"Όπως το Rock Overdose είχε αναφέρει, τον Δεκέμβριο του 2011 στην ζωντανή εμφάνιση των ICED EARTH στην Λευκωσία είχαν ανακοινώσει ότι ίσως έρθουν ξανά στην Κύπρο για την ηχογράφηση και βιντεοσκόπηση του επόμενου live CD & DVD τους.
Το Rock Overdose είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ΠΡΩΤΟ ότι τελικά αυτό θα γίνει πραγματικότητα!
Στις 19 Αυγούστου, έξω από τη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο Κούριο Αμφιθέατρο, θα γίνει η μοναδική αυτή βραδιά που θα βάλει την Κύπρο στον χάρτη του Metal για τα καλά!
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα, μείνετε συντονισμένοι στο Rock Overdose!!!
Αλέκο αυτό σκεφτόμουν το μεσημέρι αλλά δεν νομίζω… Πάντως λεφτά για Κύπρο δεν βλέπω να παίζουν με την καμία γι’ αυτό εύχομαι πραγματικά να μας κάνούν την χάρη να ξανάρθουν!!
ε κριμα ειναι ημερομηνια που εκει κοντα θα ξαναφευγω για καναδα…δυσκολο αλλα ισως…μακαρι να τους ξαναφερουνε!εχουμε και την αγαπη της μπαντας σαν χωρα οποτε ισως…
Ασχέτως με τους Ιced Earth, των οποίων ποτέ δεν ήμουν ένθερμος οπαδός, έχω πάει στο Κούριο πολλές φορές και φυσικά δε γινόταν να μην περάσω από τον αρχαιολογικό χώρο, όπου βρίσκεται και το αμφιθέατρο. Νομίζω πως όποιοι ζήσουν αυτή την εμπειρία θα έχουν να μιλάνε για μια μοναδική βραδιά. Ο χώρος είναι μαγευτικός και η θέα της Μεσογείου από τις ομορφότερες που έχω δει ποτέ.
Ένα μεγάλο RESPECT σε αυτή τη μπάντα, που ασχέτως αν κάποιος είναι μεγάλος τους οπαδός ή όχι, αξίζει να τους αναγνωρίσει ότι ζουν για τους οπαδούς τους και τους ανταμείβουν με τον καλύτερο τρόπο. Ποιος στη χάρη σας παλικάρια!
'‘Προτεραιότητα θα δωθεί σε όλες τις αγορές από το εξωτερικό πρώτα και στην συνέχεια στην Κύπρο. Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας όλα τα εισιτήρια θα έχουν αποσταλεί και θα είστε ελεύθεροι στην συνέχεια να επικοινωνήσετε μαζί μας για το tracking number σας.’'καλα ειναι σοβαροι.ε ας το εκαναν το live στο εξωτερικο τοτε.θα ερθουν τωρα ολοι οι ξενοι να πουμε.και δε θα φτασουν τα εισητηρια για τον κοσμο εδω.δε ξερω τι εννοει ο ποιητης.αλλα εμεις το 99 εδω.περιμεναμε απ’της 7 το πρωι για να παρουμε εισητηρια.