκπτωση. Αν δε δουλευει η εκπτωση καντε like τη σελιδα τους στο facebook και θα σας βγαλει αλλο. Και επειδη αγοραζω σχεδον παντα απο αυτο το μαγαζι να ξερετε οτι αλλαζουν συχνα τις τιμες, οποτε αν μπειτε και δειτε οτι ειναι διαφορετικη μαλλον δεν προλαβατε.
ρε παιδιά…μήπως μπερδεύετε το box με το limited edition??
αν και στο grooves-inc.com, τοσο λεει…περίεργο…αν και λεει limited box…παίζει να ειναι το ίδιο…
Πιστευε και μη ερευνα! Αφου λεει limited edition box set αυτο ειναι.
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Μου έστειλε mail το giag-de ότι τους τελείωσαν τα κομμάτια, ή ότι αυτό που ήταν να μου φέρουν δεν είναι σε καλή κατάσταση, κάτι τέτοιο σατανικό στα γερμανικά. Δε μπορώ, βαρέθηκα, και δεν έχω λεφτά.
Παρήγγειλα το απλό limited edition album.
φοβερος ο δισκος
ξεχωρησα τα
Dystopia
Dark City
Days of Rage
Soylent Green
Tragedy and Triumph
Αρκετά καλός ο δίσκος, μάλλον ο καλύτερός τους μετά το horror show. Βέβαια δε νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε και με αριστούργημα, παρ’όλα αυτά είναι αρκετά πιασάρικος και κινείται σε υψηλά επίπεδα σχεδόν σε όλη την διάρκειά του. Αγαπημένα τραγούδια μέχρι στιγμής dystopia, anthem, tragedy and triumph, dark city και μου έχει κολλήσει τρελά το iron will! O stu κάνει καλή δουλειά γενικά αλλά μου φαίνεται ότι τραγουδάει σαν να σφίγγεται σε πολλά σημεία… κανά dulcolax ρε παιδιά
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί τα πιο επιθετικά τους τραγούδια (boiling point-days of rage) διαρκούν τόσο λίγο… 5 λεπτά και τα 2 μαζί… άντε να γράψουν καμιά επικοθρασιά στυλ stormrider πάλι να γουστάρουμε.
Ξερει κανενας τι θεση εχει παρει στα ελληνικα chart’s το dystopia;
Καλή ερώτηση. Δεν νομίζω ότι έχει και πολλή σημασία.
Εμένα πάντως η αγορά μου γράφτηκε στα Γερμανικά charts. :lol: Το αγόρασα από amazon.de. :lol:
Ναι μωρε:p Απλα απο περιεργεια ρωτησα8)
Παντως ακομα θυμαμαι το metal hammer να αναφερει οτι το horror show οταν
κυκλοφορησε ηταν το πιο γρηγορα πουλημενο cd,και ξεπερνουσε ακομα και maiden και metallica οπως ελεγαν:!:
Έτσι όπως έχει γίνει το θέμα με το internet και τις online αγορές, δεν βγάζεις άκρη. Θυμάμαι τελευταία φορά που αγόρασα CD από Ελλάδα ήταν η Ελληνική έκδοση του FINAL FRONTIER των MAIDEN, από περίπτερο. Τη special eddition την είχα αγοράσει και πάλι από pre-order στο amazon.de.
Τώρα θυμήθηκα, αγόρασα και τη Real News με το CD των Scorpions. χεχεχε
Βάλε και τις απώλειες από download και πειρατεία. Εδώ λένε οι ίδιοι οι καλλιτέχνες (παγκοσμίως) ότι[I][B] “αφού δε μπορούμε να καταπολεμήσουμε την πειρατεία, τουλάχιστον να τα βγάλουμε από συναυλίες”.[/B][/I] Δες τί έξαρση και τί εμπορικότητα έχουν τα τελευταία 10 χρόνια τα open festivals.
http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/chair.gif
EΠΟΣ!!!
ΕΠΟΣ!!!
ΕΠΟΣ!!!:bow2::bow2::bow2:
Το Anthem και το Dystopia ειναι μεγαλα κολληματα και τα ειχα λιωσει μεχρι αηδιας στην προπαιδευση στο Ναυτικο. Και ναι ο δισκος ειναι μεσα στους καλυτερους της χρονιας για εμενα, κατι που δεν το περιμενα με τιποτα και με εξεπληξαν…
Παρα πολυ καλος δισκος… Ενα μπραβο στους Iced earth